LG LH4000 42'

Reaction score
0
Γεια χαρά σε όλους. Έχω δυο ερωτήσεις και θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει. Παρήγγειλα μια LG LH4000 42’ και κάπου πήρε το μάτι μου ότι το usb που έχει με κάποια ρύθμιση μέσα από ένα κρυφό μενού παίζει και ταινίες, και η δεύτερη είναι αν μέσα από αυτό το μενού η με κάποιον άλλο τρόπο μπορούμε να δούμε αν έχει παίξει κάποιες ώρες (ξέρεται μην είναι από καμία έκθεση κλπ)

Αυτά, καλές γιορτές σε όλους.. :126:

Reaction score
6
Για το service menu στη δική μου (LH5000) είναι η ίδια διαδικασία αλλά αντί για τα πλήκτρα ΟΚ στην TV και το Remote, πατάς τα αντίστοιχα πλήκτρα Menu. :126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG LH4000 42'

Για το service menu στη δική μου (LH5000) είναι η ίδια διαδικασία αλλά αντί για τα πλήκτρα ΟΚ στην TV και το Remote, πατάς τα αντίστοιχα πλήκτρα Menu. :126:

Σημερα περιμενω τη δικη μου 42lh5000. ΚΑμμια προταση/συμβουλη?
εβαλα και το xtreamer
χρονια πολλα

Reaction score
6
Καλοθέατη!

Μπαίνοντας στο service menu (όχι στο κρυφό menu) κάπου λέει UTT και δίπλα έχει ένα αριθμό. Αυτές είναι οι ώρες λειτουργίας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG LH4000 42'

Καλοθέατη!

Μπαίνοντας στο service menu (όχι στο κρυφό menu) κάπου λέει UTT και δίπλα έχει ένα αριθμό. Αυτές είναι οι ώρες λειτουργίας.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ είμαι καλυμμένος. Ε και όταν με το καλό την αποκτήσω θα σας πω και τις εντυπώσεις μου :111:

Reaction score
6
Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για όσους βλέπουν ταινίες στα 24fps από Blu-ray είναι το εξής.

Μέσα στο μενού του expert control υπάρχει η επιλογή real cinema. Αυτή η επιλογή έχει 2 θέσεις on και off. Στο on η κίνηση είναι πολύ πιο ομαλή.
Αυτή η ρύθμιση είναι ανεξάρτητη από τα 100Hz του trumotion, δηλαδή μπορείς να τις έχεις επιπλέον αν το θελήσεις και τις δύο, και ισχύει μόνο όταν το εισερχόμενο σήμα είναι 24fps (στα 50 και 60Hz δεν κάνει καμία διαφορά).
Απόψε είδα μια ταινία και ιδιαίτερα στους τίτλους τέλους ήταν αρκετά αισθητό πόσο πιο ομαλή ήταν η κίνησή τους (είπα να μην κάνω δοκιμές κατά τη διάρκεια της προβολής :138: αλλά να το αφήσω για τη στιγμή που άναψα τα φώτα στο τέλος της ταινίας).

Reaction score
0
Απάντηση: LG LH4000 42'

Γεια χαρά και καλή χρονιά,

είμαι ένας κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας LG LH4000 και ακολούθησα τα βήματα που περιγράφονται σε διάφορα thread για να ενεργοποιήσω τις media player δυνατότητες της τηλεορασής μου .. κάνοντας πρώτα το downgrad sto 3.15 όπως πρότεινε το thread... όλα πήγαν καλά και διαβάζοντας διάφορα άλλα φόρουμς αποφάσισα να κάνω και πάλι upgrade στο νέο firmware 3.55 αφού όλοι έλεγαν ότι δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα...

βάζοντας το usb στην υποδοχή της τηλεόρασης, ξεκίνησε το update μέχρι που κάποια στιγμή η τηλεόραση σβήνει και από τότε δεν ξανα άναψε... το κόκκινο φωτάκι του stand by ειναι αναμένο... την κλείνω εντελώς και την ανάβω, το φωτάκι ανάβει στο κόκκινο, μα καμία άλλη ένδειξη...

γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν και πώς μπορώ να την επαναφέρω;

υπάρχει περίτπωση να έχει καεί... κάτι;;;

ευχαριστώ προκαταβολικώς,

Χ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812