LG LCD H PLASMA ???

Reaction score
0
Τελικα κατεληξα σε τηλεοραση...
2 βλεπω στην Ηλεκτρονικη Αθηνων, τις LG RZ-37LZ55 kai 42PX4R. Η δευτερη εχει λεει αναλυση 1024 Χ 768.
Θα παιζει απο το samsung HD-850 μου 720p ?
Θελω βεβαια αν μπορω να παρω οπως ειναι το dvdp με ενα δισκο μεσα να παω στο μαγαζι να τα δω και να αποφασισω, αλλα οι τιμες καλες μου φαινονται.
1390 και 1590 αντιστοιχα.

Reaction score
0
ego peira prin 2 mhnes thn lz 55 sta 1600e.einai arketa kalh tv synergazete kala me ton humax 2000 kai exei para poly kalh eikona sta HD kanalia.isos an eprepe na paro tv shmera na eperna hte thn amoi(an antexe h tseph mou 800 e diafora)hte thn lg me to 2plo tuner thn 37 ara(siga mhn thymitho to modelo)pou epese sta 1700 e.plasma den tha eperna.

Reaction score
0
H plasma θα μπορει να δειχνει και αυτη HD υλικο, ετσι ? Εφοσον ειναι η αναλυση 1024Χ768.
Ετσι και αλλιως HD με βλεπω μονο αν ερθουν Κρητη τα ψηφιακα της ΕΡΤ για το αμεσο μελλον.
Πιο κινηματογραφικη αισθηση δεν λενε οτι εχουν οι Πλασμα ?

Εχω τα τρια extended δισκακια του Lord of the Rings και δεν κρατιεμαι.
Λεω να παω με την 42αρα αφου τελικα θα αργησω να παρω προτζεκτορα.

VG

Reaction score
0
papadakisn said:
H plasma θα μπορει να δειχνει και αυτη HD υλικο, ετσι ? Εφοσον ειναι η αναλυση 1024Χ768.
Ετσι και αλλιως HD με βλεπω μονο αν ερθουν Κρητη τα ψηφιακα της ΕΡΤ για το αμεσο μελλον.
Πιο κινηματογραφικη αισθηση δεν λενε οτι εχουν οι Πλασμα ?

Η τηλεόραση αυτη δεν ειναι ουτε HD,ουτε καν HD ready αν δεν απατώμαι.

Τα ψηφιακα της ΕΡΤ ακομα και αν φτασουν στην Κρητη, HD δεν θα ειναι πριν το 2020.

Reaction score
0
Είσαι από Ηράκλειο;
Έχεις κάνει καμιά βόλτα στα καταστήματα.
Για πες για να δούμε ποικιλία μοντέλων ή καλύτερες τιμες που είναι πιο καλά για να πάμε;

Reaction score
0
Δες και τα δύο αυτά μοντέλα της LG, τα οποία είναι και τα δύο καλύτερα (και πιο καινούργια) από την LZ55: LC2R και LB1R.
Οι διαφορές τους (copy από ξένο forum):

"The new LC2 series is their new "budget" series, specs are very good though. From the 37" and up you get 2 HDMI. According to a conversation I had with a LG representative the LC2 also supports 1080p over HDMI.

PQ is however inferior to their more expensive LB1 series (yes, I have seen both) which I rank among the best LCDs there are today. The LC2 series feature a regular backlight whereas LB1 has what LG calls EEFL backlight. The downside with LB1 is that there is only one HDMI and no support for 1080p.

It seemed to me as if the difference in PQ between the two series was more pronounced with SD signals. I should also say that LC2 was not bad at all, I guess you will have to judge that for yourself."

Εγώ θα πω μόνο ότι την 37 LC2R/42 LC2R την βρίσκεις γύρω στα 1530/2000€ αντίστοιχα ενώ την 37 LB1R στα 1700€. Η LB1R έχει σίγουρα διλπό αναλογικό δέκτη, για την άλλη δεν ξέρω. Όσο για το 1080ρ, εννοείται ότι η τηλεόραση δεν μπορεί να το απεικονίσει, απλά να το δεκτεί σαν σήμα στην είσοδο της και να το κάνει downgrade.

Reaction score
0
Καταλαβαινω βεβαια οτι τα πιο καινουρια μοντελα θα εχουν λιγο καλυτερη εικονα, αλλα ειναι και το οικονομικο στη μεση.
Και θα προτιμουσα να παρω με τα ιδια λεφτα 37αρα αντι για 32αρα, αν μιλαμε βεβαια για μικρες διαφορες στην ποιοτητα εικονας.
Βασικο μου κριτηριο ειναι οι ταινιες dvd.
Η Ηλεκτρονικη Αθηνων βγαζει προσφορες καλουτσικες πότε-πότε στα λιγο παλιοτερα μοντελα ομως.
Νομιζω κλινω προς τη 42αρα Πλασμα λογω μεγεθους και "κινηματογραφικης αισθησης", χωρις να τις εχω δει ακομα ομως.

Reaction score
0
Αν σε ενδιαφέρει μόνο DVD τότε πάρε πλάσμα με SD ανάλυση. Δεν χρειάζεται να κάνει uplscaling του σήματος οπότε λογικά θα βλέπεις DVD σε native resolution και θα είναι πεντακάθαρο. Επίσης θα την βρεις και πολύ φθηνά! Απλά στο μέλλον δεν θα μπορείς να βλέπεις HD σήμα. Αν δεν σε πειράζει όμως τότε δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς τα απλά DVD δεν προβλέπεται να εξαφανιστούν από την αγορά για πολλά χρόνια ακόμα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88