LG Scarlet 7000

Reaction score
1
Γεια σας,

εδω και λίγο καιρό ψάχνω για μια lcd γύρω στα 1000-1200 Ευρώ. Μετά απο αρκετό διάβασμα κατέληξα στην 47 lg7000 την οποία και έχω παραγγείλει απο τα μέσα Φλεβάρη και φυσικά δεν έχω πάρει ακόμα. Το θέμα είναι οτι έχω αρχίσει και διαβάζω διάφορα προβλήματα για την συγκεκριμένη τηλεόραση καθώς και για αρκετές επιστροφές (με πολλά παρατράγουδα φυσικά...). Δεν ξέρω αν τα προβλήματα αυτά είναι τυχαία, αν συμβαίνουν μόνο σε πολύ εκπαιδευμένα μάτια ή αν σημαίνουν προβληματική παρτίδα. Το γεγονός οτι η lg σταμάτησε την συγκεκριμένη σειρά σε πολύ μικρό διάστημα είναι αρκετά ύποπτο και μάλλον μου δίνει την εντύπωση προβληματικής παρτίδας. Όσο είναι νωρίς λοιπόν ακόμα για ακύρωση.

Υπάρχει σε αυτά τα λεφτά 42-47'' lcd (FULL HD) η οποία είτε να μην έχει 100Ηz αλλά να μπορείς να δεις άνετα είτε να έχει 100Hz και να δουλεύει? Μάλλον έπρεπε να κρατήσω την Philips μου (Matchline PT9426 :( ). Για πείτε καμιά ιδέα μήπως προλάβω και ακυρώσω την LG.

Reaction score
0
Ξεκινησα να αγορασω την 37LG Scarlet 7000, αλλα διαβαζωντας τα προβληματα
που παρουσιαζει,ΕΥΤΥΧΩΣ,αλλαξα γνωμη και πηρα μια SONY 40W4000, 900 ευρω.
δεν εχει βεβαια 100Hz,αλλα τα χρωματα ειναι φοβερα,η εικονα στην τηλεοραση
καλη, αλλα στο HIDEF ΦΟΒΕΡΗ!! ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ 1080p 24Hz ,χωρις κανενα
προβλημα.αν παντως δεν θελεις να μπλεξεις με ολα τα προβληματα που παρουσιαζει η σειρα 7000,παρε μια αλλη μαρκα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846