Line In - Line Out πρόβλημα.

Μηνύματα
121
Reaction score
115
To πρόβλημα είναι το εξής:
1.Οταν έχω συνδεδεμένο μόνο ένα ζεύγος RCA στο Line out του μπομπινόφωνου - Line in στον ενισχυτή, παίζει κανονικά.
2.Οταν έχω συνδεδεμένο μόνο ένα ζεύγος RCA στο Line in του μπομπινόφωνου - Line out στον ενισχυτή, γράφει κανονικά.
3.Οταν έχω συνδεδεμένα και τα δύο ζεύγη RCA (Line out και Line in του μπομπινόφωνου στα αντίστοιχα Line in και Line out του ενισχυτή) το μπομπινόφωνο παίζει κανονικά, αλλά όταν βάζω εγγραφή, με το που ανοίγω λίγο τα ποτενσιόμετρα ρύθμισης έντασης της εγγραφής, κολλάνε στο τέρμα κόκκινο με βόμβο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γράψω.
Επίσης, στη δεύτερη περίπτωση όπου συνδέω μόνο το Line in του μπομπινόφωνου στο Line out του ενισχυτή, γράφει κανονικά μεν, αλλά ανοίγω τα ποτενσιόμετρα στο τέρμα και παρόλ'αυτά η βελόνα δεν μπαίνει στο κόκκινο. Η αναπαραγωγή ακούγεται μια χαρά, αλλά η ένταση εγγραφής είναι χαμηλή.
Καμμία ιδέα?
Η πηγή εγγραφής ήταν πικάπ.
 



jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.005
Reaction score
1.466
Κάνει loop ο ενισχυτής την είσοδο γραμμής. Δοκίμασε την είσοδο Tape οπότε σίγουρα έχει απομονώσει τις άλλες. Η έξοδος εγγραφής εξαρτάται μόνο από τον επιλογέα εισόδων, όχι από το Tape Monitor. Αν θες να το πας παραπέρα, πρέπει να ανοίξεις τον ενισχυτή και να ψάξεις γιατί έχεις loop. Ποιος είναι ο ενισχυτής; Έχει περιστροφικό selector ή πατητό; Μήπως έχει ηλεκτρονικό-ψηφιακό επιλογέα (σαρανταποδαρούσα) και έχει σκαρτάρει; Μου έχει τύχει στο παρελθόν να τα κάνει όλα mix-up!
Α και κάτι ακόμα, δοκίμασε να συνδέσεις το in του μπομινόφωνου στο in του ενισχυτή (παράδοξο...), ακούς ήχο; Αν ναι, κανονικής έντασης ή τουλάχιστο δυνατά; Τότε κάτι δεν πάει καλά και με το μπομπινόφωνο. Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται πλύσιμο ο μαχαιρωτός πολυδιακόπτης της εγγραφής.
Γιάννης
 


Μηνύματα
121
Reaction score
115
Damn. Είχα δοκιμάσει line in σε line in.........και έπαιζε παναθεμάτο. Οπότε μάλλον είναι θέμα του μαγνητοφώνου. Ευχαριστώ.
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
1) Για να λειιτουργησει σωστα μπορει να μπει μονο σε εισοδο tape monitor αν μπει σε απλη line θα στο κανει αυτο και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα το μαγνητοφωνο .

2) Επαγγελματιας ? Οχι αγαπη μου επαγγελματιας ειναι αυτος που εχει τον κωλο του ανοιχτο με καταστημα βιτρινα και προσωπικο σε ΙΚΑ εφοριες ΤΕβε κλπ δουλευει απο τις 10,00 το πρωι μεχρι τις 1,00 το βραδυ συχνα για να μπορει να κανει μια ικανη ποσοτητα μηχανηματων και να μπορει να σχολιαζει με βεβαιοτητα και αποψη .
 

Μηνύματα
1.217
Reaction score
1.750
Ζητάω συγνώμη εκ μέρους του για το θράσος να τολμήσει το αδιανόητο !
Άλλη φορά να ξέρουμε, να μη πεταχτεί κανείς να βοηθήσει πριν από σένα.
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Χιουμορακι ? Συνηθως ετσι ειναι οι ρεαλιστικες απαντησεις τσουζουν λιγακι ...
 

Μηνύματα
1.217
Reaction score
1.750
Κύριε Πετρόπουλε
Προς Θεού!
Δεν πυροβολούμε τον πιανίστα!
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.560
Μηνύματα
2.865.594
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top