LG BD-560

Reaction score
1
Αμάρτησα κύριε πρόεδρε ! Ζητώ την επιείκια του δικαστηρίου :116: ...

Προς το παρόν το λιώνω στη δοκιμή, αν περάσει τα τεστ μου τότε θα έχουμε ένα διαμαντάκι με τιμή χώμα !!!! Αν όχι, όλο και κάποια υποχρέωση θα βγάλουμε :116: ...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.746
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! :623:

:618::618::618:

Reaction score
60
Απάντηση: LG BD-560

:111: Κι αλλο πηρες !!!! Ημαρτον !!!

Ζιζικ οχι μονο ντοματες και το καφασι πετα του !!!!

Τουλαχιστον θα φανει χρησιμο !!!!

Λοιπον τρεχα και νοικιασε το bluray EAGLE EYE και πες αν το παιζει γιατι το 390 δεν ......:141:

Αντε καλες θεασεις !!!!

Reaction score
1

:111: Κι αλλο πηρες !!!! Ημαρτον !!!

Ζιζικ οχι μονο ντοματες και το καφασι πετα του !!!!

Τουλαχιστον θα φανει χρησιμο !!!!

Λοιπον τρεχα και νοικιασε το bluray EAGLE EYE και πες αν το παιζει γιατι το 390 δεν ......:141:

Αντε καλες θεασεις !!!!

Το νοίκιασα :116: ήταν μέρος της δοκιμής χε χε ! Το παίζει !!!! θες να τα ανταλλάξουμε ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάτσε να γράψω τα των δοκιμών που έκανα.

Reaction score
1

Λοιπόν κατ' αρχήν το μηχάνημα είναι ίδιο με το 570, οι διαφορές του είναι ότι δεν έχει DLNA και WiFi.O media player που ενσωματώνει είναι και αυτός ίδιος με το 570 και τις λειτουργίες του τις έχω αναλύσει στο εκεί νήμα.Εχει καλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του, ενώ μπροστά ανοίγουν δύο πορτάκια αντί για ένα όπως στο 570.
Εχει και αυτό USB εμπρός ενώ πίσω εκτός από τις αναλογικές εξόδους βίντεο και ήχου, έχει και μία ομοαξονική όπως και σύνδεση LAN.Τα μενού του επίσης είναι ίδια με του 570.Επίσης να αναφέρω πως η σειρά 5ΧΧ μοιράζεται τα ίδια φιρμγουέαρ !

Εδώ να σημειώσω πως δεν ξέρω αν τα 560 είχαν θέμα με το ρεύμα στη USB όπως τα 570, εμένα πάντως το 570 δεν μου είχε κάψει κανένα σκληρό και το 560 δούλεψε κανονικά και με σκληρό και με στικάκι.Βέβαια ξαναλέω πως δεν το πήρα για media player και δεν με ενδιαφέρει το θέμα...

Reaction score
1

Δεν υπήρχε λόγος να κάνω τις δοκιμές μου με το ήδη υπάρχων φιρμ, αφού εκ των προτέρων ήξερα πως θα έχει προβλήματα με το .325, έτσι σύνδεσα επάνω του LAN και βρήκε αμέσως τα νέα λογισμικά.Για να μη σας κουράζω, με το AVATAR έχει ακόμα θέμα και πηδάει ακόμα κάποια κεφάλαια, όμως στα υπόλοιπα προβληματικά δισκάκια που είχαμε δεί με το 570 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και έπαιξαν κανονικά και αψεγάδιαστα ακόμα και τα Extended Version.Στην αναπαραγωγή CD όλα καλά, δεν έκανε τις διακοπές που έκανε το προηγούμενο φιρμ, ούτε και έχανε τον ήχο.Στην αναπαραγωγή DVD και πάλι κανένα πρόβλημα.Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως με το νέο φιρμ η εικόνα έχει βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ σε σημείο που να μην έχει καμμία σχέση με το 570 που είχα. Θεωρώ λοιπόν πως η εταιρεία έχει φτιάξει τα κακώς κείμενα, αλλά άργησε πολύ...

Reaction score
1

Αναπαραγωγή αρχείου m2ts από στικάκι χωρίς πρόβλημα...

Βαρύ mkv από το σκληρό δίσκο, και με πολύ καλη λειτουργία ζουμ...

Reaction score
1

Πραγματικά οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ !

Αλλά στο δια ταύτα τώρα...ένα κι ένα κάνουν δύο...Για τον απλό χρήστη, τον μέσο καταναλωτή που θέλει ένα player που να κάνει λίγο απ' όλα αλλά να το κάνει καλά, σε αυτή τη κατηγορία τιμής το 560 παίζει χωρίς αντίπαλο, με το χέρι στην καρδιά και τώρα που φτιάχτηκαν τα προβλήματα του παρελθόντος και δεν μας τρώνε τα τζιγιέρια μας, να παίξει ένα δισκάκι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή ή μάλλον οι άλλες επιλογές είναι ακόμα ακριβές.Αν μάλιστα δεν θέλουμε δίκτυα και άλλα τέτοια όμορφα.

Αμα θέλετε να δοκιμάσω κάτι άλλο πείτε μου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.040

Αμα θέλετε να δοκιμάσω κάτι άλλο πείτε μου.
Στο βιντεοπροβολέα το δοκίμασες; :410:

Reaction score
1.458

Πρέπει να είσαι εντελώς …τρελλός!!!:116:

πόσο το πήρες?

By the way!Πήρα σήμερα το απόγευμα το Samsung BD-C5900,ωραίο και τίμιο κατ'αρχήν,θα ανοίξω θέμα αύριο-μεθαύριο με αναλυτική παρουσίαση!:126:

Reaction score
1

Πρέπει να είσαι εντελώς …τρελλός!!!:116:

πόσο το πήρες?

By the way!Πήρα σήμερα το απόγευμα το Samsung BD-C5900,ωραίο και τίμιο κατ'αρχήν,θα ανοίξω θέμα αύριο-μεθαύριο με αναλυτική παρουσίαση!:126:
Μα γιατί το λές αυτό ; :116::136:

Απίθανο και το συγκεκριμένο SAMSUNG !

Ενα κατοσταρικάκι το πήρα από ΜΜ στο Περιστέρι, 2 κομμάτια είχαν μείνει αλλά μάλλον από Δευτέρα θα ξαναγυρίσει στην κανονική του τιμή 129 ευρώ...
Τώρα το έχω βάλει και παίζει μουσική με coaxial στον ενισχυτή, πραγματικά παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα !

Reaction score
1

Όποτε θες.:107:
Κανόνισε εσύ όποτε όποτε μπορείς, εγώ κάθομαι έτσι κι αλλιώς :116: θα φέρω και γλυκά :116:

Προβολέα δεν αγοράζω παλιοκουφ@λες όσο και να χτυπιέστε...τηλεόραση rulzzzzzzzzzzz !

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.838
Βρε αγόρι μου, πώς να σε χαρακτηρίσει κανείς?
Μαζοχούλη, lg beta tester, ΜΜ golden member (αν ήταν σκυλάδικο, θα είχες πρώτο τραπέζι πίστα)............:618:

Μια συμβουλή: αγνόησε τουλάχιστον τις extender version μπας και ησυχάσουμε! Και πες να σου φέρουν και ένα κάδο ανακύκλωσης συσκευών κάτω απ' το μπαλκόνι. Μην τρέχεις πάνω-κάτω στην κατάστασή σου!

Reaction score
1

:142:

Το πρώτο τραπέζι πίστα μου άρεσε ρε Γιάννη ! Πάω εγώ σε τέτοια μέρη ; :204:

Τα φτιάξανε βρε ! Διόρθωσαν το φιρμ και όλα καλά !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos