Linn Abandons CD Players

D

deleted user 10898

Guest
Linn's Managing Director, Gilad Tiefenbrun, explained that when developing its first digital streaming component, the Klimax DS, the company found that its performance was actually significantly better than its equivalent top-of-the-line Sondek CD12 CD player.

stereophile

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Επειδής είναι Τετάρτη να περιμένουμε από βδομάδα?:137:

D

deleted user 10898

Guest
Ακόμα έχεις cd ;
εχω imac, wadia itrasport, εξωτερικο spdif dac, firewire apogee dac.
Παρολα αυτα ακουω απο σιντι πλαυερ συνδεδεμενο με το spdif dac. μου ειναι ποιο κουραστικο να περναω τα σιντι στο σκληρο. επισης τα σιντακια που ακουω δεν υπαρχουν για κατεβασμα!... επισης μου αρεσει να αγοραζω το σιντι και να το κοτσαρω στο πλαυερ.
τωρα τελευταια εχω παθει και μια αλλη πλακα.
το ριμαδι το σιντι ειναι και sacd.
εκει στο public βρηκα κατι sacd κλασσικης στα γουστα μου.
κοιτα να δεις που παιζουν πολυ καλυτερα απο οτι εχω ακουσει, η ποιο σωστα ισαξια με τα 24/96 flac που καιω σε dvd-a και τα παιζω απο το πλαυερ.
επαθα sacdιτιδα.
ελπιζω να ειναι προσωρινη...

Reaction score
4.415
Απάντηση: Linn Abandons CD Players

Παντως η Linn απο την μια σταματαει την παραγωγη των cd players ενω συνεχιζει κανονικα την παραγωγη του SONDEK LP12. Ηταν η πρωτη διδαξας στο να ακουμε μουσικη απο flac και 24/96. Γενικα σωσαμε πολυ χρημα απο τοτε χωρις να χασουμε απολυτως τιποτα απο την ποιοτητα. Σιγουρα ειναι μανικι να μετατρεψεις ολα τα σιντι σε flac αλλα αυτο το κανεις μια φορα. Η ευκολια που εχεις μετα σε αποζημιωνει και με το παραπανω. Με το πικαπ συμβαινει κατι διαφορετικο. Μου ξυπναει αναμνησεις απο το μακρινο παρελθον παρολο που σε παλιους δισκους ακους τα χρατς και χρουτς συν το γεγονος οτι σου καταστρεφεται πιο ευκολα η κεφαλη ωστοσο η πωληση του συνεχως αναβαλεται. Χωρια που υπαρχει καποιος αριθμος βινυλιων που τα αντιστοιχα κομματια δεν τα εχω βρει σε σιντι η flac. Ετσι τις γιορτινες μερες και τα Σαββατοκυριακα ξεσκονιζεται και παιζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.467
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo