Logitech MX 1000 mouse

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.699
Πολυ καλο , το απολυτο mouse με μεγαλη ευαισθησια στην κινηση σε καθε επιφανεια......

Reaction score
164
Ένα τέτοιο χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή.
Ακριβέστατο, με πολύ μεγάλη εμβέλεια, πολύ εργονομικά και πολύ πρακτικό. Το καλύτερο Mouse που είχα ποτέ.
Το μόνο που στην αρχή ξενίζει ορισμένους είναι το βάρος του το οποίο είναι αρκετό. Αλλά δεν δημουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα μετά από ελάχιστο χρόνο.

Reaction score
164
Απ' όσο ξέρω, όχι, δεν υπάρχει έκδοση για αριστερόχειρες.
Στο πιάσιμο με το αριστερό είναι κάπως περίεργο, αλλά εσύ θα το κρίνεις. Πάντως δεν θα έχεις σίγουρα πρόσβαση στα 3 πλήκτρα για τον αντίχειρα.

V

VIDEOMIX

Guest
Το ίδιο πρόβλημα είχα με το bluetooth ποντίκι της microsoft. Είχε εσοχή αριστερά για τον αντίχειρα και έτσι δεν μπορούσα να το πιάσω με το αριστερό μου χέρι. Ήταν χάλια.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.699
Nαι δεν το βλεπω να κανει για αριστεροχειρες

Reaction score
7
Παρόλ'αυτά το ποντίκι όντως είναι τρομερό!!Και το βάρος προσωπικά με βολεύει καθότι μου κάθονται καλύτερα στο χέρι τα βαριά ποντίκια

NLS

Reaction score
1
χωρίς παρεξήγηση αλλά το mouse υπάρχει χρόνια, πως το θυμηθήκατε τώρα;

Reaction score
191
παντως για φ8ηνο laser ποντικη με πολυ καλη ακριβεια αλλα εχει καλωδιο(ακομα καλυτερη αποκριση για games)

ειναι της microsoft laser mouse 6000 στα 37 ευρω περιπου.

Reaction score
7
Το ζαχαρωνω καιρο τωρα (ή αυτο ή κατι αλλα παρομοια που χει βγαλει η Logit), γιατι της MS Explorer που εχω εδω και κατι χρονια δε με βολευει στο πιασιμο καθολου....

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.699
Γιωργο ειναι πολυ καλο ,καλοδεχουμενος να το δοκιμασεις..........

Reaction score
164
Έχω φέρει ένα στη δουλειά και όσοι το έχουν δει έχουν πάθει πλάκα.. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale