Logitech Z-5500

Reaction score
43
Γνωρίζει κανείς αν τα Logitech Z-55000 έχουν προβλήματα?
Κάπου διάβασα για τα "γνωστά" προβλήματα που έχουν αλλα δεν έχω διαβάσει κάπου αλλού κατι...
Θα με ενδιέφερε συγκεκριμένα να τα συνδέσω με το Toshiba XD-E500.
Είναι συμβατά ή να ακολουθήσω τη λύση ολοκληρωμένου ενισχυτή με ξεχωριστά ηχεία?

Ευχαριστώ.

Reaction score
164
Σαφέστατα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με ξεχωριστό ενισχυτή και ηχεία. Αλλά από την άλλη, το Saturn τα έχει 230€...

Reaction score
43
Σίγουρα θα έχω καλύτερα αποτελέσματα με ένα ξεχωριστό ενισχυτή αλλα μετά πάω και για πιο μεγάλα ηχεία και ο χώρος έχει ήδη "επιβαρυνθεί" με περίπου 4.000 watt με τα ανάλογα ηχεία, ενισχυτικά, sub, κλπ, κλπ και δε μου περισσεύει πολύ waf ακόμα...
Καταλαβαίνεις...:122:

Reaction score
19
Για τα λεφτά τους είναι πάρα πολύ καλά και δε νομίζω ότι τα έχει ξεπεράσει κάποιο άλλο σετάκι 3-4 χρόνια που κυκλοφορούν. Για gaming/ταινίες είναι μια χαρά, για μουσική όμως δε θα στα πρότεινα. Είναι αρκετά "μουντά" (πνιγμένες υψηλές) και δεν έχουν ισοσταθμιστή για να παίξεις.

Reaction score
4
Αντωνη τα ειχα στην κατοχη μου για αρκετο καιρο και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα οπως νομιζω και οι περισσοτεροι.
Στα λεφτα που ζητανε δεν υπαρχει κατι αλλο που να τα φτανει.
Αυτα για κινηματογραφο γιατι απο μουσικη μην περιμενεις και πολλα πραγματα εκτος απο ηλεκτρονικη οπου το sub βοηθαει αρκετα.

Reaction score
43
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με βοήθησαν όσο χρειαζόταν για να τα αγοράσω!:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Logitech Z-5500

+1 και από έμενα για τα Logitech.
Τα έχω τώρα 3 χρόνια και με έχουν αφήσει πολύ
ικανοποιημένο σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos