low-budget Ενισχυτής για πικάπ

Reaction score
1
Γεια σας παιδιά. Θέλω να βρω κανέναν ενισχυτή τον οποίο θα τον χρησιμοποιώ μόνο για σύνδεση με πικαπ. Το μπάτζετ μου είναι πολύ μικρο (μέχρι 150 ευρω) οπότε σκέφτομαι να προσανατολιστώ σε κανένα παλιο επώνυμο η κανένα καινούριο φθηνιάρικο (όπως ο Tangent AMP-100).

Ο χώρος μου είναι πολύ μικρός οπότε δεν δίνω μεγάλη σημασία στα RMS (να είναι πάνω από 30w), οπότε ρίχνοντας το βάρος αποκλειστικά στην σύνδεση με το Phono, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά ώστε να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή;

Επίσης και το πικαπ μου δεν ειναι τίποτε το ιδιαίτερο, Technics SL-BD22

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
4
Απάντηση: low-budget Ενισχυτής για πικάπ

θα πρότεινα σε ένα της nad που παίζει κοντά στο κατοστάρικο...

Reaction score
658

μάλλον θέλει να παίρνει απο το πικάπ και να δίνει σε ηχεία.

Νομίζω καλή επιλογή rega brio στα 30 βατ αν σε καλύπτουν σε μτχ πάντα, ακόμα και ο πρωτος.

Reaction score
0

Λόγω χαμηλού προυπολογισμού θα σου έλεγα να μας ενημερώσεις για ότι βρεις και να σου πούμε την άποψη μας.

Τα ηχεία σου τι είναι?

Reaction score
7.110

Σε αυτα τα χρηματα καινουργιο ενισχυτη με phono stage δεν θα βρεις,μεταχειρισμενο ναι.Προτεινω και τη λυση ολοκληρωμενου χωρις phono stage και προσθηκη εξωτερικου προενισχυτη για κεφαλες πικαπ.Πιο ευελικτη λυση και θα σου επιτρεψει να κινηθεις χαμηλα σε κοστος.

Reaction score
4

έχω έναν παλίο ROTEL ραδιοενισχυτή http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=79688
2Χ20 WATT σε άριστη κατάσταση...η τιμή που τιο δίνω είναι στα 120€ και αν θέλεις μπορούμε να τον δοκιμάσουμε με το πικάπ σου και τα ηχεία σου..επίσης υπάρχει και ο πιό μικρός ολοκληρωμένος στα 80€..και οι δύο έχουν phono stage και οι δύο είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΙ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp