Lord of the Rings : Return of the King - Special DVD Edition

Reaction score
7
Και επισημα στις 14/12/2004

DISCS 1-2: The Feature
FEATURE (approx. 250 minutes) - A new version of the final installment in the epic trilogy! The Academy-Award winning film now has 50 minutes of never-before-seen footage incorporated into the film for this highly-anticipated video release:   Widescreen (2.35:1) version of the Special Extended Edition
 Dolby Digital EX 5.1 Surround Sound
 DTS ES 6.1 Surround Sound
 Stereo Surround Sound
 English subtitles and closed captions
 Spanish subtitles

Four audio commentaries by the director and writers, the design team, the production team and the cast featuring more than 30 participants including Peter Jackson, Elijah Wood, Sean Astin, Orlando Bloom and Academy Award winners Richard Taylor, Howard Shore…and many more.

Cast commentary also features dialogue between split-personality characters Gollum and Smeagol (Andy Serkis)!

DISCS 3-4: The Appendices
Two discs with hours of original content including multiple documentaries and design/photo galleries with thousands of images to give viewers an in-depth behind-the-scenes look at The Lord of the Rings: The Return of the King::

THE APPENDICES PART V: "The War of the Ring"
 Disc intro by director Peter Jackson
 "J.R.R. Tolkien: The Legacy of Middle-earth" documentary

From Book to Script:   "From Book to Script: Forging the Final Chapter" documentary
Abandoned Concept: Aragorn Battles Sauron

Designing and Building Middle-earth   "Designing Middle-earth" documentary  
"Big-atures" documentary
"Weta Workshop" documentary
"Costume Design" documentary

Design Galleries - 2,123 images   The Peoples of Middle-earth (galleries with docent audio)
The Realms of Middle-earth (galleries with docent audio)
Miniatures (galleries with docent audio)

"Home of the Horse Lords" documentary

"Middle-earth Atlas: Tracing the Journeys of the Fellowship" interactive map
 "New Zealand as Middle-earth" interactive map w/on-location footage  

THE APPENDICES PART VI: "The Passing of an Age"
 Disc intro by Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd and Dominic Monaghan

Filming The Return of the King   "Cameras in Middle-earth" documentary
Production Photos (gallery) - 69 images

Visual Effects   "Weta Digital" documentary
"The Mumakil Battle" demonstration / multi-angle interactive feature

Post Production: Journey's End   "Editorial: Completing the Trilogy" documentary
"Music for Middle-earth" documentary
"The Soundscapes of Middle-earth" documentary
"The End of All Things" documentary

"The Passing of an Age" documentary

Cameron Duncan: The Inspiration for "Into the West"   "Cameron Duncan: The Inspiration for 'Into the West'" documentary
"DFK6498" short film
"Strike Zone" short film

DVD-ROM CONTENT: Includes access to exclusive online features

Reaction score
7
Και το Colector's DVD Gift Set....

4-disc Platinum Series Special Extended DVD Edition of The Lord of the Rings: The Return of the King

Collectible Minas Tirth polystone keepsake box created by Sideshow Weta

Bonus DVD "Creating The Lord of the Rings Symphony" by Howard Shore
A 52-minute program featuring interviews by Academy Award winning composer Howard Shore and live concert performances with the Montreal Symphony Orchestra

Reaction score
7
Pre-order @ PLAY.COM--Return of the King - Special DVD Edition

[updown][align=center]LOTR: The Return of the King - Special Extended DVD Edition + Gift[/align][/updown]

http://www.play.com/Play247.asp?page=title&r=R2&title=174260&p=57&g=72

http://www.play.com/Play247.asp?page=title&r=R2&title=490269&p=57&g=72

Και επισημως στο PLAY για προπαραγγελια...στις 10 Δεκεμβριου 2004

33.99 λιρες ή 54.49Ε το Gift Box Set
26.99 λιρες ή 43.49Ε το απλο Extended

Πανω απο το οριο των 30 λιρων (λογω ειδικης φορολογιας απο την Ελλαδα) που στελνουν στην Ελλαδα αλλα η προπαραγγελια εγινε και ο θεος ειναι μεγαλος...ισως να κανουν καμια εξαιρεση λογω μεγαλης ζητησης....
Ποτε δεν ξερεις μεχρι τοτε...γιατι πολυ θα με χαλασει να δωσω 100Ε για να το παρω απο εδω και μαλιστα σε εκδοση της AudioVisual...

Vaya con dios...

Reaction score
786
Που λεει για το οριο των 30 λιρων;
Να υποθεσω οτι για την απλη extended που τιμαται 27 λιρες δεν υπαρχει προβλημα;

Reaction score
7
Σε παλιοτερη αγορα συμ-forum-ίτη πανω απο 30 λιρες/τεμαχιο τον ειχαν ενημερωσει οτι δεν μπορουν να στειλουν... και του πιστωσαν το ποσο για μελλοντικη αγορα...
Και σε εμενα σε e-mail που τους ειχα στειλει πριν 2-3 μηνες γι αυτο το θεμα μου ειχαν απαντησει το ιδιο...
Εκτος του αρχοντα 3 εχω προπαραγγειλει και κατι αλλο με 30,99 λιρες που κυκλοφορει στις 22 Νοεμβρη, οποτε θα δω τοτε...
Για οτι ειναι κατω απο 30 ολα ειναι ΟΚ...
Δεν το αναφερουν πουθενα...απλα παιζει παντα το ενδεχομενο να πεσει η τιμη των προπαραγγελμενων...αν και λιγο δυσκολο στη συγκεκριμενη περιπτωση γιατι και το AMAZON το εχει την ιδια τιμη (+μεταφορικα βεβαια...extra)...

Reaction score
7
The Return Of The King: Collector's Box Set (The Lord Of The Rings) (5 Discs) (Region 2 DVD)

status ::: PACKING με τιμη 33,99£

Ελπιζω να το εχω μεσα στη βδομαδα (αγωνια....) και αφου το πακεταρουν ελπιζω να μην δημιουργηθει προβλημα με την τιμη... (αλλα ειμαστε και γ-@-μ-ω την ελευθερη αγορα και Ευρωπαικη Ενωση, αν λογω φορων στην Ελλαδα δεν μπορουν να σου στειλουν κατι....)

(το 2005 αποκτανε οι -ανωμαλοι- Αγγλοι το Ευρω και πετανε τη Λιρα τους)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θα σε ενημερωσω αν και μολις το στειλουν...
Καλα αν δεν το στειλουν υπαρχει και το αμαζον
Ευχαριστώ Γιώργο!Θα περιμένω.
Αν δεν το στείλουν υπάρχει φυσικά το Amazon αλλά εγώ μάλλον θα υποχρεωθώ σε κανένα φίλο απο Αγγλία για να μου το κρατάει όταν κατέβει. Βολεύει τώρα που έρχονται όλοι για τις γιορτές. :wink:

Reaction score
0
Ποια φορολογία ρε παιδιά???
Υπαρχει φορολογία ΕΝΤΟΣ της ΕΕ? :mrgreen:

Μάλλον για δικαιολογία του play μου ακούγεται, αφού διάφορα ακριβα πακετάκια χάνονται ή "χάνονται" απο Ελληνάρες που θέλουν να τα κάνουν δωρο στη γκόμενα!!!

Προσωπικά το παρήγγειλα απο το amazon.com σε δολλαρια, γιατί έχω και το 1ο μέρος σε R1 και παρατήρησα πως το κουτί των δίσκων του R2 είναι ελαφρά μικρότερο (2-3 χιλιοστά, αλλά με εκνευρίζει!).

Μόλις το λάβω, θα σας πώ.

ΥΓ Το 1ο μέρος σε R1 μου είχε ερθει από.. Γερμανία (!)

Reaction score
7
Ποια φορολογία ρε παιδιά???
Υπαρχει φορολογία ΕΝΤΟΣ της ΕΕ?  :mrgreen:

Μάλλον για δικαιολογία του play μου ακούγεται, αφού διάφορα ακριβα πακετάκια χάνονται ή "χάνονται" απο Ελληνάρες που θέλουν να τα κάνουν δωρο στη γκόμενα!!!

Προσωπικά το παρήγγειλα απο το amazon.com σε δολλαρια, γιατί έχω και το 1ο μέρος σε R1 και παρατήρησα πως το κουτί των δίσκων του R2 είναι ελαφρά μικρότερο (2-3 χιλιοστά, αλλά με εκνευρίζει!).

Μόλις το λάβω, θα σας πώ.

ΥΓ Το 1ο μέρος σε R1 μου είχε ερθει από.. Γερμανία (!)

Και ομως υπαρχει φορολογια... το ΦΠΑ που λογικα δεν ειναι το ιδιο σε ολες τις χωρες στην ιδια κατηγορια προιοντων....

Παντως για το δικο μου πακετακι, λεει...

Code:
Posted on 05/12/2004
Ελπιζω να μην ερθει σπασμενο...αν δεν εχουν διαφορετικη συσκευασια πλην των φουσκαλοφακελων...
Το κακο ειναι που μαλλον θα πρεπει να παω απο το ταχυδρομειο να το παρω μιας και θα ειναι δεμα...

Reaction score
49
Γιώργο (αν μου επιτρέπεις βέβαια.....) να σου κάνω μια ερώτηση?

Αυτή την ασθένεια για τα special boxes/ extended sets/ limited edition κ.ο.κ. ΠΟΥ την κονόμισες?
Να ξέρω να μην περνάω από 'κει και κολλήσω κι εγώ......... :roll: :mrgreen:

Έτσι και τα μετρήσω όλα αυτά που έχεις προτείνει.............

(βέβαια απ' την άλλη ΚΑΛΑ κάνεις. Αγόρασε όσο προλαβαίνεις!! Γιατί ΌΤΑΝ παντρευτείς τα μόνα special boxes που θα μπαίνουν σπίτι είναι αυτά με τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές/ψώνια από Βερόπουλο-ΑΒ & LIDL.............. :roll: :lol: :mrgreen: )

Reaction score
7
Γιώργο (αν μου επιτρέπεις βέβαια.....) να σου κάνω μια ερώτηση?

Αυτή την ασθένεια για τα special boxes/ extended sets/ limited edition κ.ο.κ. ΠΟΥ την κονόμισες?
Να ξέρω να μην περνάω από 'κει και κολλήσω κι εγώ......... :roll:  :mrgreen:

Έτσι και τα μετρήσω όλα αυτά που έχεις προτείνει.............

(βέβαια απ' την άλλη ΚΑΛΑ κάνεις. Αγόρασε όσο προλαβαίνεις!! Γιατί ΌΤΑΝ παντρευτείς τα μόνα special boxes που θα μπαίνουν σπίτι είναι αυτά με τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές/ψώνια από Βερόπουλο-ΑΒ & LIDL.............. :roll:  :lol:  :mrgreen: )
Συννηθως αυτα που προτεινω τα αγοραζω κιολας..... :D

Ανακαθεν το ειχα και με τα CD box, special editions κλπ....

Θα κανω λιστα γαμου στο PLAY.COM :D :D :D

Reaction score
7
Απλή Extended Version

www.play.com = 37 Euro
www.dvd.co.uk = 26 Euro !

www.play.com = 37 Euro ή 33,31Ε αν ψωνιζεις σε Λιρες (κανουν δικη τους μετατροπη :shock: )

www.dvd.co.uk = 26 Euro... ΟΚ πιο φτηνα, αλλα ειναι τελικη τιμη με ΦΠΑ και τα μεταφορικα?
Το ξερεις αυτο? Εχεις ψωνισει?

Ειναι χωρις μεταφορικα τελικα... Λεει
Code:
Non-UK Shipping: £2 (Ε2.92)
Και αν βαλεις και (υποθετικα γιατι δεν μπορεσα να το εξακριβωσω) +18% ΦΠΑ = 33,6Ε συνολο με ΦΠΑ και μεταφορικα...

Και για το Gift box set λεει...
τιμη Our Price: £38.99 (Ε56.93) +
Code:
Non-UK Shipping: £10 (Ε14.60)
ενω το PLAY εχει τελικη τιμη
Code:
- The Return Of The King: Collector's Box Set (The Lord Of The Rings) (5 Discs) - £33.99 Delivered
= 49,25Ε τελικη

Τελικα μαλλον θελει πολυ ψαξιμο , αλλα εχεις ψωνισει απο εκει , για το θεμα του ΦΠΑ...

Reaction score
49
Θα κανω λιστα γαμου στο PLAY.COM  :D  :D  :D
Σωστόοοοοοος!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πρόσεχε μόνο η μέλλουσα σύζυγος να μην έχει προτίμηση στα....τσόκαρα γιατί είναι σκληρά στο κεφάλι! :lol: :lol:
(βέβαια μπορείς πάντα να φοράς......κράνος!!)

Reaction score
20
Παιδιά από χθες το βράδυ κρατάω στα χέρια μου το box του άρχοντα 3. Σήμερα μάλλον κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά. Δεν σας μεταφέρω εντυπώσεις μίας και δεν θα δω την ταινία μέχρι την Κυριακή όπου ετοιμάζω και μαραθώνια ολονύχτια προβολή και των τριών special συνεχόμενα

Reaction score
7
Παιδιά από χθες το βράδυ κρατάω στα χέρια μου το box του άρχοντα 3. Σήμερα μάλλον κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά. Δεν σας μεταφέρω εντυπώσεις μίας και δεν θα δω την ταινία μέχρι την Κυριακή όπου ετοιμάζω και μαραθώνια ολονύχτια  προβολή και των τριών special συνεχόμενα
Οφειλω να ομολογησω οτι ΖΗΛΕΥΩ.... :cry: (που δεν το εχω πρωτος)
Περιμενω σημερα μολις γυρισω σπιτι να βρω την ειδοποιηση του ταχυδρομειου για να παω αυριο το πρωι να παρω το... δεμα.
Αλλα παλι εγω περιμενω το Gift box... :roll:

Απο που το πηρες??? και ποσο???

Και τα 3 special μαζι...? χονδρικα δηλαδη... 3x 4= 12 ωρες....

Reaction score
0
Πηρα το extended την Παρασκευή και φυσικα δεν αντεξα παρα μονο λιγες ωρες. Μια πρωτη εντυπωση απο την προβολη που τελειωσε στις 4 τα ξημερωματα:
ΠΟΛΥ καλυτερη εικονα  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:
ΠΟΛΥ καλυτερος ηχος :shock:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:
Εχω και την απλη εκδοση και παρ'ολο που την εχω δει αρκετες φορες προσεχα χρωματα και ακουγα ηχους που δεν τους ειχα προσεξει. Προσεξτε οσοι την δειτε την λεπτομερεια στα ρουχα και στους χωρους. Εικονα σχεδον αναγλυφη. Εφυγε η θολουρα της απλης εκδοσης. Πιστευω πως η δουλεια τους ισως ξεπερναει για λιγο και τα προηγουμενα extended. Βεβαια ολα αυτα ειναι αναμενομενα οταν στην απλη εκδοση πρεπει να χωρεσουν η ταινια και τα extra ενω τωρα εχομε μονο την ταινια σε 2 δισκακια.
Τωρα οσον αφορα τις νεες σκηνες περαν της προσωπικης αποψης νομιζω πως η ταινια τωρα ειναι πιο ολοκληρωμενη. Καποιες συμφωνουν με το βιβλιο ενω αλλες ηταν τελειως φανταστικες. Καποια κενα στην αφηγηση  ομως παραμενουν.
Πολυ καλη η μικρογραφια της Minas Tirith που δινεται στο collectors gift set.
Τελος ας μου εξηγησει καποιος σε ποσα δευτερα ο φλεγομενος Denethor-Carl Lewis τρεχει το κατοσταρι(αιθουσα καυσης -ακρη γκρεμου) :lol:  :lol:  :lol:

PS. Να λεμε καλα που οι ταινιες βασιστηκαν σε ανθρωπους που αγαπησαν τον Καθηγητη Tolkien και το εργο και απεδωσαν την Μεση Γη πειστικοτατα και δεν μας απασχολουν πολυ καποιες Χολυγουντιανες υπερβολες

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera