LG 55LW5500 ή Samsung UE55D8000 LED TV 3D 55''

Reaction score
1
Παιδιά είμαι ανάμεσα στις δυο τηλεοράσεις. Λίγο χοντρικά που τις είδα, η LG είναι πολύ πιο φθηνή (την βρήκα 1950€ και με δώρο 2 κινητά Optimus 2X!!!, που κάνουν 500 το ένα) και έχει και το πλεονέκτημα (το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλύτερη τεχνολογία) να έχει γυαλιά που δεν θέλουν φόρτιση και σου δίνει και 7 ζευγάρια δωρεάν.
Κατά τα άλλα η Samsung είναι πιο όμορφη από κοντά, αλλά τα γυαλιά της είναι πανάκριβα και θέλουν και φόρτιση. Έχει και αυτό το 800 Hz CMR, που δεν ξέρω πως να το συγκρίνω με το 100Ηz της LG. Την βρήκα στα 2400€!!!
Τις έχω δει και τις δυο από κοντά και μου φανήκαν σούπερ, απλά θέλω να ακούσω γνώμες για την τεχνολογία. Θα συνδέσω πάνω 3D Bluray, XBOX 360, PS3 και HTPC, οπότε κατά επέκταση θα την λειώσω!!!
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν για την Samsung, αλλά η προσφορά με τα 2 κινητά Optimus 2X με έχει κολλήσει στο μυαλό!!!
Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: LG 55LW5500 ή Samsung UE55D8000 LED TV 3D 55''

Το αντίστοιχο μοντέλο με την Samsung είναι η LG 6500(παθητική και αυτή).
Δεν έχω δει απο καντά καμία απ τις 2,αλλά αν ψάξετε την κατηγορία με τις τηλεοράσεις θα βρείτε threads για τις τηλεοράσεις αυτές που περιέχουν links με reviews.

Οι αναφορές πάντως λένε ότι οι LG είναι πιό ξεκούραστες στην θέαση του 3d υλικού,αλλά χάνει σε ανάλυση και φαίνονται οι γραμμές όταν κάποιος παρακολουθεί απο κοντά.Επίσης τα εφέ δεν εκτείνονται προς τα έξω αλλά μόνο με βάθος.
Εσείς που τις είδατε τι παρατηρήσατε;

Reaction score
1
Οπότε δεν είναι δηλαδή το αντίστοιχο μοντέλο και τζάμπα χάρηκα.

Reaction score
1
Ανεξάρτητα πάντως το ότι δεν είναι το αντίστοιχο μοντέλο, σαν τεχνολογία ποια είναι καλύτερη?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: LG 55LW5500 ή Samsung UE55D8000 LED TV 3D 55''

Καμία.
Και οι 2 έχουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos