LG service tv

Reaction score
0
χθες το απογευμα η τηλεοραση στην οποια εχω και το pc συνδεμενο πρασινισε....τυχαιο-δεν νομιζω :116:

ειναι μια LG20" την οποια μου την ειχαν κανει δωρο πριν 3 χρονια στον γαμο μου.Πλησιαζοντας και η επετειος 27/10 σκεφτηκα οτι ισως προλαβαινω την εγγυηση.
Βρηκα λοιπον τον φιλο που μου την ειχε κανει δωρο και τελικα πηγα στο e-shop που την ειχε παρει και με το ονομα του πηρα την αποδειξη.
Ημερομηνια αγορας 17/10/2007 δηλαδη σε 2 μερες εληγε η εγγυηση...Τυχερος μεσα στην ατυχια μου.

Πηρα το service και τους εδωσα τον σειριακο και μου λενε οτι εχει κατασκευαστει τον ιουνιο του 2007.Ωραια τους λεω εγω αλλα η αγορα εγινε στις 17/10/2007 αρα η εγγυηση ισχυει απο τοτε.Ναι μου λενε και το δεχτηκαν.
Θα περασουν οι ιδιοι να την παρουν και εχω 2 επιλογες:
1)επισκευη του μονιτορ
2)αντικατασταση με αλλο μοντελο παρεμφερες αλλα επισκευασμενο και αυτο.
Εννοειται οτι και οι 2 επιλογες θα ειναι χωρις εγγυηση γτ μου ειπαν οτι ληγει στις 17/10/2010 η κανονικη.
Επελεξα να επισκευασουν την δικια μου που τουλαχιστον ξερω τι ειχε απο το να παρω καποια αλλη που δεν ξερω τι βλαβη επαθε.
Απο εβδομαδα θα ερθουν να την παρουν και μου ειπαν σε 5-6 εργασιμες θα ειναι ετοιμη.Φανηκαν εξυπηρετικοι, ελπιζω σε καλο αποτελεσμα. :145:

Reaction score
0
με πηραν ηδη τηλεφωνο και δευτερα ερχονται να την παρουν...
για την ωρα μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος απο την αμεση αποκριση τους.
Μου εχουν πει και αλλοι οτι εχουν καλη εξυπηρετηση και για την ωρα επιβεβαιωνετε.

Reaction score
0
και να επανελθω στο θεμα η lg ηρθε και πηρε την τν απο το σπιτι μου στις 18/10 -Δευτερα οπως μου ειπανε και την παρασκευη 22/10 την επιστρεψανε στον χωρο εργασιας μου που τους ζητησα.
Το πανελ αλλαχτηκε και δεν εχει εγγυηση τωρα πια αλλα οπως και να ναι μπραβο τους για την εξυπηρετηση μακαρι ολες οι αντιπροσωπειες να ηταν ετσι.Τουλαχιστον προσωπικα δεν θυμαμαι ποτε ξανα να εχω μπλεξει με αντιπροσωπεια-οχι μονο σε ηλεκτρικες συσκευες- με τοσο επαγγελματικη αντιμετωπιση

Reaction score
3
Απάντηση: LG service tv

Είναι πολύ καλό να υπάρχει τέτοια εξυπηρέτηση από τις εταιρείες και μακάρι να ακολουθήσουν και όλες οι υπόλοιπες την LG.
Μα αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ' όλα είναι, ότι ο yiannisz3 επανήλθε στο θέμα και μας ενημέρωσε για την θετική εξέλιξη που είχε.
Και πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή τη τακτική, δηλαδή να γράφουμε και τις καλές περιπτώσεις.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney