"Love God's Way " Χριστιανικές ακρότητες....

Reaction score
5
Say it loud
I'm gay and I'm proud...

Νταξ... τι γνώμη να πούμε; οι χριστιανο-φανατίκλες μια ζωή αυτά εκαναν. Αν ειναι να με πουν gay οι Love God's Way επειδη ακούω Doors & Queen then so be it. μην σου πω που τους εχω γραμμένους. Οι ακρότητες των θρησκευτικών οργανόσεων πλέον, του έχουν γίνει χόμπυ. Το κάνουν γιατι δεν εχουν τίποτα να προσφέρουν στον κόσμο.

Αν γίνει ποτε δευτέρα παρουσία (ή και στην τρίτη μωρε. δεν θα κολλήσουμε στα νούμερα τώρα...) πρώτα αυτούς θα μαζέψει ο big boss...

Μου θυμίζει την εποχή που τα κανάλια έβγαλαν παιχνίδια του σατανά τα PnP RPGs. Μπιιιχιχιχιχι. Για γέλια!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.309
Απάντηση: "Love God's Way " Χριστιανικές ακρότητες....

Παλιά όταν άκουγα για τέτοιες θρησκευτικές οργανώσεις, τους λυπόμουν.
Τώρα λέω ότι θέλουν ξύλο...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.309
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Love God's Way " Χριστιανικές ακρότητες....

και βασανιστήρια...
Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να εκλείψουν! Όταν οι χαζοί γίνονται και ενοχλητικοί, εκτός από αστείοι, τότε κάτι πρέπει να γίνει.

Reaction score
4.697
Λέτε να υοθετήσει την λίστα και ο Χριστόδουλος και όταν γίνει προθυπουργός να τα απαγορέψει δια ροπάλου???

Reaction score
5
Αθρησκεία παντού, ΤΩΡΑ! ^_^
Να ψηφιστούν παράνομες όλες οι παραθρησκευτικές και θρησκευτικές οργανώσεις. Να καταργηθούν οι θρησκείες και να γινοντε ιερείς (ανεξαρτήτως θρησκείας) όσοι θέλουν απο χομπι και οχι να το κανουν επαγγελμα.

Να μην σου πω οτι πρέπει να ψάξουμε ολες τις περιπτώσεις που αρχαία κειμήλια θαφτηκαν κάτω απο το χώμα και απο πάνω τους φύτρωσε ενα μοναστήρι/εκκλησία/ναός και να τα γκρεμίσουμε για να βρούμε αυτά που έθαψαν!

καλα... τώρα έγινα εγώ ακραίος. το παίρνω πίσω... ^^

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.309
Απάντηση: Re: "Love God's Way " Χριστιανικές ακρότητες....

Αθρησκεία παντού, ΤΩΡΑ! ^_^

καλα... τώρα έγινα εγώ ακραίος. το παίρνω πίσω... ^^
Κι εγώ μαζί σου είμαι, αλλά φαντάζεσαι τι θα γίνει με τις αντιδράσεις από τις χώρες της Ασίας, αν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο;;

Reaction score
5
Κοιτα. Απο τους μουσουλμάνους θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις. Αυτοί ειναι όλοι φανατίλες (σχεδον). Το λέει και το Κοράνι αλλωστε. Οι βουδιστες απλα θα τα γράψουν όλα στα απο-τέτοια τους. Ειναι η μονη παγανιστική θρησκεία που απέμεινε (σχεδον παγανιστικη) και δεν τους πολυνοιάζει.
Με την φυση να τα'χουν καλα και ολα κυριλε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός