LG 47LH3000 διάφορα πρόβληματα.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.968
Reaction score
2.905
Καλησπέρα σε όλους

Ένα θέμα με το οποίο δεν έχω πιαστεί καθόλου στην αναβάθμιση του home cinema που έχω είναι η τηλεόραση. Έχω από το 2009 μια LG LCD HD 47LH3000 η οποία μας έχει συντροφεύσει πολύ καλά αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της. Τελευταία μου παρουσιάζει στη κάτω αριστερή γωνία σε απόλυτη μαύρη εικόνα ένα φωτεινό backlit να το πω σαν να φωτίζει κάτι από πίσω το οποίο όμως δεν το παρατηρείς όταν παίζει κανονικά. Επίσης στο δεξιό ηχείο ακούγεται ένας βόμβος ψηφιακός που αν δεν ακούς από την TV είναι πολύ σπαστικός. Όταν ακούς με ήχο είναι λίγοτερο σπαστικός αλλά τον παρατηρείς. Τέλος όταν την έχω χωρίς eco mode και λειτουργεί στο 100% άλλες φορές μου φαντάζει φωτεινή άλλες μου φαίνεται σαν να έχω ενεργοποιήσει το eco mode Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω μια 65αρα αλλά για την ώρα δεν το βλέπω παρά μετά την άνοιξη του 2020.

Για την ώρα τι μπορώ να κάνω να την αναζωογονήσω (reset, service ktl) μέχρι να έρθει η ώρα της αντικατάστασης της;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει παίξει πολλές ώρες και έχω σπαστεί που όλες οι καινούργιες TV έχουν ημερομηνία λήξης. Επίσης για τις καινούργιες ακούω διάφορα χούγια (σκίες, προβληματικά πάνελ κτλ) και δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα τι να διαλέξω σε τεχνολογία.

Φιλικά Κωνσταντίνος
 

Μηνύματα
2.693
Reaction score
638
μαλλον αυτο που αναφερεις ειναι το φαινομενο clouding που συντροφευει τις τηλεορασεις LCD εαν ειναι ετσι δεν ειναι βλαβη απλα δεν το ειχες προσεξει . βαλτο σε ενα ψαχτηρι και θα βρεις φωτογραφιφες
 

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.968
Reaction score
2.905
Εννοείς το backlit οπως το λέω;
Post automatically merged:

Επειδή το έψαξα αυτό είναι. Διορθώνεται...κάπως;
 

Μηνύματα
2.693
Reaction score
638
Λιγο ρυθμιση του back light και ρυθμιση με calibration . Δεν θεραπευεται αλλα μειωνεται σε εναν βαθμο
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.333
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top