- Reaction score
- 0
Mε ενδιαφερει η αγορα της συγκεκριμενης tv! Eνδιαφερεται και κανεις αλλος για να πετυχουμε καλυτερη τιμη (εχει γυρω στα 1100-1700e αντιστοιχα );
Δεν ειναι βεβαια KURO,αλλα κανει επαρκεστατα τη δουλεια της (και σε 2-3 χρονακια θα μεταβει για δευτερευουσα χρηση) .
Σκεφτειτε το!
Πέσμου τον τελικό αριθμό μήπως με μερικά κονέ που θα κάνω σας πετύχω καμιά καλή τιμή!To τευχου Ιανουαριου του Ηχου ,εχει τεστ 4ην 42αρα.
δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που κανω,αλλα οποιος ενδειαφερεται ειτε να αγορασει ειτε να κανει προσφορα,ας ποσταρει ,διαφορετικα να σβηστει το λινκ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=737653#post737653
Kαλα κανεις και επεμβαινεις.Απλα η ιδεα ηταν να ξεκινησουμε απο μια τιμη χαμηλοτερη της χαμηλοτερης που υπαρχει στο skroutz,και να δημιουργησουμε μια βαση διαπραγματευσης.Διαφορετικα δεν εχει νοημα το ΡΒ,αγοραζει ο καθενας μονος του.Πολυ απλα λεμε οτι για ΡΒ maximum να δωσουμε 999ε ο καθενας.Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά τα power-buy δεν γίνονται έτσι...
Εγώ π.χ. θα ήθελα να πάρω την τηλεόραση την 47άρα 900 Ευρώ... τι σημαίνει; ότι θα μου την δώσουν τόσο;;;
Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι η τηλεόραση αυτή πουλάει σαν τρελή. Υπάρχει πρόβλημα stock και προτείνω και σε όσους πάνε να την πάρουν από ηλεκτρονικά καταστήματα, να ρωτούν πρώτα για την διαθεσιμότητα και να μην παραγγέλνουν αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
Πολλά καταστήματα σας βάζουν σε λίστα. Μπείτε άφοβα ώστε να παραλάβετε από τους πρώτους όταν υπάρξει stock...
Y.Γ. Εγώ την βρήκα σε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Χαλκίδα... 1100 + 15 Ευρώ μεταφορικά σε 8 άτοκες δόσεις... νομίζω η καλύτερη τιμή. Αλλά ήμουν τυχερός γιατί πήρα τηλέφωνο την κατάλληλη στιγμή και πήρα την προτελευταία την νέας παραλαβής την προηγούμενη Τρίτη...