Lifted (Pixar)

Reaction score
0
[youtube]QzdNoktm8F8[/youtube]

Αυτό είναι το short που συνοδεύει την νέα ταινία των Pixar/Disney "Ratatouille" και είναι ως συνήθως καταπληκτικό. Απλά δείτε το!!! :cool_4:

Δεν είμαι σίγουρος ότι το έβαλα στην σωστή κατηγορία αλλά δεν μου έκανε για "HDTV download"

Reaction score
4
Δεν ειναι γραφτο να το δουμε.
Παει και το δευτερο λινκ.
Με εχει φαει η περιεργεια τωρα.....wall_1

Reaction score
1
Καλό σαν ιδέα αλλά στη (συγκεκριμένη) υλοποίηση υστερεί πολύ.

Κωστή, μας δείχνει ένα διαστημόπλοιο στο οποίο υπάρχουν δύο εξωγήινοι: ο εκπαιδευόμενος στην απαγωγή και ο εκπαιδευτής/βαθμολογητής. Ο εκπαιδευόμενος προσπαθεί να απαγάγει έναν γήινο που κοιμάται, και η δυσκολία έγκειται στο ότι πρέπει να περάσει το σώμα του μέσα από το παράθυρο. Προσπαθεί ο δόλιος, μέσω εκατοντάδων διακοπτών, να κατευθύνει την ακτίνα έλξης αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά με αποτέλεσμα ο πολίτης να χτυπάει στους τοίχους και το σπίτι να γίνεται λαμπόγυαλο. Με τα πολλά, αφού καταφέρει να τον ανεβάσει του πέφτει. Τελικά, ο εκπαιδευτής με περισσή μαεστρία τον επαναφέρει στο κρεβάτι του και επανατοποθετεί όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους.

Τα σκηνικά ήταν πολύ απλά, θυμίζοντας καρτούν του '60. Το εσωτερικό του διαστημόπλοιου λιτό όσο δεν παίρνει, η κονσόλα θύμιζε studio ηχογράφησης, το rendering χωρίς φωτοσκιάσεις, μόνο με ambient φωτισμό, η σκηνή μεγάλη σε διάρκεια, κλπ. Κατά πάσα πιθανότητα, το κλιπ ήταν δοκιμαστικό πριν το μοντάζ και το τελικό rendering, γι αυτό ίσως η Pixar το απέσυρε.

Reaction score
0
Κρίμα που δεν το "άφησαν". Προφανώς αποσύρθηκε κατόπιν απαίτησης της Pixar αφού ήδη πωλείται στο αμερικάνικο iTunes store.
Η έκδοση απ' ό,τι έλεγαν αυτοί που το ανέβασαν είναι η τελική που παιζόταν πριν το Ratatouille. Ελπίζω να υπάρχει στο DVD, προσωπικά μου άρεσε πολύ και ήταν και κάπως σχετικό με διάφορα μηχανήματα που έχω με "χιλιάδες" κουμπάκια που δεν έχω ιδέα τί κάνουν :happy_5: - γι' αυτό το έβαλα περισσότερο.

Reaction score
4
Καλό σαν ιδέα αλλά στη (συγκεκριμένη) υλοποίηση υστερεί πολύ.

Κωστή, μας δείχνει ένα διαστημόπλοιο στο οποίο υπάρχουν δύο εξωγήινοι: ο εκπαιδευόμενος στην απαγωγή και ο εκπαιδευτής/βαθμολογητής. Ο εκπαιδευόμενος προσπαθεί να απαγάγει έναν γήινο που κοιμάται, και η δυσκολία έγκειται στο ότι πρέπει να περάσει το σώμα του μέσα από το παράθυρο. Προσπαθεί ο δόλιος, μέσω εκατοντάδων διακοπτών, να κατευθύνει την ακτίνα έλξης αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά με αποτέλεσμα ο πολίτης να χτυπάει στους τοίχους και το σπίτι να γίνεται λαμπόγυαλο. Με τα πολλά, αφού καταφέρει να τον ανεβάσει του πέφτει. Τελικά, ο εκπαιδευτής με περισσή μαεστρία τον επαναφέρει στο κρεβάτι του και επανατοποθετεί όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους.

Τα σκηνικά ήταν πολύ απλά, θυμίζοντας καρτούν του '60. Το εσωτερικό του διαστημόπλοιου λιτό όσο δεν παίρνει, η κονσόλα θύμιζε studio ηχογράφησης, το rendering χωρίς φωτοσκιάσεις, μόνο με ambient φωτισμό, η σκηνή μεγάλη σε διάρκεια, κλπ. Κατά πάσα πιθανότητα, το κλιπ ήταν δοκιμαστικό πριν το μοντάζ και το τελικό rendering, γι αυτό ίσως η Pixar το απέσυρε.

:rei:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος