LG 47LG6000 VS Samsung LE46A656A1F VS ?

Reaction score
0
Καλημέρα,

Ψάχνω μια τηλεόραση στις 46-47".
Η απόσταση θέασης είναι βασικά 3,5 μέτρα, αλλά μου αρέσει να είναι μεγάλη. :105:

Τι με ενδιαφέρει:

1. Gaming XBOX360.
2. HD Movies μέσω Η/Υ / AppleTV.
3. DVD Movies, AVI, DVX κλπ.
4. Ίσως στο μέλλον συνδεθεί κανένας δορυφορικός δέκτης...

δεν με ενδιαφέρει καθόλου τηλεόραση.

Βρήκα ενδαφέρουσες τις παρακάτω τηλεοράσεις:

- LG 47LG6000, στα 1700 και κάτι...
- Samsung LE46A656A1F, στα 2100 περίπου.

100Hz θέλω να είναι, 46-47", και συμβατή με την κονσόλα (μην εχω προβλήματα).... τώρα ότι αλλο κάλο εχει ευπρόσδεκτο...
Οριακά στα 2000 ευρώ (ζορίζομαι λίγο για την samsung).

Θέλω να ρωτήσω:

1. Βασικά αν αξίζει η διαφορά της LG απο την Samsung (400+ Ευρώ) ?

2. Είναι συμβατες οι παραπάνω με το XBOX?

3. Υπάρχουν άλλα μοντέλα κοντά σε αυτά τα χρήματα να κοιτάξω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια,
Βασίλης.

Reaction score
1
Απάντηση: LG 47LG6000 VS Samsung LE46A656A1F VS ?

Plasma 50 ίντσες και βάλε ... τιμές από 1200 ευρώ ... Εαν δεν τρώγεσαι περί του FULLHD που στα 3.5 μέτρα δεν έχουν την διαφορά να δικαιολογούν την διαφορά χρημάτων

Προτείνω Samsung 50Q96 από την περσινή σοδιά και LG 50PG6000 από την φετινή σοδειά ( samsung δεν ήρθαν ακόμα ) η τρίτη της παρέας είναι η Panasonic η οποία είναι φτωχιά σε εισόδους ( γιατί άραγε; ) 50PX8 ...

ΥΓ μιας και το είδα τώρα

LG 50PG6500

η μόνη διαφορά είναι ότι υποστηρίζει επιπλέον DVB-T2 , δλδ HD επίγεια κανάλια ... Παρόμοια τιμή , παραεισαγωγή όμως ( δεν πρόκειται να έρθουν Ελλάδα εαν δεν υπάρχει πρόβλεψη για HD )

ΥΓ 2 άσχετο - ακούμε φήμες για HD σε τακτά χρονικά διαστήματα , ειδικά για το ΣΚΑΙ ... ελπίζω να μας κάνει την έκπληξη σε επίγειο HD ( αν και το υλικό του είναι πολύ πετσοκομμένο τώρα τελευταία )

Reaction score
0
Θέλω να ρωτήσω:

1. Βασικά αν αξίζει η διαφορά της LG απο την Samsung (400+ Ευρώ) ?

2. Είναι συμβατες οι παραπάνω με το XBOX?

3. Υπάρχουν άλλα μοντέλα κοντά σε αυτά τα χρήματα να κοιτάξω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια,
Βασίλης.
Η Samsung είναι σίγουρα καλύτερη μεταξύ των δύο. Το εαν αξίζει τη διαφορά είναι υποκειμενικό βέβαια.
Πρόβλημα συμβατότητας με το Xbox 360 δεν έχει καμία τηλεόραση οπότε μη σε απασχολεί αυτό.

Τέλος πολύ καλή περίπτωση είναι και η Sony 46W4000 - καλύτερη από την LG, οριακά χειρότερη από τη Samsung κατά τη γνώμη μου - που χωράει άνετα στο budget σου και αυτή την περίοδο δίνει 4 χρόνια εγγύηση.

Reaction score
0
για αυτες τις χρησεις μια lcd ειναι καλυτερη,οσον αφορα τις επιλογες συμφωνω με τον φιλο marvin

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm