LG 42LX6500

Reaction score
0
Παιδιά θέλω τα φώτα σας σχετικά με την TV LG 42LX6500 3D που πήρα. Έχω μερικές ταινίες 3D σε σκληρό δίσκο και με USB προσπαθώ να τις δω στην TV. Παρατηρώ το εξής. Το 3D της τηλεόρασης έχει 4 επιλογές για κάθε μορφή ταινίας. Έχει 2καρέ πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά και δύο επιλογές για ταινίες δίχρωμες. Το avatar που είναι γραμμένο με δύο καρέ δεξιά-αριστερά το παίζει τέλεια. Οι επιλογές όμως για τις δίχρωμες ταινίες είναι απενεργοποιημένες και γκρι. Έτσι δεν μπορώ να δω το ταξίδι στο κέντρο της γης που είναι σε αυτό το φορμά. Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω και πώς να ενεργοποιήσω τις γκρι επιλογές? Αυτό που μου πέρασε από το νου είναι ότι ίσως πρέπει να συνδέσω ίσως ένα bluray και ίσως ενεργοποιηθούν. Δεν ξέρω πάντως οι πιο πολλές ταινίες μου είναι σε αυτό το φορμά και δεν μπορώ να τις δω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με τη συγκεκριμένη TV δεκτή κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
LG 42LX6500 3D

Παιδιά θέλω τα φώτα σας σχετικά με την TV LG 42LX6500 3D που πήρα. Έχω μερικές ταινίες 3D σε σκληρό δίσκο και με USB προσπαθώ να τις δω στην TV. Παρατηρώ το εξής. Το 3D της τηλεόρασης έχει 4 επιλογές για κάθε μορφή ταινίας. Έχει 2καρέ πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά και δύο επιλογές για ταινίες δίχρωμες. Το avatar που είναι γραμμένο με δύο καρέ δεξιά-αριστερά το παίζει τέλεια. Οι επιλογές όμως για τις δίχρωμες ταινίες είναι απενεργοποιημένες και γκρι. Έτσι δεν μπορώ να δω το ταξίδι στο κέντρο της γης που είναι σε αυτό το φορμά. Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω και πώς να ενεργοποιήσω τις γκρι επιλογές? Αυτό που μου πέρασε από το νου είναι ότι ίσως πρέπει να συνδέσω ίσως ένα bluray και ίσως ενεργοποιηθούν. Δεν ξέρω πάντως οι πιο πολλές ταινίες μου είναι σε αυτό το φορμά και δεν μπορώ να τις δω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με τη συγκεκριμένη TV δεκτή κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp