Lg Rh7800h

Reaction score
73
Καλημερα ,
θθα ηθελα την γνωμη σας για το Lg RH7800H

Eyxaristo
Δεν ξερω αν το πηρες αλλα εμενα δεν με ικανοποιησε σε συνδεση με HDMI se PHILIPS 32PF9830.
Ειχα παραλληλα και το SONY RDR HX-1010 που εχει διπλασια τιμη αλλα και πολυ καλυτερη απόδοση.
Δεν μου αρεσε η αναπαραγωγη του στα κομματια που εγραψε στο HQ δεν στερειται δυστυχως τεχνουργηματων...

mrw

Reaction score
0
Οποιος προλάβει - το 7800H μόνο 330 ευρώ στο Μediamarkt

Reaction score
1
vgianni1970 said:
Καλημερα ,
θθα ηθελα την γνωμη σας για το Lg RH7800H  

Eyxaristo
Το έχω εδώ και 3-4 μήνες. Δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά για τα λεφτά του εμένα μου φτάνει η απόδοση που έχει.

Πάντως με διπλά λεφτά δεν παίρνεις διπλή απόδοση! (άντε νά 'ναι 10-15% καλύτερη)

Από 'κει και πέρα όποιος έχει τα δίνει. Νομίζω ότι καλύτερη λύση είναι ένα καλό player με HDMI ξεχωριστά από HD Recorder.

Reaction score
800
Το 7800h...

1)Παιζει divx και mp3 απο dvd η μονο απο cd?
2)Οταν γραφει απο την τηλεοραση εχει την δυνατοτητα να τα κανει divx?
3)Παιζει καλα το proggresive scan?Κατι παραξενα διαβαζω με προβληματακια.

Με ενδιαφερει κυριως το 1ο...

Reaction score
0
LG RH7800H ::..

Το RH7800H διατίθεται με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160GB και το μοναδικό της δοκιμής με ψηφιακή έξοδο HDMI.

Οι εγγραφές μέσω θύρας DV in πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς να χρειάζονται ρυθμίσεις στα ελληνικά μενού, είτε σε δίσκους DVD-R/-RW, DVD+R/+RW είτε στο σκληρό δίσκο.

Για όσους διατηρούν στην κατοχή τους κάποια αναλογική βιντεοκάμερα, το RH7800H διαθέτει είσοδο S-Video στην πρόσοψη, για εγγραφή σε οποιοδήποτε δίσκο, όχι όμως και στο σκληρό.

Το RH-7800H έδειξε εξαρχής να κατέχει τα σκήπτρα στην αναλυτικότητα της εικόνας, γεμίζοντας με χαρακτηριστική άνεση αχνές λεπτομέρειες σε απομακρυσμένα πλάνα και αποδίδοντας μια εντυπωσιακά συμπαγή, τρισδιάστατη αίσθηση στα πρώτα πλάνα. Χρωματικά, ήταν αψεγάδιαστο, με κορυφαία ουδετερότητα και φυσικότητα αποχρώσεων, ενώ με περισσή ομαλότητα αποδόθηκε η κίνηση.

Αυτός ο χαρακτήρας των εγγραφών επεκτάθηκε κατά την αναπαραγωγή, όπου η χρήση προοδευτικής σάρωσης απογείωσε το αποτέλεσμα, ενώ μια αξιόλογη επιπλέον βελτίωση έρχεται κατά την ψηφιακή σύνδεση μέσω HDMI. Άνετα, η πληρέστερη πρόταση της δοκιμής.

Αντιπρόσωπος: LG Hellas, τηλ.: 210.4800.500

Τιμή: 880 ευρώ

test apo to per. hxos.

tora exei 279.00 E (carefour)

Reaction score
1
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Παλιότερα ο ΗΧΟΣ ήταν πιο σοβαρό περιοδικό.

(εκτός αν το τεστ είχε γίνει πολλούς μήνες πριν, οπότε ο ανταγωνισμός δεν ήταν μεγάλος

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera