LG LH9000 VS Samsung led 8000

Reaction score
0
Η καλύτερη είναι αυτή που θα δεις από κοντά και θα σου αρέσει η εικόνα της περισσότερο. Πιστεύω ότι μπορείς να πας στα μαγαζιά και να παίξεις μαζί τους.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα σου πουν ότι η samsung είναι καλύτερη αλλά και αυτό είναι σχετικό.

Reaction score
0
Απάντηση: LG LH9000 VS Samsung led 8000

Εγω εχω κανει την επιλογη μου και αυτη ειναι samsung 8000 σημερα το απογευμα θα την εχω στο καθιστικο μου. δεν βλεπω την ωρα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG LH9000 VS Samsung led 8000

Εγω εχω κανει την επιλογη μου και αυτη ειναι samsung 8000 σημερα το απογευμα θα την εχω στο καθιστικο μου. δεν βλεπω την ωρα
Με γειά και καλή τηλεθέαση :107:

Reaction score
73

Μεγειες και καλη τηλεθεαση...:107:

Αλλα απο περιεργεια ... αφου την επιλογη σου την ειχες κανει... και την ειχες παραγγείλει γιατι η ερωτηση..?:109:
Οι αμφιβολιες μετα την αγορά..? Μη μασας αφου την πηρες κοιτα να την χαρεις..

Απλα επειδη έχουν γραφτεί για clouding και για δοαρροη φωτός στις edge-led της SAMSUNG
σε παρακαλούμε γραψε μας αν παρακολουθησες κατι τετοιο εσυ σε σκοτεινα πλανα.

Reaction score
0

παιδια μετα τις πρωτες ωρες ενασχολησης με την tv εχω να κανω 1 ερωτηση το και καλα "game mode" το οποιο περα απο το να κανει πιο εντονα και φωτεινα τα χρωματα δεν εχω καταλαβει τι αλλο προσφερει. απο τα αυτοματα modes με κερδισε το nature. η χρηση ειναι για παιχνιδια στο ps3 και παρακολουθηση αναλογικων καναλιων. προτεινετε ρυθμισεις. Αυτες τις ρυθμισεις που δινει το fullhd.gr ειναι μονο για ταινιες η γενικα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Εξ΄όσων ξέρω είναι για υλικό hi-def.
Το game mode μειώνει το input-lag στα παιχνίδια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός