ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Πριν λιγο ειδα μια απο αυτες τις ταινιες που συνηθιζω να κατηγορω.
Ρομαντικες κωμωδιες.
Ενας λογος παραπανω που ηθελα να δω το ποδοσφαιρο αλλα...λογοι τακτικης απεναντι στο...αφεντικο της οικιας μου επεβαλλαν να την παρακολουθησω.
Ενα κουβαρι διαφορετικων ιστοριων που καταληγουν να εχουν κοινη καταληξη.Εχουμε ξαναδει παρομοιο τροπο αφηγησης.
Στο μεσο της ταινιας ομως αρχισα να αντιλαμβανομαι κατι.
Ολες οι ιστοριες αφορουσαν ανθρωπους που δεν τολμησαν
Που θα μπορουσαν αλλα δειλιασαν την τελευταια στιγμη.
Ασφαλως και μιλουσαν για ερωτα αλλα το μυαλο μου αρχισε να κατακλυζεται απο σκεψεις για ολα εκεινα που θα μπορουσα να ειχα κανει αλλα υποχωρησα.
Η δειλιασα.
Σε ολους τους τομεις.
Αρχισα να ανυπομονω το τελος της ταινιας για το happy end που θα με εβγαζε απο τις αμφιβολιες και την αυτοκριτικη.
Και δοξα τω Θεω, υπηρχε happy end για ολες απο αυτες τις μικρες σαχλες ιστοριες.
Αφου τολμησαν ομως....
Μου αρεσε.
Λετε να περναω καποια περιεργη φαση? :?:
Ρομαντικες κωμωδιες.

Ενας λογος παραπανω που ηθελα να δω το ποδοσφαιρο αλλα...λογοι τακτικης απεναντι στο...αφεντικο της οικιας μου επεβαλλαν να την παρακολουθησω.

Ενα κουβαρι διαφορετικων ιστοριων που καταληγουν να εχουν κοινη καταληξη.Εχουμε ξαναδει παρομοιο τροπο αφηγησης.
Στο μεσο της ταινιας ομως αρχισα να αντιλαμβανομαι κατι.
Ολες οι ιστοριες αφορουσαν ανθρωπους που δεν τολμησαν
Που θα μπορουσαν αλλα δειλιασαν την τελευταια στιγμη.
Ασφαλως και μιλουσαν για ερωτα αλλα το μυαλο μου αρχισε να κατακλυζεται απο σκεψεις για ολα εκεινα που θα μπορουσα να ειχα κανει αλλα υποχωρησα.
Η δειλιασα.
Σε ολους τους τομεις.
Αρχισα να ανυπομονω το τελος της ταινιας για το happy end που θα με εβγαζε απο τις αμφιβολιες και την αυτοκριτικη.
Και δοξα τω Θεω, υπηρχε happy end για ολες απο αυτες τις μικρες σαχλες ιστοριες.
Αφου τολμησαν ομως....
Μου αρεσε.
Λετε να περναω καποια περιεργη φαση? :?: