Lg 42px4rv Problem?

Reaction score
0
Την παρέλαβα το Σάββατο μαζί με μία φτηνή ( κινέζικη ) βάση τοίχου. Μέχρις στιγμής έχω δει μόνο τηλεόραση και dvd από το playstation μέχρι να πάρω ( ελπίζω πολύ σύντομα) και ένα πακέτο home cinema. Η τηλεόραση σε τηλεοπτικό σήμα είναι σχεδόν τέλεια. Σαν να βλέπεις 42" crt. Επίσης έχει πάρα πολύ έυχρηστο μενού ( και στα ελληνικά). Το να προγραμματίσεις τα κανάλια και να βάλεις τις δικές σου ρυθμίσεις είναι θέμα μερικών λεπτών ( χωρίς καν να ανοίξεις το manual-ακόμα στη ζελατίνα το έχω...). Για όποιον ενδιαφερόμενο, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Όταν τη δοκιμάσω και σε home cinema καταστάσεις θα επανέλθω...

Reaction score
14
Ομολογουμένως τα μενού και η ευχρηστία των LG είναι πολύ καλά σε επίπεδα των μεγάλων Ιαπώνων, συμφωνείτε? ?Επίσης το XG των LG μετράει...!!

Καλορίζικη η 42'αρα σου και welcome to the LG club!!

Reaction score
0
Lg 42px4rv Πρώτες Εντυπώσεις

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ελπίζω μόλις την δοκιμάσω και σε ταινίες οι εντυπώσεις μου να είναι το ίδιο καλές ( ανυπομονώ).

Reaction score
0
Lg 42px4rv .... Problem? Help

H Τηελόραση κάνει έναν ήχο σαν σφύριγμα, που γίνεται αντιληπτός όταν είναι στο mute, ή σε χαμηλή ένταση ο ήχος και δεν ακούγεται φυσικά κάτι άλλο να τον καλύπτει. Τον ήχο τον έκανε από την αρχή, αλλά δεν έδωσα σημασία, αλλά τώρα που βλέπω όλο και πιο πολύ τον προσέσω και περισσότερο. Νόμιζα μήπως είναι κάποιος ανεμιστήρας γιατί ακούγεται από μέσα από την τηλεόραση ( όχι από τα ηχεία). Πήρα τηλ. στην LG ( Αθήνα) και η κοπέλα που μίλησα ( που μου φάνηκε κάπως ....άσχετη) όταν της είπα " μήπως είναι κάποιος ανεμιστήρας?", με έβαλε στην αναμονή και μετά απλά είπε ότι αυτό είναι και είναι φυσιολογικός θόρυβος. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω? Τζάμπα ανησυχώ?

Reaction score
14
εχει turbo!!

Να καλέσεις την τεχνική υποστήριξη και να επιμέινεις να μιλησεις με αντρα όχι γυναίκα... :)))

ΥΓ καλαμπούρι κάνω μην μου την πέσετε όλες οι θηλυκές του avsite!!!

Reaction score
429
Δεν ξέρω από που οφείλεται ο θόρυβος, αλλά να ξέρεις ότι η tv έχει στάνταρ ανεμιστήρα.

Reaction score
0
Ο ανεμιστήρας δηλ. λειτουργεί συνεχώς από την πρώτη στιχγμή που την ανάψεις μέχρι να την σβήσεις;
Κάτι δεν πρέπει να κάνει καλή επαφή στο εσωτερικό. Υποθέσεις βέβαια... Αυτό το λέω γιατί πχ αν χαμηλώσω εντελώς την ένταση ώστε να ακούω και καθαρά τον ήχο αυτό και αλλάζω κανάλια, ο ήχος δεν μένει σταθερός αλλά "παίζει" σε κάθε αλλαγή καναλιού. Τί να πώ... Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν κανείς έχει την συγκεκριμένη τηλεόραση, ας μου πει αν κάνει και η δική του τον ήχο αυτό.
Υ.Σ. : Εννοείται ότι το σχόλιο για την κοπέλα στην LG δεν ήταν κατά των γυναικών. Αλλά όταν κάποιος σου λέει " Εϊναι πολύ καλή τηελόραση.. Είναι και πλάσμα.... νέα τεχνολογία" μάλλον ειχα δίκιο για το σχόλιο. Η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική αλλά άσχετη εν προκειμένω.

Reaction score
429
Την έχω δει-ακούσει και δεν έχω προσέξει τον θόρυβο που κάνει, που σημαίνει ότι δεν θα είναι πολύ δυνατός.
Μπορεί όμως το βράδυ 12 - 1 η ώρα με απόλυτη ησυχία να ακούγεται το μοτέρ του ανεμιστήρα.
Όσον αφορά το άλλο που λες για τον ήχο έχει να κάνει με το AGC (Automatic Gain Control) που έχουν η τηλεοράσεις και το οποίο το επιλέγεις (on/ off) στο μενού.
Μου φαίνεται το αναφέρει ως αυτόματη ρύθμιση έντασης.
Αυτό το έχουν οι tv γιατί το κάθε κανάλι έχει ρυθμίσει την ένταση με το δικό του τρόπο.
Για να μην αυξομειώνεται η ένταση καθώς αλλάζεις κανάλι, τότε ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή, το κανάλι που έχεις επιλέξει θα ακουστεί δυνάτα, αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο πέφτει στο επίπεδο που του έχεις ορίσει από το volume.

NLS

Reaction score
1
είναι σίγουρο ότι δεν έρχεται από τα ηχεία έτσι;

δυστυχώς εγώ θα πω κακά νέα
αν είναι σαν σφύριγμα, πολύ πιθανό να είναι το τροφοδοτικό της TV... πολλές φορές κάνουν έτσι πριν... πεθάνουν

έχε την προσοχή σου τεταμένη για περίεργες μυρωδιές κοντά στην TV (σαν να καίγεται πλαστικό)

Reaction score
0
Τελικά, επικοινώνησα με εξουσδιοδοτημένο service στη Λάρισα και είπαν ότι αφού δεν υπάρχει θόρυβος στο standby αλλά μόνο όταν είναι ανοιχτή, δεν είναι το τροφοδοτικό. Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιος μετασχηματιστής. Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα και σήμερα το απόγευμα ήρθαν κιόλας σπίτι μου και την είδαν. Αύριο θα ξέρω περί τίνος πρόκειται, αν δηλ. χρειάζεται να περιμένω κανα ανταλακτικό ή είναι κάτι φυσιολογικό.
Το θέμα είναι πάντως ότι η στεναχώρια που τράβηξα ( και τραβάω) δεν περιγράφεται. 2 χιλιαρικάκια είναι αυτά... Αυτό είναι και το κακό με τις νέες τεχνολογίες... Μπαίνεις στην πρίζα να πάρεις κάτιο πιο εξελιγμένο, μαζεύεις λεφτά κάνοντας οικονομίες για να πας στο .. επόμενο στάδιο και να ακολουθήσεις την εξέλιξη και μετά αυτό που παίρνεις 10 φορές πιο ακριβό από αυτό που είχες, ασχέτως αν είναι 10 φορές πιο καλό, το προσέχεις 30 φορές πιο πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά με την tv. Κουράγιο σε όλους εσάς που επενδύετε ποσά πολύ μεγαλύτερα από μένα.

Reaction score
0
Θα ηθελα να ρωτησω κατι και εγω.

Προχθες την αγορασε ενας φιλος και πηγα σπιτι του να την δω. Η εικονα της μου αρεσε παρα πολυ, ωραια χρωματα και βαθυ μαυρο, με ψηφιακη δε συνδεση απογειωνεται.

Οταν παιζει τηλεοραση σε καδρο 4:3 οι μπαρες που εμφανιζονται στο πλαι ειναι μονο γκρι η μπορεις να τους αλλαξεις χρωμα ? Κυριως εχει νοημα να μπορουν να γινουν μαυρες.

Ξερετε αν και πως?

Reaction score
14
δεν γίνεται την εχω δοκιμασει στου πατέρα μου, και τζίφος, μόνο γκρί.

Απορώ ενώ είναι τέλεια σε όλα η τηλεόραση γιατι επέλεξαν το γκρί και όχι το μάυρο?

Reaction score
0
Οι μπάρες είναι γκρί. Νομίζω έχει να κάνει γιατί αν ήταν μαύρες δεν θα "καίγονταν¨ομοιόμορφα το πάνελ, ενώ το γkρι δεν το " βλέπει" σαν χρώμα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Την TV μου ήρθαν τελικά και την πήραν σήμερα ( δάκρυα αποχωρισμού... άδειασε ενετλώς ένας τοίχος). Ο θόρυβος μάλλον προέρχεται από κάποιον μετασχηματιστή. Ειπαν θα μου αλλάξουν όλη την πλακέτα. Άντε να δούμε. Προς το παρόν μέχρι Τρίτη- Τετάρτη θα την βγάλω χωρίς TV

Reaction score
0
Telika ola kala. Allaxtike i plaketa stin tv. O thorivos telika apodeixtike ...fisiologikos. Agorasa kai home cinema ( Onkyo 580 kai dvd lg 9900H) kai anipomono na erthei psk na do tainies

NLS

Reaction score
1
δεν νομίζω να ήταν φυσιολογικό εφόσον... άλλαξαν την πλακέτα :D

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος