Lord of the Rings OnLine Public Beta

Reaction score
5

Μετα την "αποτυχία" του Dungeons & Dragons OnLine, η Codemasters προσπαθει να επιστρέψει στην μάχη για ενα κομματάκι πίτας απο τα mmorpgs. Ύστερα απο το clustering στους servers του DDO και την ανακοίνωση οτι θα μπει PvP στο παιχνίδι, το μονο που είδε ειναι τις συνδρομες να πέφτουν κατακόρυφα.
Το Archlord έχει θαφτεί κάπου ώστε να μην το βρίσκει κανεις. Κάτι πρέπει να γινει για να μπουν λεφτά στα ταμεία.

To Stress Test τελείωσε οπότε ήρθε η ώρα για το public beta του LOTRO (Lord of the Rings Online). Άλλος ενας εμπορικός τίτλος που πήρε τα δικαιώματα του η γνωστή εταιρία. Θα καταφέρει να πάρει το μερίδιο της άραγε;;

Για περισσότερες πληροφορίες :

http://www.lotro-europe.com/?territory=EnglishUK
http://www.lotro-europe.com/beta-signup.php

Reaction score
5
Ξεκίνησαν και τα Pre-Orders για το LOTRO δίνοντας κάποια bonus σε όσους κανουν προ-παραγγελία. Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ.
Δεν θα με χάλαγε πάντως ενα mmo με 9,99$ τον μήνα ή 199$ lifetime συνδρομη. Βέβαια ποσο Lifetime θα ειναι δεν ξερω αφού αυτά τα παιχνίδια είναι συνήθως για 5-7 χρόνια max.

Ημερομηνια κυκλοφορίας : 24/04/2007 :respect:

Reaction score
5
Καλημέρα σας! Ως προσφορά στα μέλη του AVSite εκανα pre-order την Collectors εκδοση του Lord Of The Rings OnLine :respect: :respect: :respect:

Πληροφορίες εδω :
http://www.dvd.co.uk/product.asp?id=LOTRSOACOL

η τιμή τσούζει αλλά έχει Lifetime συνδρομη :bravo: :bravo:

Η προσφορά λοιπόν για τα μέλη ειναι οτι αυτόματα εγώ παίρνω πρόσβαση στην beta :cool_3: οπότε θα εχουμε και περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι live.

Εγώ για εσάς το εκανα. μην νομιζετε οτι ειμαι κανας καμμένος με τα mmorpg. Απλά ήθελα να περάσω δημιουργηκά την Μεγάλη Εβδομάδα :prof: :respect: :crazy_1:

Reaction score
4
Λαμπρο περιμενουμε νεα σου γιατι θα το παρω και εγω σιγουρα.
Πολλοι beta testers που επαιζαν και wow μιλανε για καταπληκτικο παιχνιδι.
Επειδη ομως εχω καει απο τις προηγουμενες φολες της εταιρειας θα ηθελα να το δω πρωτα.

HV

Reaction score
0
Το BETA του LOTRO ειναι εδω και κατι μηνες, τωρα απλα ανοιξε σε public σταδιο.
Προσωπικα δεν με συγκινησε στην αρχικη BETA μορφη του...Καλυτερο απο το WOW για μενα αλλα και παλι οχι του στυλ μου.

Reaction score
5
Public Beta γράφω στο θέμα :) αλλα και πάλι δεν μπαίνουν όλοι. σειρα προτεραιότητας θα τηρηθεί. είχες κανει Beta testing στο πρώτο;;;

HV

Reaction score
0
Στο πρωτο ?? Σε αυτο εννοεις αλλα στα πρωτα σταδια...
Βασικα παιρνω μερος σε πολλα Beta παιχνιδιων αν και τα online με χαλανε καπως αφου σου δινουν ενα χρονικο οριο σε αντιθεση με τα κανονικα single player παιχνιδια.
Πχ στο City Of Vilains ειχαμε 3 μηνες οριο , στο Auto Assault 1 μηνα και ουτω καθεξης.

Reaction score
4
Εννοείς το Dungeons & Dragons Online ως φόλα;
Ναι αυτο. Κριμα γιατι πιστευα οτι θα ηταν πολυ καλο και πηρα και την συλεκτικη εκδοση. Αλλα εκτος και απο το ιδιο το παιχνιδι που εμενα δεν μου ελεγε πολλα , και οι σερβερ τους ηταν ενα δραμα.

Reaction score
5
Με είχαν πάρει στην Beta σε αυτό και συνέχισα να παίζω και μετα. Ειναι καταπληκτικό παιχνίδι αλλα δυστυχώς το community δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω. Ισως επειδη το πέτυχα στις αρχές του.

Εγω το ειδα σαν μεταφορά του επιτραπέζιου σε mmo οποτε μου άρεσε "τεχνικά" το παιχνίδι. Ισως βεβαια η ελειψη pvp στις αρχές να ηταν αυτό που με οδηγησε πίσω στο πολυαγαπημένο μου daoc...

Αλλωστε το pvp ειναι τροφή!

Reaction score
0
Απάντηση: Lord of the Rings OnLine Public Beta

Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το κανονικό παιχνίδι?

HV

Reaction score
0
Σταληθεια σαρεσε το παιχνιδι ???????
Εγω το μονο online που μαρεσει ειναι το Battlefield 2142 αυτη την στιγμη.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney