logitech και περιφεριακά για gamers!!!

Reaction score
62
Τα νέα περιφερειακά της γνωστής σειράς G παρουσίασε η Logitech, τα οποία για άλλη μια φορά προσφέρουν μεγάλη ακρίβεια, υψηλή απόδοση και πλήρη προσαρμοστικότητα. Έτσι, το gaming πληκτρολόγιο Logitech G19, τα ακουστικά περιφερειακού ήχου Logitech G35 και το ποντίκι laser Logitech G9x προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες προγραμματισμού, περιφερειακό ήχο 7.1 καναλιών μέχρι αισθητήρα laser των 5000 dpi και πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό.
Το gaming πληκτρολόγιο Logitech G19
Εφοδιασμένο με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, το Logitech G19 είναι το πρώτο πληκτρολόγιο της εταιρίας που διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη (GamePanel LCD). Η οθόνη έχει ανάλυση 320x240pixels, μπορεί να αλλάξει κλίση και προσφέρει συνεχή και ευδιάκριτη κρίσιμη πληροφόρηση στον gamer σε πάνω από 60 δημοφιλή παιχνίδια. Πέρα από τις gaming πληροφορίες, η οθόνη μπορεί να προβάλλει στοιχεία επικοινωνίας μέσω VoIP, ώρα και ημερομηνία, το τρέχον φορτίο του κεντρικού επεξεργαστή αλλά ακόμη και εικόνες ή βίντεο. Φυσικά ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την πληροφορία που προβάλλεται χωρίς να επανεκκινήσει το παιχνίδι του.
Το G35 διατηρεί τον διακόπτη Game Mode (ένα τα πιο επιτυχημένα χαρακτηριστικά των προηγούμενων πληκτρολογίων G), που απομονώνει το πλήκτρο Windows, οπότε ακόμη κι αν πατηθεί κατά λάθος, δεν «βγαίνει» κανείς έξω από το παιχνίδι του. Τέλος, το πληκτρολόγιο διαθέτει και δύο θύρες USB 2.0, οπότε μπορεί κανείς να συνδέσει επάνω του εξελιγμένα περιφερειακά όπως το ποντίκι G9x ή τα ακουστικά G35. Το G19 είναι συμβατό τόσο με Windows όσο και με Mac υπολογιστές, ενώ ανάλογα το παιχνίδι μπορεί να χρειαστεί και η εγκατάσταση του ειδικού λογισμικού.
Σετ ακουστικών Logitech G35 με περιφερειακό ήχο
Τα ακουστικά είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε ολοένα και περισσότερα παιχνίδια που εμφανίζονται στην αγορά αλλά και στις ταινίες υψηλής ανάλυσης, που υποστηρίζουν ήχο 7.1. και τα G35 διαθέτουν την τελευταία (2ης γενιάς) τεχνολογία Dolby Headphone ώστε να δημιουργήσουν με ρεαλισμό τη σύνθετη ακουστική ενός δωματίου, δίνοντας την αίσθηση ενός μεγάλου ηχητικού πεδίου. Με την ειδική τους σχεδίαση κλειστού τύπου, μειώνουν σημαντικά τις παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους, ενώ συνοδεύονται από ένα ρυθμιζόμενο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, που διαχωρίζει τη φωνή του χρήστη από το περιβάλλον.
Τα G35 συνοδεύονται από ειδικό λογισμικό με 6 επιλογές διαμόρφωσης- παραμόρφωσης της φωνής του χρήστη, ενώ αν γίνεται χρήση κάποιου προγράμματος που υποστηρίζει online chat, τα G35 διαθέτουν 3 πλήκτρα στο αριστερό ακουστικό για άμεση παραμόρφωση φωνής με ένα πάτημα. Άλλα πλήκτρα ρυθμίζουν εύκολα την ένταση, τη σίγαση του μικροφώνου αλλά και τις επιλογές περιφερειακού ήχου. Τα G35 διαθέτουν 3 γέφυρες με διαφορετική σχεδίαση (παχιά, λεπτή και ανάγλυφη), ώστε ο gamer να διαλέξει εκείνη που του ταιριάζει καλύτερα. Ακόμη, για να διασφαλιστεί, αλλά και για να βελτιωθεί η ποιότητα αναπαραγωγής μουσικών ψηφιακών αρχείων, π.χ. σε φορμά MP3, τα ακουστικά G35 έχουν και τεχνολογία Dolby Pro Logic II, η οποία σε συνδυασμό με την Dolby Headphone δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και εκτεταμένο στερεοφωνικό ηχητικό πεδίο.
Το ποντίκι laser Logitech G9x
Συνεχίζοντας την εξέλιξη από το βραβευμένο Logitech G9, το νέο μοντέλο της Logitech, προσφέρει απόλυτη ακρίβεια ακόμη και στην πιο γρήγορη κίνηση του χεριού μας (σε ταχύτητες έως και 150 ίντσες το δευτερόλεπτο, πάνω στα πιο δημοφιλή gaming mouse pads). To G9x διαθέτει ένα αισθητήρα laser επόμενης γενιάς με άμεσα ρυθμιζόμενη ανάλυση από τα 200 έως τα 5000 dpi. Το αποτέλεσμα είναι ένα ποντίκι που αποδίδει ασταμάτητα σε κάθε περίπτωση, από κινήσεις ακριβείας του ενός pixel μέχρι αστραπιαίες κινήσεις στο παιχνίδι.
Το G9x έχει δυο πλαίσια συγκράτησης με διαφορετικές επιφάνειες, που επιτρέπουν στο χρήστη να διαλέξει εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο χέρι του αλλά και στο στυλ παιχνιδιού του. Η ενσωματωμένη μνήμη του επιτρέπει την αποθήκευση 5 διαφορετικών προφίλ, ενώ το σύστημα ρύθμισης βάρους δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε έως 28 γραμμάρια σε μικρά βαρίδια, για να το φέρουμε στα «μέτρα μας». Τέλος, τα led φωτισμού μπορούν να αλλάξουν χρώμα, ώστε το ποντίκι να ταιριάξει χρωματικά με όποιο χρώμα έχουμε διαλέξει για το πληκτρολόγιο G19 ή και το gameboard G13.
Το πληκτρολόγιο Logitech G19 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Μάρτιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €179,99. Τα ακουστικά Logitech G35 θα είναι επίσης διαθέσιμα την ίδια εποχή, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €129,99, ενώ το ποντίκι Logitech G9x θα είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο στην Ευρωπαϊκή αγορά με προτεινόμενη τιμή τα €89,99.

