LG32LG5000: 2η ΟΘΟΝΗ ΣΕ PC

Reaction score
0
Αγαπητοί συνforumites,

Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθειά σας. Εκπέμπω δηλάδη Batσήμα...

Αγόρασα μια LG32LG5000 (απο τα Saturn 399E για την ενημέρωσή σας) και προσπαθώ να την συνδέσω με το PC ώς 2η οθόνη.

Ακολούθησα τις οδηγίες του manual που δεν έλεγαν ιδιαίτερα πράγματα, και δεν κατάφερα τίποτα. Plug and Play...

Ο τρόπος συνδεσμολογίας που προσπαθώ είναι PC Output: DVI σε LCD Input: HDMI με καλώδιο HDMI όπου στη μια άκρη έχω βάλει adaptor απο HDMI σε DVI.

Μάλλον πρέπει να παίξω με τις ρυθμίσεις στη VGA (Asus AH3650). Αν και προσπάθησα πολύ δεν κατάφερα να δώσω σήμα στην LCD. To Software της VGA λέγεται Catalyst Control Center.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Απάντηση: LG32LG5000: 2η ΟΘΟΝΗ ΣΕ PC

Χρειαζεται να ορισεις μεσα απ'το catalyst να παιζει η καρτα σε clone mode και φυσικα σε αναλυση και refresh rate που να υποστηριζεται και απ'τις δυο οθονες.

Reaction score
384
Mαλλον στελνεις αναλυση που δεν υποστηριζει η HDMI εισοδος της τηλεορασης. Στειλε 720, 1080, να δεις για ποτε θα παιξει!:114:

Reaction score
0
Απάντηση: LG32LG5000: 2η ΟΘΟΝΗ ΣΕ PC

Κύριοι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά τζίφος...

Μέχρι τώρα που σας γράφω δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είναι σίγουρο οτι κάνω κάτι λάθος αλλα δεν ξέρω τι...:122:

Reaction score
384
Καταρχας...

Εαν βαλεις το HDMI σε αλλη τηλεοραση παιζει?
Τι αναλυση στελνεις?
Εαν συνδεσεις την τηλεοραση σαν πρωτη οθονη παιζει?

Πρεπει να αρχισεις να κανεις δοκιμες ωστε να βρεις ποιο κομματι της αλυσιδας φταιει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef