lg ht303su

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους,

προσφατα πηρα αυτο το και πολυ entry level hc,
http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...Id=0201&parentId=02&modelCodeDisplay=HT-303SU
για το εξοχικο και εχω καμια δυο τρεις αποριες...

α) συνεδεσα σκληρο δισκο στη Usb και δε μπορεσε να δει το περιεχομενο ολων των φακελων....το παρακανα μαλλον ε?
γνωριζει καποιος αν υπαρχει σχετικο οριο?
β) στις οδηγιες λεει πως πρεπει να ρυθμισω τα ηχεια (για dolby?), αποστασεις μεγεθος ηχειων κτλ,
ειναι υποχρεωτικο???γιατι αποτι το ακουω μια χαρα παιζει...
γ) γιατι οταν το ραδιο πιχι η αλλο στερεο ηχο ,το βαζω σαν 5.1 η ενταση του ηχου μειωνεται τρελα???

Σε γενικες γραμμες και για το λογο που το πηρα ειμαι τρελα ευχαριστημενος....

Reaction score
50
Καλορίζικο το hc! Για τις αποστάσεις πάντως και το μέγεθος των ηχείων θα πρότεινα να κάνεις τις ρυθμίσεις. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα, άσε που φαντάζομαι θα είναι σχετικά απλές. Υποχρεωτικό δεν είναι φυσικά, ειδικά αφού είσαι ευχαριστημένος. Αλλά αν έχεις καμιά μέρα κέφια να ψαχτείς λίγο παίξε με τις ρυθμίσεις και βλέπεις πώς θα σου φανεί το αποτέλεσμα. Το πολύ πολύ, για να'σαι σίγουρος, κράτα και τις τωρινές ρυθμίσεις κάπου ώστε να μπορείς να τις επαναφέρεις, εάν κάτι δε σου αρέσει μετά.

Reaction score
0
Απάντηση: lg ht303su

ευχαριστω!!!
βασικα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι μια απο τις ρυθμισεις (νομιζω αυτη για το μεγεθος ηχειων = μικρο ή μεγαλο)γραφει στο manual
οτι δεν μπορεις να την αλλαξεις μετα και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια....ειναι οι ρυθμισεις σχετικα με την dolby για το 5.1 μαλλον...
παντως ειναι αυτο που λεμε αξιοπρεπες, και σου λυνει και τα χερια με τη usb...
σταματησα να κουβαλαω laptop και να λιωνω με το convertx...

Reaction score
50
Κοίτα δεν έχω ακριβώς υπόψη μου το σύστημά σου, αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό να μην μπορείς να αλλάξεις πίσω μια ρύθμιση! Μήπως κάτι δε διάβασες καλά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.238
Members
38.671
Νεότερο μέλος
xkaragi