Love actually

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πριν λιγο ειδα μια απο αυτες τις ταινιες που συνηθιζω να κατηγορω.
Ρομαντικες κωμωδιες.

Ενας λογος παραπανω που ηθελα να δω το ποδοσφαιρο αλλα...λογοι τακτικης απεναντι στο...αφεντικο της οικιας μου επεβαλλαν να την παρακολουθησω. :lol:

Ενα κουβαρι διαφορετικων ιστοριων που καταληγουν να εχουν κοινη καταληξη.Εχουμε ξαναδει παρομοιο τροπο αφηγησης.

Στο μεσο της ταινιας ομως αρχισα να αντιλαμβανομαι κατι.
Ολες οι ιστοριες αφορουσαν ανθρωπους που δεν τολμησαν
Που θα μπορουσαν αλλα δειλιασαν την τελευταια στιγμη.
Ασφαλως και μιλουσαν για ερωτα αλλα το μυαλο μου αρχισε να κατακλυζεται απο σκεψεις για ολα εκεινα που θα μπορουσα να ειχα κανει αλλα υποχωρησα.
Η δειλιασα.
Σε ολους τους τομεις.

Αρχισα να ανυπομονω το τελος της ταινιας για το happy end που θα με εβγαζε απο τις αμφιβολιες και την αυτοκριτικη.

Και δοξα τω Θεω, υπηρχε happy end για ολες απο αυτες τις μικρες σαχλες ιστοριες.
Αφου τολμησαν ομως....

Μου αρεσε.
Λετε να περναω καποια περιεργη φαση? :?:

Reaction score
49
Αντρέα.......άργησες περίπου 9 μήνες να την δεις!
Τα Χριστούγεννα (όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει) είναι πιο κατάλληλη περίοδος για να δεις τέτοιου είδους ταινίες!
Χώρια που και η ταινία αναφερόταν στις γιορτές αυτές!

Πάντως, εκείνο το 3λεπτο με τον Rowan Atkinson (Mr Bean για τον κόσμο) ήταν....το κάτι άλλο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Εμενα μου αρεσε η σκηνη με τον τυπο που ηθελε να παει Αμερικη για να βρει...γκομενα, επειδη εκει ειναι ευκολο...
και μολις πηγε του εσκασαν 4-5 μαζεμενες...
Against all odds αυτη η φαση :wink:

Reaction score
152
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο HUGH ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ BILLY BOΒ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΛΕΡ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ (Ο ΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΝ.........)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss