LG HT762TZ περίεργο πρόβλημα...

Reaction score
0
Χαιρετισμός προς όλους καθώς αυτό είναι το 1ο post μου!

΄Εχω το συγκεκριμένο Home Cinema αλλά ο player παρουσιάζει κάτι το περίεργο. Είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση (SAMSUNG LE40F8) η οποία φυσικά έχει τα γνωστά ratio modes (16:9, 4:3, zoom κτλ.)
Όταν βάζω λειτουργία "απλής σάρωσης" τότε όλη η εικόνα φαίνεται μετατοπισμένη δεξιά και αφήνει ένα κενό στα αριστερά της οθόνης, κατά συνέπεια χάνεται ένα μέρος της εικόνας. Εάν βάλω 16:9 τότε είναι ακόμα χειρότερα καθώς η εικόνα ελαφρώς γίνεται stretched και χάνεται επίσης εικόνα εκατέρωθεν της οθόνης. Είναι σαν να μην έχει γίνει καλό calibration στο output του player.
Να σημειώσω ότι η σύνδεση είναι HDMI, η τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα, ούτε η θύρα όπου γίνεται η σύνδεση, ούτε και το καλώδιο, καθώς έχω κι ένα PIONEER DV-600AV-S, και με τα ίδια δεδομένα όλα δουλεύουν κανονικότατα.

Έχει κανείς κάποια ιδέα; Παραθέτω και φωτό για να είμαι σαφής (απλή σάρωση και το εμφανές κενό).

Reaction score
1.815
Προφανώς δεν έχεις επιλέξει από το control του home cinema να κάνει resolution στα 1080p. Βρες το κουμπί που λέει resolution και πάτα το διαδοχικά. Στην οθόνη του home cinema θα αλλάζει ενδείξεις μέχρι να σου γράψει 1080p...

Reaction score
0
Προφανώς δεν έχεις επιλέξει από το control του home cinema να κάνει resolution στα 1080p. Βρες το κουμπί που λέει resolution και πάτα το διαδοχικά. Στην οθόνη του home cinema θα αλλάζει ενδείξεις μέχρι να σου γράψει 1080p...
Το έχω κάνει εξ αρχής. Καμία επίδραση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis