LG RH199HS πρόβλημα!

Reaction score
0
Εχω εδώ και ένα χρόνο το lg rh199hs dvd recorder. Τον τελευταλιο μληνα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα.΄Δεν αναγνωρίζει τα dvd. Όταν βάζω dvd Μου ΄λέει άγνωστος δίσκος και το πετάει έξω. Το περίεργο είναι οτι τα Cd τα αναγνωρίζει και τα παίζει κανονικά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει;

Reaction score
5
ενδεχομένως έχει πέσει η ισχύς του laser

και το δικό μου LG (άλλο μοντέλο) έβγαλε παρόμοιο πρόβλημα και η αλλαγή laser έχει ως ανταλλακτικό και μόνο κόστος 150Ε μου είπαν, οπότε το έβγαλα ΠΕΕ

Reaction score
14
Προσπάθησε να το καθαρίσεις με κάποιο DVD υγρού καθαρισμού. πιθανών να έχει σκόνες και να μην διαβάσει τον δίσκο. Αν και πάλι δεν κάνεις τίποτα με τον καθαρισμό.... θα πρέπει να αλλάξεις λέιζερ, αλλά δεν σου το συνιστώ γιατί είναι ακριβά σε σχέση με το όλο μηχάνημα, ή πας για νέο μηχάνημα.....

Reaction score
0
Απάντηση: LG RH199HS πρόβλημα!

Αν το εχεις εδω και ενα χρονο, τοτε γιατι φοβασαι?
Εντος εγγυησης αλλαγη του drive και καθαρισες.
Η LG ειναι αψογη.

Reaction score
0
Απάντηση: LG RH199HS πρόβλημα!

γράφω εδώ επειδή δεν έχω βρει κάτι άλλο σχετικό με το LG RH199HS
πριν από κανένα 8άμηνο και αφού είχε συμπληρώσει 2 χρόνια ζωής στα χέρια μου παρουσίασε πρόβλημα και δεν έγγραφε τα DVD, μέχρι τότε έγραψε το πολύ 150 DVD χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον σήμερα μου παρουσίασε έντονες και συχνές διακοπές ήχου τόσο στο όταν βλέπω τηλεοπτικά προγράμματα μέσω του LG όσο και στην αναπαραγωγή αποθηκευμένων ταινιών.

Όταν είχα ρωτήσει την LG, ευγενικά μου απάντησαν ότι αν είναι σε εγγυήση θα έρθει κάποιος και θα το ανταλλάξει με καινούργιο σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να πάω σε εξουσιοδοτημένο service απ΄όπου και πληροφορήθηκα ότι η αλλάγή του οδηγού DVD θα μου κόστιζε πάνω από 100 ευρώ, κατά την άποψή μου δεν αξίζει τα λεφτά μιας και στα επόμενα 150 δισκάκια θα χαλούσε πάλι επιπλέον παρουσίασε και δεύτερη βλάβη οπότε το συνολικό κόστος επισκευής θα πήγαινε στα μισά λεφτά ενός νέου και ίσως πιο αξιόπιστου προίόντος.

Αποψή μου και αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας, Η LG φτιάχνει προϊόντα τα οποία εφοδιάζει με μια πολύ καλή εγγύηση και άψογη εξυπηρέτηση για το πρώτο χρόνο, μετά σε έφαγε η μαρμάγκα και επειδή έχω αγοράσει πάμπολες συσκευές οι οποίες παίζουν ακόμα και μετά από 19 χρόνια προσωπικά δεν πρόκειτε να αγοράσω ξανά LG διότι τι να τον κάνω τον 1 χρόνο όταν αμέσως μετά πρέπει να βάλεις το χέρι βαθειά μέσα στην τσέπη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.189
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon