Love Actually (Ειναι έρωτας - Part II)

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Είναι έρωτας.

Κάπως έτσι είχα ανοίξει πριν από κανένα χρόνο ένα Thread σε ένα forum που αγαπούσα και έγραφα κάθε μέρα. Και να που ο έρωτας ολοκληρώθηκε αφού τελικά 2 χρόνια μετά βρήκα το ταίρι μου αλλά η τελετή, το θείο μυστήριο και τα προσκλητήρια ήρθαν φυσικά σε αυτό το Site.

Μόλις έφτασε το όνειρο σπίτι!!

Είχα γράψει τότε για τη γυναίκα μου (Barco 1209s) και τον Έρωτα μου (Barco CineMax). Το όνειρο, την άπιαστη θεά. Τελικά εδώ και λίγο καιρό βρέθηκε η προβολική γυναίκα των ονείρων μου και με ευλάβεια της έδωσα τη θέση της πρώην μου, στην οροφή του σπιτιού μου.

Barco 1209s Κάτω -- Barco CineMax Πάνω. Πως τα φέρνει η ζωή!!!

Υπήρχαν πολλές επιλογές εκείνη τη περίοδο, όπως επίσης ολοκαίνουργιοι G90 και ο 9500LC Ultra αλλά η πρώτη καψούρα δεν φεύγει ποτέ. Μη ρωτήσετε αν θα είχαν διαφορές μεταξύ τους; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στον έρωτα. Η μια τα έχει όλα στα μάτια σου και ή άλλη είναι γυμνή. Έτσι ένιωθα και εγώ.

Η πρώτη εικόνα που είδα!

Η αγάπη προβάλει καιρό στο σαλόνι μου και με έχει ξετρελάνει. Με έχει απογειώσει. Αν έχω δει καλύτερη εικόνα;
Όχι φυσικά όπως όμως δεν είχα δει και από τον 1209s.Στην εικόνα δεν μπόρεσα να βρω διαφορές εκτός του πιο φιλικού βασικό μενού αφού το μενού εγκατάστασης είναι ολόιδιο.

Τη ρύθμισα, τη κοίταξα εξονυχιστικά και τώρα προβάρω να βρω και μια λύση με το HTPC (διαολομηχανήματα ρε παιδί μου)
Είναι το τέλος; Πιθανότατα είναι, μπορεί και όχι. Αλλά όσο κρατάει αυτός ο έρωτας, που να κοιτάξω αριστερα και δεξιά, Που;

Για αυτό θα σας προτείνω, ερωτευτείτε, βάλτε στόχο και θα πέσετε πάνω την αγάπη σας. Μπορεί να είναι και μπροστά σας και να μη τη βλέπετε.

Στο κάτω-κάτω μπορεί να είναι και love in first sight.
Do you believe in?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα λεφτα και ο ερωτας δεν κρυβονται :lol:
Εχω την εντυπωση πως στην περιπτωση σου ισχυουν και τα δυο.

Καποτε ειχα και εγω ερωτευτει αυτο το θηριο.
Αλλα απο την φυση μου ειμαι...πολυγαμικος :wink:
Πρεπει ομως να ομολογησω πως χτυπησες κορυφη φιλε.

Τι το κοιτας τωρα?
Κανονισε να το κοιταξουμε και εμεις... :wink:

Reaction score
49
Με 'γεια Βαγγέλη!!!
Εδώ τι να πω?
Καλές θεάσεις?
Λίγο μου ακούγεται!!!

Να τον χαίρεσαι τον νέο έρωτά σου φίλε!!! :D :D :D :D :D :D

Reaction score
0
Άντε Βαγγέλη, Καλορίζικο και να το χαίρεσαι... και ελπίζω η επόμενη αγάπη να είναι όχι τριφακο...αλλά τριτσιπο...

Reaction score
152
ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΓΙΑΤΡΟΣ" ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ...ΣΙΔΗΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αλλά και καλά να μη τα γράφατε μη νομίσετε οτι θα λάμβανα τις κακίες σας υπόψην αφού ο ερωτευμένος έχει μάτια για ΜΟΝΟ μία. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα κανονιστεί συγκεντρωσούλα μόλις αρχίζει πάλι να σκοτεινίαζει λίγο πιο νωρίς από τις εννιά το βράδυ για να μπορέσω να σας μαζέψω από τις καφετέριες που αράζετε τα απογευματάκια!

Τη περασμένη βδομάδα είδα το Ring σε DTheater 1080 μεταμεσονύκτια και η εικόνα με καθήλωσε με κύματα κρύου ιδρώτα στη πλάτη μου. Με επηρρέασε τόσο πολύ που στο τέλος ήθελα να κοπιάρω την κασέτα (όσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν) :shock:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508