8 Δεκεμβρίου 2014 #1 K kostas930 Μηνύματα 9 Reaction score 2 Πωλείται συλλεκτικό, πλαστικό, σε άριστη κατάσταση, 50cm ύψους αγαλματίδιο του Ganda από την τριλογία Lord Of The Rings. Το σπαθί, το κοντάρι και το καπέλο είναι αποσπόμενα, ενω τα χέρια και η μπέρτα του Gandalf μπορούν να κινηθούν. Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2014
Πωλείται συλλεκτικό, πλαστικό, σε άριστη κατάσταση, 50cm ύψους αγαλματίδιο του Ganda από την τριλογία Lord Of The Rings. Το σπαθί, το κοντάρι και το καπέλο είναι αποσπόμενα, ενω τα χέρια και η μπέρτα του Gandalf μπορούν να κινηθούν.
8 Δεκεμβρίου 2014 #2 Gojakla Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας Μηνύματα 5.248 Reaction score 7.494 Τιμή αλλιώς βλέπω "σκοτάδι"...
8 Δεκεμβρίου 2014 #3 K kostas930 Μηνύματα 9 Reaction score 2 Πολύ σωστά... 50€ Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Ήταν αναγκαία. Attachments Lord Of The Rings 5.JPG 77 KB Προβολές: 44 Lord Of The Rings 6.JPG 105,4 KB Προβολές: 47 Lord Of The Rings 7.JPG 102,8 KB Προβολές: 43 Lord Of The Rings 8.JPG 72,8 KB Προβολές: 42
11 Δεκεμβρίου 2014 #4 K kavalas Μηνύματα 5 Reaction score 6 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του Gandalf. Τον έχεις ακόμη; Κώστας από Αθήνα. Ευχαριστώ.
11 Δεκεμβρίου 2014 #5 K kostas930 Μηνύματα 9 Reaction score 2 kavalas said: Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του Gandalf. Τον έχεις ακόμη; Κώστας από Αθήνα. Ευχαριστώ. Click to expand... Καλημέρα. Ναι υπάρχει. Στείλε μου, μέσω pm, στοιχεία σου για να επικοινωνήσουμε.
kavalas said: Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του Gandalf. Τον έχεις ακόμη; Κώστας από Αθήνα. Ευχαριστώ. Click to expand... Καλημέρα. Ναι υπάρχει. Στείλε μου, μέσω pm, στοιχεία σου για να επικοινωνήσουμε.
11 Δεκεμβρίου 2014 #6 K kostas930 Μηνύματα 9 Reaction score 2 Ο Gandalf βρίσκεται πλέον στο σπίτι του Κώστα. Ευχαριστώ
11 Δεκεμβρίου 2014 #7 K kavalas Μηνύματα 5 Reaction score 6 Τώρα μου λείπουν ο Legolas και ο κοντός. Που θα παει όμως, θα τους βρω. Σ'ευχαριστώ πολύ.