Reaction score
7
Απάντηση: logitech και περιφεριακά για gamers!!!

179,99???? Μήπως το μαμήσαμε λίγο.Τα 80 που έδωσα για το G15 μου και πάλι πολλά ήταν. Ωραία μεν πανάκριβα δε. Ούτε καν το G9x κι ας όψεται που με βλέπω για ποντίκι σε λίγο καιρό.Όσον αφορά τα ακουστικά περιμένω να δώ συγκριτικά.Τα Sennheiser δύσκολα θα χάσουν την θέση τους στην αγορά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ακριβή η Logitech αλλά δεν έχω "κλάψει" τα λεφτά μου ποτέ...
Από το φτηνό της Internet keyboard μέχρι τα ΖCinema και το Dinovo Mini...

Reaction score
0
γνωρίζει κανείς τις διαφορές του g9 με το g9x ;

το δεύτερο έχει το x χαχαχαχα

edit: 5000dpi ενώ το g9 είναι 3200 dpi...

edit:

G9 Specs:

# Image processing: 6.4 megapixels/second
# Maximum acceleration: 20 g
# Maximum speed: 45–65 inches/second (depending on surface)

G9x Specs:

Image processing: 9 megapixels/second
Max. acceleration: 30G
Max. speed: Up to 150 inches (3.81 m)/second (Tested on most popular gaming-mousepad surfaces)

Reaction score
19
G9 Specs:

# Image processing: 6.4 megapixels/second
# Maximum acceleration: 20 g
# Maximum speed: 45–65 inches/second (depending on surface)

G9x Specs:

Image processing: 9 megapixels/second
Max. acceleration: 30G
Max. speed: Up to 150 inches (3.81 m)/second (Tested on most popular gaming-mousepad surfaces)
Τώρα αυτά πραγματικά κάνουν τη διαφορά?
Ή είναι για highendάδες του gaming που νομίζουν ότι κανούν τόση δουλειά όσο τα πλήρωσαν? :138:

Τι σκαρφίζονται πάντως για να πουλήσουν ποντίκια...

Μη βαράτε :137:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: logitech και περιφεριακά για gamers!!!

Τώρα αυτά πραγματικά κάνουν τη διαφορά?
Ή είναι για highendάδες του gaming που νομίζουν ότι κανούν τόση δουλειά όσο τα πλήρωσαν? :138:

Τι σκαρφίζονται πάντως για να πουλήσουν ποντίκια...

Μη βαράτε :137:
και ομως οταν εισαι καμενος και κατεβαινεις αγωνες CSS οπως ο lagman μαλλον καταλαβαινεις.
Εγω ποτε χαμπαρι δεν πηρα :142:

Reaction score
7

Αναλόγως την κατάσταση ναι κάνουν δουλειά. Εξαρτάταο πόσο ψείρας (no pun intended :) ) είσαι. Αν με ρωταγες θα σου έλεγα ότι η διαφορά είναι ανάμεσα στα ποντίκια των 20-30 ευρώ και στα ποντίκιατων 50+. Δηλαδή από "απλό" Logi ή MS να πας σε Razer, G5/7/9, MX510/518 ή κανένα MS Habu.

Εκεί που έχει τραγική διαφορά όσον αφορά τον εξοπλισμό είναι το mousepad. Η διαφορά ενός κοινού mousepad με ένα razer ή ένα steel είναι ο ουρανός με την γή και δεν υπερβάλλω. Η αίσθηση του να χρησιμοποιείς καθημερινά ένα καλό mousepad είναι φοβερή. Kαι πόσο μάλλον όταν το συνδυάσεις με κάτι τέτοιο οπότε μετά έχεις μηδενικές τριβές.

Όσον αφορά keyboards. Kαθαρά εμφάνιση και ίσως πρακτικότητα σε κάποιες φάσεις με τα macro keys.Εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ τα macro keys του G15 μου, αλλά με βολεύει ασσύληπτα η οθόνη του, ο φωτισμός και τα media keys (και το game lock που όταν το ενεργοποιείς σταματάει την λειτουργία του windows key). Αυτό που θα δεχόμουν σαν βολικό feature για keyboard είναι η ικανότητα να πατάς παραπάνω από 6 κουμπιά ταυτόχρονα...

Reaction score
239

κοιτακτε οταν πεζεις σε διαγωνισμους κτλπ η ασχολεισε αρκετα με τα παιχνιδια τοτε οντως κανει μεγαλη διαφορα ενα καλο ποντικι. το πλητκρολογιο παει και ερχετε ειναι απλα θεμα βολεματος. Στο ποντικι η εφαρμογη στο χερι καθως και τα περιφεριακα κουμπια πεζουν τρομερο ρολο, οταν πρεπει να αντιδρασεις σε κλασματα δευτερολεπτου πεζει ρολο η εργονομια. επισης υπαρχουν και αλλες ευκολιες πχ αλλαγη dpi κατα την ωρα παιχνιδιου. οσο αφορα ποντικια εγω ψηφιζω razer εχω το lancesis περισσοτερο απο ενα χρονο και δεν το αλλαζω με τπτ

Reaction score
7

Ρε γμτ ωραία τα razer αλλά πρώτον είναι πολύ ελαφριά και δεύτερον δεν "κουμπώνουν" τόσο καλά στο χέρι μου όσο τα logi.Άσε που τα πλαινά κουμπιά στα περισσότερα που έχω δοκιμάσει είναι δράμα...Εγώ το ΜΧ510 έχω και μετά σκέφτομαι να πάω ή G5 ή G9...

Reaction score
5
είναι βλακεία τα 5000 dpi.

Έχω το G9 και στην μέγιστη ταχύτητα καταντάει εκνευριστικό. Για μένα τα 2000dpi είναι ιδανικά.

Το G19 τώρα είναι η επόμενη, σίγουρη, αγορά μου. Πήρα το νέο (πορτοκαλί) G15 πριν 2 μήνες για να αντικαταστίσω το προηγούμενο G15 (μπλε).

Αλλά το G19 είναι και πολύ θωρικτό ναούμ... Άσε που έχει USB2.0 θύρες και όχι 1.2 όπως τα G15...

Τέλος, θέλω να πω : "I LOVE LOGITECH!!!"

Reaction score
7

Λάμπρο τί λέει το νεο G15? Εμένα με χαλάει που δεν έχει την ροδέλα όπως το δικό μου. Και προτιμώ και το μπλέ backlight...

Reaction score
4

Αναλόγως την κατάσταση ναι κάνουν δουλειά. Εξαρτάταο πόσο ψείρας (no pun intended :) ) είσαι. Αν με ρωταγες θα σου έλεγα ότι η διαφορά είναι ανάμεσα στα ποντίκια των 20-30 ευρώ και στα ποντίκιατων 50+. Δηλαδή από "απλό" Logi ή MS να πας σε Razer, G5/7/9, MX510/518 ή κανένα MS Habu.

Εκεί που έχει τραγική διαφορά όσον αφορά τον εξοπλισμό είναι το mousepad. Η διαφορά ενός κοινού mousepad με ένα razer ή ένα steel είναι ο ουρανός με την γή και δεν υπερβάλλω. Η αίσθηση του να χρησιμοποιείς καθημερινά ένα καλό mousepad είναι φοβερή. Kαι πόσο μάλλον όταν το συνδυάσεις με κάτι τέτοιο οπότε μετά έχεις μηδενικές τριβές.

Όσον αφορά keyboards. Kαθαρά εμφάνιση και ίσως πρακτικότητα σε κάποιες φάσεις με τα macro keys.Εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ τα macro keys του G15 μου, αλλά με βολεύει ασσύληπτα η οθόνη του, ο φωτισμός και τα media keys (και το game lock που όταν το ενεργοποιείς σταματάει την λειτουργία του windows key). Αυτό που θα δεχόμουν σαν βολικό feature για keyboard είναι η ικανότητα να πατάς παραπάνω από 6 κουμπιά ταυτόχρονα...
Eχω και τα 2 mousepads που αναφερεις και οντως ειναι οτι καλυτερο.
Επισης το 510 και εγω δεν το αλλαζω με τιποτα.
Το καλυτερο θα ηταν ενα ποντικι με το "πιασιμο" του 510 και το "κλικ" του razor που μπορεις να αδειασεις το desert eagle σε 2 δευτερα.

Reaction score
7

Eγώ έχω το Steelpad το S&S αλλά σκέφτομαι να πάω σε QcK+ που έχει περισσότερο χώρο. Το Logi έχει καλύτερο middle mouse button click όμως. Πιο καθαρό.

Reaction score
4

Eγώ έχω το Steelpad το S&S αλλά σκέφτομαι να πάω σε QcK+ που έχει περισσότερο χώρο. Το Logi έχει καλύτερο middle mouse button click όμως. Πιο καθαρό.

Αυτο με τις δυο μεριες?

Reaction score
7

Tσου.Το πλαστικό.Από κάτω έχει κομματάκια λάστιχο και γαντζώνει πάνω στο γραφείο. Το είχα πάρει combo μαζί με το 510 από το Πλαίσιο 50 γιούρα.

Reaction score
4

Tσου.Το πλαστικό.Από κάτω έχει κομματάκια λάστιχο και γαντζώνει πάνω στο γραφείο. Το είχα πάρει combo μαζί με το 510 από το Πλαίσιο 50 γιούρα.
Εγω πηρα αυτο με τις δυο πλευρες αλλα η μια ειναι ουσιαστικα αχρηστη.
Παντως εχει το λαστιχο απο κατω αλλα οντως σαν μεγεθος θα το ηθελα μεγαλυτερο.
Τωρα εχω βαλει το razer και εχει πιασει το μισο γραφειο :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos