lg 47 lx6500 led

Reaction score
0
αγορασα την παραπανω τηλεοραση αλλα παρα τις προσπαθειες που εχω κανει δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το τρισδιαστατο με τα γυαλια αν μπορουσε καποιος να μου κανει μια περιγραφη θα του ημουν ευγνωμων.
ευχαριστω

Reaction score
1.815
Απάντηση: lg 47 lx6500 led

αγορασα την παραπανω τηλεοραση αλλα παρα τις προσπαθειες που εχω κανει δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το τρισδιαστατο με τα γυαλια αν μπορουσε καποιος να μου κανει μια περιγραφη θα του ημουν ευγνωμων.
ευχαριστω
Έχεις 3D περιεχόμενο να παίξεις?
Αν έχεις, θα πατήσεις το κουμπάκι ΟΝ στα γυαλιά να συγχρονιστούν με την τηλεόραση και είσαι έτοιμος!

Επίσης, στη συσκευασία της τηλεόρασης, έχει ένα δισκάκι με το manual. Βάλτο στον ...υπολογιστήρα σου και καλό διάβασμα!!

Reaction score
29.673

Και αν εχει μόνο στεγνωτήρα και οχι υπολογιστήρα? :116:

Reaction score
205

πια ειναι η διαφορά με την LG LW650S 3D? επειδη σκέφτομαι για την συγκεκριμενη TV, στις 55 ιντσες Θελω να ρωτήσω, αν κατεβάσω ενα 3D video στο pc μου, θα το παιζει η TV σαν 3D απο καποιον media player? η πρεπει απαραίτητα το 3D για να παίξει να ειναι απο blueray δισκο και 3D player?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

H WS είναι το νεότερο μοντέλο με τα πολαριζε γυαλιά(δλδ παθητική) όπως αυτά που δίνουν στο σινεμά.
Εξαρτάται απο το είδος του αρχείου.
Αν μιλάμε για Side by Side ή Top Bottom αρχείο τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Αν όμως μιλάμε για τα αρχεία που είναι frame sequential(δλδ τα 3d δισκάκια και ματρόσκες με αυτή την κωδικοποιήση) τότε χρειάζεται και ειδικό software αναπαραγωγής απο το pc και κάρτα γραφικών με έξοδο hdmi 1.4
To ίδιο ισχύει και με τα media player καθότι δεν υπάρχει ακόμα στην αγορά media player με hdmi 1.4.
Οπότε η λύση,προς το παρόν,για την καλύτερη αναπαραγωγή σε 3d είναι 3d blu ray + 3d δισκάκια.

Reaction score
205

ευχαρηστω για την απαντηση. Επειδη μ ενδιαφέρουν κυρίως ματροσκες, τι θα πρεπει να αγοράσω λοιπόν? απλα μια κάρτα γραφικών με HDMI 1.4 και ειμαι εντάξει?

οποτε να υποθέσω ενα WD media player που εχω και μεχρι τωρα έβλεπα ματροσκες σε 1080Ρ, αν του φορτώσω μια ματροσκα σε 3D δεν θα την παίξει σωστα? Το ιδιο ισχύει και για τις active 3D τηλεοράσεις?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Για την κάρτα γραφικών και το software που χρειάζεται κάνε μια ερώτηση στην HTPC κατηγορία του forum.

οποτε να υποθέσω ενα WD media player που εχω και μεχρι τωρα έβλεπα ματροσκες σε 1080Ρ, αν του φορτώσω μια ματροσκα σε 3D δεν θα την παίξει σωστα? Το ιδιο ισχύει και για τις active 3D τηλεοράσεις?
Εξαρτάται απο το είδος που είναι το 3d.Side by side ή Frame sequential;Τα sbs είναι πολύ πιθανό να τα αναπαράγει το wd καθότι λόγω bitrate&bandwith μπορεί να τα περάσει στην τηλεόραση.
Πάντως κοίτα και εδώ για τα media player.

edit:Δεν μας ενδιαφέρει αν η τηλεόραση είναι active ή passive.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos