Life With Playstation

Reaction score
1
Νεα Εφαρμογη που προσφερει real-time ειδησεις και πληροφοριες οπως ο καιρος σεπανω απο 60 μεγαλες π[ολεις στο κοσμο. Ολα αυτα σε ενα εντυπωσιακο Interface!

''Life with PlayStation provides a stunning interactive globe, a 3D world map that you can twirl around to see live cloud movement courtesy of the University of Wisconsin, combined with up-to-date weather information from the Weather Channel, top news headlines provided by Google news, and live web cam images via the Earth Television Network — all localized to the select city. And why not have your favorite soundtrack playing in the background while you go through your morning ritual (just think, no TV commercials and teasers to find out if you need to bring an umbrella to work)? You’re on your own for your morning caffeine fix''

περισσοτερα εδω

Απλα τρεξτε το folding at home και το προγραμμα θα ατικατασταθει απο το Life With Playstation ενω το folding at home θα τρεχει στο background.

Reaction score
1
Marvin η υπογραφη σου μου γεμισε τα ματια με δακρυα γελιου. Δεν εχω δει τη ταινια (γιατι ειχα ακουσει τα χειροτερα) αλλα μετα απο το best of που ειδα, ξερω ποιο ειναι το επομενο cult εργο που δε θα χασω.

Reaction score
0
Marvin η υπογραφη σου μου γεμισε τα ματια με δακρυα γελιου. Δεν εχω δει τη ταινια (γιατι ειχα ακουσει τα χειροτερα) αλλα μετα απο το best of που ειδα, ξερω ποιο ειναι το επομενο cult εργο που δε θα χασω.
Θέλω να το δω κι εγώ ρε γμτ, πρέπει να είναι έπος!!!

Δες κι αυτά:

[YOUTUBE]v_mW8mBzmHo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]KJ-5Mg_12zo[/YOUTUBE]

:143:

Reaction score
1
ΕΛΙΩΣΑ! Εiδικα με το τελευταιο, ετσι για να μη φευγουμε και πολυ απο το χωρο του gaming. Το εργο δε το χανω με τιποτα!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Life With Playstation

Marvin η υπογραφη σου μου γεμισε τα ματια με δακρυα γελιου. Δεν εχω δει τη ταινια (γιατι ειχα ακουσει τα χειροτερα)...
Δεν τοσο ασχημη οσο ακουσες.
Ειναι ακομη χειροτερη!!!
Μετα το τελος της ταινιας, την μισησα!:141:

Για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος, θα βαλω το Life σημερα, να δουμε τι ψαρια πιανει.

Reaction score
0
Ούτε την Αθήνα δεν έχει... :108:

Πάντως πήγα να ανοίξω μερικές σελίδες με νέα και δεν έβλεπα τα γράμματα με τίποτα. Μερικά πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις στο PC.

Reaction score
0
Απάντηση: Life With Playstation

τιποτα ουσιαστικο,μια τρυπα στο νερο κανανε και την Ελλαδα ουτε που την εχουνε..Εχουνε την Τουρκια:101:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas