LG LE8500 ή Samsung UE55C6500?

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά,

Είμαι ανάμεσα στην LG LE8500 και την Samsung UE55C6500 και ενδιαφέρομαι να πάρω μία από τις 2 άμεσα.

Αρχικά είχα καταλήξει στην LG, αλλά βλέποντάς και τις 2 στο Public, παρατήρησα ότι η Samsung είχε πολύ πιο φυσική και ομαλή κίνηση σε σχέση με την LG (παρόλο που η Samsung είναι 100Hz και η LG 200Hz). Ζήτησα από τον πωλητή να ενεργοποιήσει το True Motion της LG (το ενεργοποίησε και το έβαλε στο High), αλλά παρόλα αυτά η Samsung είχε ομαλότερη κίνηση.

Ποια η γνώμη σας?

Reaction score
0
Απάντηση: LG LE8500 ή Samsung UE55C6500?

Καλημέρα παιδιά,

Είμαι ανάμεσα στην LG LE8500 και την Samsung UE55C6500 και ενδιαφέρομαι να πάρω μία από τις 2 άμεσα.

Αρχικά είχα καταλήξει στην LG, αλλά βλέποντάς και τις 2 στο Public, παρατήρησα ότι η Samsung είχε πολύ πιο φυσική και ομαλή κίνηση σε σχέση με την LG (παρόλο που η Samsung είναι 100Hz και η LG 200Hz). Ζήτησα από τον πωλητή να ενεργοποιήσει το True Motion της LG (το ενεργοποίησε και το έβαλε στο High), αλλά παρόλα αυτά η Samsung είχε ομαλότερη κίνηση.

Ποια η γνώμη σας?
Εγω ειμαι κατοχος της le8500 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την τηλ..Η κινηση της ειναι τελεια και χωρις καθολου νερουλιασματα και σπασιματα..παρα πολυ καλη!!!Σιγουρα ομως το μαυρο της ειναι μακραν το καλλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη lcd..Να φανταστεις οτι συγκρινεται με το μαυρο των plasma...H επιλογη ειναι δικια σου!!!!

Reaction score
0

Έχεις δει αντίστοιχη τηλεόραση της Samsung? Δε λέω ότι δεν έχει ομαλή κίνηση, απλά τις είδα δίπλα-δίπλα και παρατήρησα διαφορά.

Reaction score
0

Έχεις δει αντίστοιχη τηλεόραση της Samsung? Δε λέω ότι δεν έχει ομαλή κίνηση, απλά τις είδα δίπλα-δίπλα και παρατήρησα διαφορά.
Προτου κανω την αγορα ειχα δει και samsung και για να ειμαι ειλικρινης ειχε λιγο καλλυτερη κινηση οντως αλλα η lg υπερτερουσε σε χρωματα και ειδικα στο μαυρο λογω local diming...!!!!Θα σου ελεγα αν μπορεις να δεις ιδια ταινια και στις δυο αλλα με το local dimming ανοιχτο!!!Ειναι λιγο δυσκολο αλλα αξιζει να προσπαθησεις για να κανεις την καλλυτερη επιλογη για σενα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum