LG7000 (42) , A656 (40) ή W4500(40) ?

Reaction score
16
Καλησπερα σε ολους.. Θα μπω κατευθειαν στο θεμα:

Μολις με το καλο μπουν η μανα μου κι η αδερφη μου στο καινουργιο σπιτι θα ειμαστε στα προθυρα αγορας τηλεορασης..

Εχω λοιπον κατσει ατελειωτα βραδυα και εχω ξεκοκκαλισει το ιντερνετ γι αυτες τις 3 τηλεορασεις και μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι δεν ξερω την τυφλα μου..

Εχω μπερδευτει οσο δεν παει αλλο, εχω αλλαξει 10 φορες γνωμη και ζηταω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας..

Φανταζομαι πως υπαρχουν μπολικοι κατοχοι αυτων των τηλεορασεων και θα ηθελα οποιοι θελουν και μπορουν να με βοηθησουν γιατι ειμαι σε μεγαλο διλημμα..

Η τηλεοραση θα χρησιμοποιειται 20% για DVD , 30% για sd και hd ταινιες και σειρες απ το κομπιουτερ μεσω egreat και 50% τηλεοπτικο σημα..

Ευχαριστω για την βοηθεια,
Τζιμακος

Reaction score
164
Τζιμάκο, το Internet το ξεκοκάλισες, το AV Site το άφησες απ' έξω όμως, ε; :142:
Θα σου βάλω τιμωρία!
Θα διαβάσεις αυτά:
Samsung LE40A656 vs Sony KDL-40W4500
HELPPP για αγορα!!!
Επιτελους θα παρω καινουρια tv!!
LG η SAMSUNG
Θα βρεις και μερικά άλλα και τότε θα ξέρεις που υπερτερεί η κάθε μία και που υπολείπεται.

Στη συνέχεια, όπως πάντα, εδώ είμαστε να δούμε την δική σου περίπτωση μαζί, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σου.
Κάθε μία έχει τα + της και τα - της, έχουν διαφορά στην τιμή, αλλά όποια και να πάρεις δεν θα χάσεις, μιας και είναι όλες πολύ καλές. Βέβαια θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις ποιά ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες.

Και κάτι βασικό: Τις έχεις δει από κοντά;

Reaction score
16
Το πρωτο και το τελευταιο τα διαβασα..

Τα αλλα οχι γιατι εκανα αναζητηση title only θα τα διαβασω και θα επανελθω..

Εχω δει την samsung και την sony σε σατουρν αλλα δεν εμπιστευομαι τις ρυθμισεις μαγαζιων δεν μπορω να εμπιστευτω δεν θελω να στηριχτω σε μαγαζια για μια τετοια αγορα..

Reaction score
164
Μια Plasma δεν τη σκέφτεσαι; Σε τηλεοπτικό σήμα είναι καλύτερες.
Σε τι παρακολουθείς τώρα;
Α, ναι, και κάτι σημαντικό!
Θα πετάξεις όλα τα sd που έχεις στο Egreat! :142:

Reaction score
16
Δεν ξερω για πλασμα γιατι εχω καταληξει σ αυτες τις τρεις και μου αρεσουν πολυ και απο πλασμα δεν εχω ψαξει καθολου και ειμαι εντεπως χαμενος..

Εκτος απο αυτα του sdbits.. Τα περισσοτερα δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απο hd..

Reaction score
164
Να μαντέχω ότι ή έχεις μικρή τηλεόραση ή έχεις crt; :121:

Θα έκλινα προς την LG λόγω χαμηλής τιμής και εγγύησης. Η W είναι μάλλον καλύτερη, αλλά είναι και ακριβότερη και πάντα έχεις μια μικρή πιθανότητα να πέσεις σε προβληματικό μοντέλο. Η 656 είναι παλιά και δοκιμασμένη, και δεν θα σε απογοητεύσει.
Το budget πώς είναι; Αν είναι σφιχτό, η LG θα είναι ό,τι πρέπει.

Reaction score
16
Ναι η μονη τηλεοραση που υπαρχει τωρα ειναι μια 22αρα lcd μ εκαψες που ειχα παρει δωρο στην αδερφη μου κι αυτο επειδη υπηρχε μικρο σαλονι..

Τωρα με το καινουργιο σπιτι και σιγουρα μεγαλυτερο σαλονι λεμε να παμε αλλου..

Τα 950 που κοστιζουν η samsung και η sony σε προσφορες ειναι το ανωτατο οριο..

Reaction score
164
H πιο φτηνή τιμή για την W4500 στο Skroutz, είναι 1136. Της LG, 859 και της Samsung 999. Πού βρήκες τις τιμές που λες; Μήπως είναι απλά κράχτες;

Reaction score
16
Τη Samsung την εχει το πρακτικερ 950 και τη sony ακουσα οτι την εχει προσφορα το saturn..

Reaction score
16
Απο αυτες τις 3 τηλεορασεις ποια εχει την καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα?

Επισης ειδα εχτες την lg pg6500 και μου αρεσε παρα πολυ,παρ'ολο που δεν ειναι καν full hd και ηθελα να ρωτησω αν και η pg 7000 που βλεπω στο σκρουτζ εχει τις ιδιες δυνατοτητες η και καλυτερες, γιατι εξωτερικα που τις ειδα ειναι ολοιδιες.. Σ' αυτην την τηλεοραση μου αρεσε παρα πολυ η σχεδιαση και το καδρο που δεν ξεχωριζει η οθονη απ το πλαισιο και θα δινει πιστευω πολυ καλη κινηματογραφικη αισθηση..

Οι πλασμα και πιο συγκεκριμενα η pg 7000 θα εχει καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα απο τις αλλες 3 που ειναι lcd? Και αν εχει καλη εικονα μηπως αφου ειναι 50 ιντσων δε βλεπεται η εικονα?

Τελος η pg 7000 υπαρχει μονο σε 50 ιντσες? Μικροτερη δεν υπαρχει?

Αυτα τα ολιγα προς το παρων..

Reaction score
164
Είναι γεγονός ότι σε τηλεοπτικό σήμα οι Plasma θεωρούνται καλύτερες. Γενικά, αν έχεις το παραμικρό πρόβλημα λήψης οι τηλεοράσεις αυτές θα το μεγενθύνουν. Δεν είναι CRT, δυστυχώς, που δεν καταλάβαιναν τίποτα... Απ' όσες έχω δει, στην καλύτερη περίπτωση θα περίμενα από μία flat τηλεόραση μια μέτρια τηλεοπτική εικόνα με τα μέτρα των CRT. Εκτός αν είσαι πολύ τυχερός με σήμα καμπάνα.
Απ' όσο είδα, η PG 7000 βγαίνει σε 50 και 60".
Σε τι απόσταση θα βλέπεις;

Reaction score
16
Δεν μπορω να ξερω καθως τωρα ψαχνουνε για σπιτι..

Αλλα πιστευω πως σε καθε περιπτωση 2.5 με 3 μετρα θα ειναι..

Μολις ομως πληροφορηθηκα οτι πανω απο 42 ιντσες ειναι out of the question.. Δε δεχονται με τιποτα..

Αχ τι θα κανω?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν μπορω να ξερω καθως τωρα ψαχνουνε για σπιτι..

Αλλα πιστευω πως σε καθε περιπτωση 2.5 με 3 μετρα θα ειναι..

Μολις ομως πληροφορηθηκα οτι πανω απο 42 ιντσες ειναι out of the question.. Δε δεχονται με τιποτα..

Αχ τι θα κανω?
Είναι μεγάλη ευκαιρία η 47άρα 7000 στα 1100 Ευρώ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef