LG 47- 52LG7000(πιθανο P.B.)

Reaction score
0
Mε ενδιαφερει η αγορα της συγκεκριμενης tv! Eνδιαφερεται και κανεις αλλος για να πετυχουμε καλυτερη τιμη (εχει γυρω στα 1100-1700e αντιστοιχα );

Reaction score
0
Δεν ειναι βεβαια KURO,αλλα κανει επαρκεστατα τη δουλεια της (και σε 2-3 χρονακια θα μεταβει για δευτερευουσα χρηση) .
Σκεφτειτε το!

Reaction score
0
Δεν ειναι βεβαια KURO,αλλα κανει επαρκεστατα τη δουλεια της (και σε 2-3 χρονακια θα μεταβει για δευτερευουσα χρηση) .
Σκεφτειτε το!

Μια χαρά τηλεόραση ειναι και εχει παρει πολύ καλά reviews από παντου.. Για δε τα λεφτά της ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια (και με εγγύηση 0 pixels για 42" και πάνω)

Reaction score
638
Ποσοι μεχρι τωρα ?

Ειμαι και εγω μεσα για 42 αρα .
Υπαρχει το ιδιο νημα στο διπλανο site να ενωθουμε να πετυχουμε κατι καλυτερο.
Ποσοι απο εμας γραφουν και διπλα .
Εγω ενας

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που κανω,αλλα οποιος ενδειαφερεται ειτε να αγορασει ειτε να κανει προσφορα,ας ποσταρει ,διαφορετικα να σβηστει το λινκ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=737653#post737653

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά τα power-buy δεν γίνονται έτσι...

Εγώ π.χ. θα ήθελα να πάρω την τηλεόραση την 47άρα 900 Ευρώ... τι σημαίνει; ότι θα μου την δώσουν τόσο;;;

Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι η τηλεόραση αυτή πουλάει σαν τρελή. Υπάρχει πρόβλημα stock και προτείνω και σε όσους πάνε να την πάρουν από ηλεκτρονικά καταστήματα, να ρωτούν πρώτα για την διαθεσιμότητα και να μην παραγγέλνουν αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.

Πολλά καταστήματα σας βάζουν σε λίστα. Μπείτε άφοβα ώστε να παραλάβετε από τους πρώτους όταν υπάρξει stock...

Y.Γ. Εγώ την βρήκα σε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Χαλκίδα... 1100 + 15 Ευρώ μεταφορικά σε 8 άτοκες δόσεις... νομίζω η καλύτερη τιμή. Αλλά ήμουν τυχερός γιατί πήρα τηλέφωνο την κατάλληλη στιγμή και πήρα την προτελευταία την νέας παραλαβής την προηγούμενη Τρίτη...

Reaction score
0
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά τα power-buy δεν γίνονται έτσι...

Εγώ π.χ. θα ήθελα να πάρω την τηλεόραση την 47άρα 900 Ευρώ... τι σημαίνει; ότι θα μου την δώσουν τόσο;;;

Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι η τηλεόραση αυτή πουλάει σαν τρελή. Υπάρχει πρόβλημα stock και προτείνω και σε όσους πάνε να την πάρουν από ηλεκτρονικά καταστήματα, να ρωτούν πρώτα για την διαθεσιμότητα και να μην παραγγέλνουν αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.

Πολλά καταστήματα σας βάζουν σε λίστα. Μπείτε άφοβα ώστε να παραλάβετε από τους πρώτους όταν υπάρξει stock...

Y.Γ. Εγώ την βρήκα σε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Χαλκίδα... 1100 + 15 Ευρώ μεταφορικά σε 8 άτοκες δόσεις... νομίζω η καλύτερη τιμή. Αλλά ήμουν τυχερός γιατί πήρα τηλέφωνο την κατάλληλη στιγμή και πήρα την προτελευταία την νέας παραλαβής την προηγούμενη Τρίτη...
Kαλα κανεις και επεμβαινεις.Απλα η ιδεα ηταν να ξεκινησουμε απο μια τιμη χαμηλοτερη της χαμηλοτερης που υπαρχει στο skroutz,και να δημιουργησουμε μια βαση διαπραγματευσης.Διαφορετικα δεν εχει νοημα το ΡΒ,αγοραζει ο καθενας μονος του.Πολυ απλα λεμε οτι για ΡΒ maximum να δωσουμε 999ε ο καθενας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως η τιμή που βλέπετε στο skroutz είναι η καλύτερη που μπορείτε να πάρετε...

Και αυτό γιατί τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν στοκάρουν προιόντα και η παράδοση γίνεται κατευθείαν από την lg. Αυτό που κάνουν είναι να προ-κρατούν τηλεοράσεις...

Στα υπόλοιπα καταστήματα μπορείς να βρεις καλές τιμές μόνο σε περίπτωση ξε-στοκαρίσματος από τις εταιρίες ή από επιστροφή τζίρου...

Μόνο από την ίδια την ίδια την εταιρία εισαγωγής μπορεί κάποιος να κάνει power-buy σε χαμηλότερες τιμές αλλά φυσικά όχι σε τόσο hot προιόντα...

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Όταν ξεκίνησε το θέμα εδώ το ψάξαμε και εμείς αλλά ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα γι' αυτό και δεν το συνεχίσαμε καθώς δεν είχε νόημα...

Ειδικά εδώ στο avsite έχουμε κάνει αρκετά power-buys αλλά όλα ήταν σε ειδικά προιόντα ή ειδικές προσφορές που προέκυψαν μετά από "αιματηρές" συζητήσεις με τους αντιπροσώπους...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss