LG HB954PB

Reaction score
1
Καλημέρα,

Αγοράστηκε το ΗΤ σύστημα θέματος. Η πρώτη εντύπωση σχετικά με τον ήχο του είναι θετικότατη. Εικόνα δεν έχω δει ακόμα.

Τεχνική Ερώτηση:

Τα καλωδιάκια που έχει για τα πίσω ηχεία είναι αρκετά μικρά σε διατομή. Εγώ στην κατασκευή που έχω φτιάξει για να τοποθετήσω πίσω έχω περάσει καλώδια μεγαλύτερης διατομής στρογυλλά που ειναι διαφανα με το ασημι-κίτρινο χαλκό (http://www.stavrianos-dw.gr/html/174.HTM) , περίπου διπλασιας με το μάτι. Επίσης τα εργοστασιακά γραφουν 600v 1.25c

Θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω αυτά που έχω περάσει εγώ, γιατί ειναι και δύσκολα να τα ξηλώσω...

Reaction score
1
Απάντηση: LG HB954PB

Χτες συνέδεσα το σύστημα με ενα HDMI SUPRA που είχα (το οποίο νόμιζα ότι δεν δούλευε κιόλας) με τον infocus. Ο προβολέας κλείδωσε μια χαρά στο 1080i.

Η εικόνα με blue-ray για τα μάτια μου ως θεατής και όχι ως συσκευής μέτρησης, ήταν πολύ ευχάριστη και χωρίς κάποια αφύσικα φαινόμενα. Με το blue-ray είδα σαφώς καλύτερη και πιο συμπαγής εικόνα από ένα απλό DVD έστω και αν το πανελ του Infocus ειναι 576p.

Και από πλευράς ήχου σε ταινία, σου παρέχει μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική αίσθηση ικανή για να δεις ευχάριστα μία ταινία. Σίγουρα δεν θα εντυπωσιάσει όπως ένα πολλαπλάσιας αξίας σύστημα, εντυπωσιάζει όμως συνολικά σε εικόνα-ήχο για τα 590 που ζητάει. Το αποτέλεσμα έν'ολίγοις είναι αρκετά μεγάλο για ένα τόσο compact σύστημα. Εχει και βραβείο EISA 2009-2010 ως HT σύστημα.

Το προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όποιον ψάχνει κάτι ολοκληρωμένο σε αυτά τα χρήματα.

Reaction score
1
Απάντηση: LG HB954PB

Αντιγράφω από το site της EISA:

User-friendly and stylish, the LG HB954PB is a 5.1 channel home theatre system based on a Blu-ray disc player with built-in amplifiers. Completing the package are four speakers in an attractive champagne and silver-blue finish, a dedicated center speaker and a passive subwoofer. The system combines appealing design with a balanced, detailed sound – the sonic performance was tuned by high-end audio guru Mr Mark Levinson. It also provides simple and easy installation with HDMI in/out, BD Live (Profile 2.0), full HD 1080p upscaling from DVD, a sliding docking station with iPod playback and recharge, and LG sound gallery. With the LG954PB you can experience Blu-ray in full High Definition and surround sound, for a high quality music and movie experience in your own living room.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.091
Members
38.649
Νεότερο μέλος
George195