LG LED 42LH9000

Reaction score
638
LG 42LH9000
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/2475-lg-47lh9000-review.html
  • 42 ίντσες, ανάλυση FullHD (1920x1080)
  • Eπεξεργαστής XD Engine (διπλός)
  • ίσθιοςφωτισμός Direct-LED με Local Dimming
  • ΣάρωσηTruΜotion 100Ηz & Backlight 100Hz
  • Panel IPS
  • Αισθητήρας Intelligent Sensor ΙΙ
  • 24p Real Cinema
  • 4 HDMI
  • USB απο σκληρο δισκο παιζει τα mkv με εξωτερικους Ελληνικους υποτιτλους (δεν υποστηριζει ηχο dts )
  • Δέκτης: Αναλογικός & Ψηφιακός DVB-T
  • Bluetooth
Πωλειται γιατι μου επεσε μικρη ειναι ολοκαινουργια (αγοραστηκε την Τεταρτη 24/2 ) και υπαρχει η συσκευασια της . Τιμη 915 ευρω .
Σημειωστε οτι στα καταστηματα που εμφανιζονται στο skroutz εχει εξαφανιστει και υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης .
Ετοιμοπαραδοτη υπαρχει μονο στο saturn με τιμη 1150 ευρω
6937306752

Reaction score
638
Νεα και τελικη τιμη 870 .
Μπορει να κοπει και τιμολογιο στο ονομα σας .

Reaction score
638
Μολις πληροφορηθηκα οτι στο saturn εχει 800 ευρω .
Δυστυχως δεν με συμφερει να κατεβασω την τιμη της περισσοτερο και ετσι αποσυρω την αγγελια.

Reaction score
638
Μια και η τηλεοραση στο saturn εξαντληθηκε επαναφερω την αγγελια στα 870 ευρω.
Η τηλεοραση ειναι αθικτη και υπαρχει η συσκευασια της .
Οποιος ενδιαφερερται να την αγορασει μπορει να ερθει να την δει απο κοντα και να διαπιστωσει τις δυνατοτητες τις .
Παρακαλω οχι παζαρια γνωριζω οτι στο skroutz εχει σε καταστημα οσο την δινω εγω αλλα δεν ειναι ετοιμοπαραδοτη και οπως θα διαβασατε οσοι μπηκατε στο νημα για την σειρα LH 9000 το service menu ειναι κλειδωμενο και δεν ειναι δυνατον να διαπιστωσει κανεις τις ωρες λειτουργειας .
Ειναι πολυ ευκολο στο συγκεκριμενο μοντελο να σας πασαρουν demo καταστηματος .
Η δικια μου εχει 50 ωρες λειτουργειας και θα το διαπιστωσετε καθως εχω την δυνατοτητα να μπω στο service μενου με pda που διαθετει θυρα υπερυθρων.
Φοραει το τελευταιο firmware 3.55 και ειναι ενεργοποιημενη η ρυθμιση THX cinema
Την δινω αποκλειτικα και μονο για να παω σε 46αρα πλασμα εαν εχει καποιος panasonic 46g10 με ενδιαφερει ανταλλαγη .

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: LG LED 42LH9000

Εχω εγω την 46G10 αλλα εχουν βγει και ποιο καινουρια μοντελα της Panasonic.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: LG LED 42LH9000

Θελω να παρω ποιο μεγαλη.

Ευχαριστω!

Reaction score
638
Η τηλεοραση εχει πλεον ρυθμιστει με οργανο μετρησης το spyder III elite και με software το HCFR colorimeter σε συνδιασμο με τα δισκακια Digital Video Essentials HD και με το AVCHD patterns και αποδιδει καταπληκτικα .
Αυριο ισως καταφερω να ανεβασω και τις μετρησεις που εγιναν . Οι ωρες οπως θα διαπιστωσετε απο το service menu ειναι 100 .
Η τιμη ανεβαινει στα 900 ευρω για οσους ενδιαφερονται.

Reaction score
638
Η οθονη ειναι πλεον καλιμπραρισμενη απο τον γνωστο και μη εξαιρεταιο Μανώλη Καστρουνή (ISF calibrator). Ο Μανωλης εφτιαξε και αποθηκευσε στα expert 1 & 2 δυο διαφορετικες ρυθμισεις μια για φωτεινο δωματιο και μια για σκοτεινο . Την σκοτεινη ρυθμιση την αντιγραψαμε και την κλειδωσαμε και στο preset THX cinema.
Η τιμη πλεον διαμορφωνεται στα 980 και ειναι πολυ μικρη για το συγκεκριμενο κομματι.

Reaction score
638
Νεα τιμη στα 920 ευρω με 480 ωρες πλεον.
Οπως τα βλεπω τα πραγματα φετος δεν θα κυκλοφορησουν τηλεορασεις με πραγματικο Local dimming ολα τα μοντελα των εταιρειων προσπαθουν να πετυχουν τα αποτελεσματα του local dimming με φωτοδιοδους edge-type που αναβοσβηνουν σε ομαδες .

Reaction score
638
Νεα τιμη στα 820 δεχομαι και 500 μετρητα και ανταλλαγη με αλλη τηλεοραση αξιας 320 ευρω .
Επαναλαμβανω οτι η τηλεοραση ειναι καλιμπραρισμενη συμφωνα με τα isf προτυπα απο τον Μανωλη Καστρουνη στα πρωτα ποστ τις αγγελιας θα βρειτε και τα αποτελεσματα της ρυθμισης.

Reaction score
638
Νεα τιμη 750 για την καλιμπραρισμενη κατα ISF 42LH9000
Ανταλλαγη παιζει με μικροτερη TV με mpeg 4 απο 27 ιντσες και πανω εφ οσον τα μετρητα που θα παρω ειναι 500 ευρω

Reaction score
638
Πειραια φιλε μου αλλα αποφασισα να αποσυρω την αγγελια καθως ετσι οπως τα βλαπω τα πραγματα εαν την δωσω θα μεινω χωρις τηλεοραση καθως σκεπτομαου να παρω μεγαλυτερη αλλα δεν μπορω να βρω καμμια με αναλογη ποιοτητα εικονας .
Ευχαριστω για το ενδιαφερον .
Να κλεισει παρακαλω

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Re: LG LED 42LH9000

Δεν ηταν ευκολο γιατι το μαυρο της μπορει να το βρει κανεις μονο σε πλασμα τηλεορασεις καθως ηταν το τελευταιο μοντελο Led με πραγματικο local dimming και τα ρυθμιστικα ISF που εχει μονο σε Lg ειναι τοσο πληρη
Καλυπτει ολη την κλιμακα του λευκου απο 0-100 IRE με ξεχωριστο ρυθμιστικο σε καθε βημα και εχει ρυθμιστικα και για color management System (cms)
Δεν την αλλαξα μεχρι τωρα με πλασμα γιατι τα τελευταια μοντελκα της Πανασονικ ειχαν τα θεματακια τους .
Πχ αυξηση φωτεινωτητας με την χρηση και προβληματακια με το Intelligent Frame Creation Pro στο τηλεοπτικο σημα .
Δυστυχως οταν την αγορασα δεν βρηκα πουθενα 47 ιντσες και οι 42 μου επεσαν εξ αρχης λιγες .

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508