LG INFINIA 60PK950 60" 1149 EURO

Reaction score
26.998
LG INFINIA 60PK950 60"
ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ Ε-ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ.

Οι τιμές ισχύουν μέχρι 15/04/2011 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι ειδικές τιμές για μέλη ισχύουν μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη στο www.plaisio.gr και μόνο για παραγγελίες μέσω του www.plaisio.gr, με την χρήση του κωδικού ********************************** στο πεδίο "Ενεργοποίηση Κωδικού Newsletter" στο καλάθι με τα προϊόντα, καθώς και για αποστολή στο χώρο του πελάτη και όχι για παράδοση από τα καταστήματα Πλαίσιο. Μπαίνοντας μέσω του newsletter σε προϊόν με τιμή για μέλη, ενεργοποιούνται cookies που τροποποιούν αυτόματα την καλύτερη τιμή. Σε περίπτωση που ο browser έχει ρυθμίσεις υψηλής ασφάλειας ή δεν βλέπετε τις τιμές προσφοράς, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε με τη χρήση του κωδικού **************************************. Οι τιμές απενεργοποιούνται αυτόματα μετά τη λήξη της προσφοράς. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα άνω των 85 Ευρώ, χωρίς περιορισμό όγκου ή βάρους.

Reaction score
26.998
Απάντηση: LG INFINIA 60PK950 60" 1149 EURO

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.

Reaction score
1.815

Σας διαβεβαιώνω οτι υπάρχουν κομμάτια!
Όχι όμως πολλά... είναι όλα σφραγισμένα!

Σπεύστε ταχαίως!!!
Σας μιλάει ο ένοχος της προσφοράς!
Over & Out!

Reaction score
19

Την είδα από κοντά τη TV και παρουσιάζει ενδιαφέρον. Όσοι έχουν σκοπό να αγοράσουν τέτοιων προδιαγραφών οθόνη αξίζει να της ρίξουν μια ματιά.

Reaction score
26.998

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 15/4 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Reaction score
19

Σε κατάστημα που πήγα πριν από κανα δίωρο μπορούσα να την αγοράσω κανονικά ..δε γνωρίζω τι συμβαίνει με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Reaction score
152

Σε κατάστημα που πήγα πριν από κανα δίωρο μπορούσα να την αγοράσω κανονικά ..δε γνωρίζω τι συμβαίνει με το ηλεκτρονικό κατάστημα.
ναι,αλλα μαλλον στα 1750ε....
600ε ειναι τρελλη διαφορα...
σα να σου εδιναν δωρο και ενα πολυ καλο υπολογιστη....

Reaction score
19

ναι,αλλα μαλλον στα 1750ε....
600ε ειναι τρελλη διαφορα...
σα να σου εδιναν δωρο και ενα πολυ καλο υπολογιστη....
πιθανόν.. δεν είχα μαζί μου το κωδικό της προσφοράς αλλιώς θα ξέραμε στα σίγουρα

Reaction score
1.815

Παιδιά για μισό λεπτό!
Ενδιαφέρεται κανείς από σας να την αγοράσει???
Η τηλεόραση σε 2 μέρες ανέβηκε και κατέβηκε από το σύστημα, γιατί έπεσαν με τα μούτρα και εξαντλήθηκε!

Η τιμή που βγήκε ήταν εξωπραγματική για την υπόλοιπη αγορά που δεν μπορεσε να αντιδράσει, για 2 πολύ απλούς λόγους:
1. Δεν είχε κανείς διαθεσιμότητα, παρά μόνο το Πλαίσιο.
2. Δεν είχε κανένα κατάστημα τη δυνατότητα να την πουλήσει σε αυτήν την τιμή, λόγω ακριβότερης χρέωσης.

Και ξαναρωτάω, θέλει κανείς από εδώ μέσα τη συγκεκριμένη τηλεόραση???
Είναι κανείς έτοιμος με τα λεφτά στο χέρι για να την αγοράσει??
Ας περιμένει την επόμενη προσφορά, γιατί αντί να λιβανίζει την οθόνη του pc του γράφοντας εδώ μέσα ερωτήσεις, θα έπρεπε να τρέξει να την πάρει και όχι να λέει πράγματα ανυπόστατα, αερολογίες και εξυπνάδες χωρίς να γνωρίζει...
Το Πλαίσιο είναι μια Ελληνική τοπική επιχείρηση, που ψηφίστηκε ως η καλύτερη εμπορική επιχείρηση, με την καλύτερη και πιο οργανωμένη εξυπηρέτηση καταναλωτών, ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!!
Ας είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί σ' αυτά που γράφουμε... Μετά λέμε οτι δεν υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις!
Ξέρετε τι πιστεύω???
Οτι δεν υπάρχουν καταναλωτές με συνείδηση......

Reaction score
1
Καλά ΟΚ.

Λοιπόν εγώ είμαι έτοιμος με τα χρήματα στο χέρι, δείτε το στοκ σας κ ενημερώστε με για ημέρα παράδοσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που πάω να ψωνίσω από το Πλαίσιο, κ εγώ σαν μηχανικός με επαγγελματικό ΑΦΜ κ η εταιρεία μου είμαστε στο πελατολόγιο σας.

Αυτή η ιστορία όμως με τις προσφορές που εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού έχει παραγίνει με το Πλαίσιο.

Αναμένω επικοινωνία σας μαζί μου, για την εξέλιξη της παραγγελίας

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: LG INFINIA 60PK950 60" 1149 EURO

Καλά ΟΚ.

Λοιπόν εγώ είμαι έτοιμος με τα χρήματα στο χέρι, δείτε το στοκ σας κ ενημερώστε με για ημέρα παράδοσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που πάω να ψωνίσω από το Πλαίσιο, κ εγώ σαν μηχανικός με επαγγελματικό ΑΦΜ κ η εταιρεία μου είμαστε στο πελατολόγιο σας.

Αυτή η ιστορία όμως με τις προσφορές που εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού έχει παραγίνει με το Πλαίσιο.

Αναμένω επικοινωνία σας μαζί μου, για την εξέλιξη της παραγγελίας
Φίλε μου κάτι παρεξήγησες. Δε δουλεύω στο Πλαίσιο...
Απλά ξέρω κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες παραπάνω από σένα, για τη συγκεκριμένη προσφορά.
Και όπως ανέφερα και πιο πριν έχει τελειώσει από τη δεύτερη μέρα που βγήκε.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάστημα της περιοχής σου.

Η γνώμη μου πάντως είναι, αφού είσαι με τα λεφτά στο χέρι, να περιμένεις την επόμενη ενημέρωσή σου από το Πλαίσιο.
Φιλικά πάντα...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: LG INFINIA 60PK950 60" 1149 EURO

Σας διαβεβαιώνω οτι υπάρχουν κομμάτια!
Όχι όμως πολλά... είναι όλα σφραγισμένα!

Σπεύστε ταχαίως!!!
Σας μιλάει ο ένοχος της προσφοράς!
Over & Out!
????

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos