low budget dvd player....

Reaction score
1.988
Καλησπέρα παίδες..... :)!!!

Τί dvd player παίζει στην αγορά με τιμή κάτω από 50-60 ευρο?

Μου αρκεί να έχει μια έξοδο σκαρτ. Δεν θέλω πολυτέλειες..... :D
Θα παίζει 10 φορές τον χρόνο οπότε δεν σκοπεύω να δώσω παραπάνω χρήματα......

!!!!!

Reaction score
1
Νομίζω ότι αν περάσεις από κανένα Praktiker ή Media Markt θα βρεις μερικά κομμάτια στο budget που υπολογίζεις .
Από ότι έχω δει υπάρχουν επιλογές σε γνωστές μάρκες Philips, Thomson, LG, και αν "ανέβεις" λίγο (γύρω στα 100€) παίρνεις και Sony.

Tώρα, αν επιλέξεις να βάλεις και λίγα ευρώ παραπάνω, γύρω στα 100€ νομίζω ότι υπάρχουν και DVD (Thomson, Funai) με hdmi, τα οποία σαφώς αξίζουν τη διαφορά τιμής για τα λεφτά που ζητάνε...

Κάνε μιά βόλτα, δεν χάνεις τίποτα! :wink:

mrw

Reaction score
0
Γυρω στα 60 ευρα, το Toshiba SD-260E, παίζει σχεδόν τα πάντα

Αλλα για 90Ε μπορεις να βρεις ενα DVD Recorder (Contel) στο Καρεφουρ που το εχει παρει πολυς κοσμος και εχει μεινει ευχαριστημενος

Reaction score
1.988
Δεν με ενδιαφέρει να δώσω παραπάνω χρήματα για hdmi (αφου δεν υπάρχει συσκευή να συνδεθεί), ούτε για recorder αφού ήδη υπάρχει το Pioneer-530.....
Οπότε μια βόλτα απο Praktiker που με βολεύει.....
Είδα εχτές και ένα crypto-110 που παίζει κάτω απο 50€...ξέρουμε τίποτα για αυτό?

Thanks!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σίγουρα και το Crypto θα κάνει τη στοιχειώδη αναπαραγωγή που πιστεύω ότι ζητάς για 10 φορές το χρόνο, αλλά γιατί στα ίδια χρήματα να μην προτιμήσεις μια μάρκα με παρουσία και στις μεγαλύτερες κατηγορίες, πράγμα που ίσως προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία;

Reaction score
14
Με 90 euro (ίσως και λιγότερα) αγοράζεις το μικρό Pioneer που και άριστη ποιότητα έχει και τα πάντα παίζει και έχει και ένα επίπεδο αναπαραγωγής.

Κάποια στιγμή πήγα να κάνω και εγώ οικονομία και αγόρασα από το carefur ένα πάμφθηνο για την μάνα μου.
Δεν το χάρηκε η κακομοίρα.
Και προβλήματα της έβγαζε συνέχεια και στο τέλος της έμεινε στο χέρι.

VG

Reaction score
0
Εγω πηρα ενα αγνωστο απο καρφουρ που παιζει τα παντα και απροβληματιστα.
Παιζει και ελληνικους υποτιτλους Divx αν κατσεις να ασχοληθεις (εγω ποτε δεν το εκανα).
Δεν θυμαμαι αν εκανε 40Ε ή πιο φτηνα,παντως σιγουρα δεν το μετανιωσα.
Αντιθετα ενα φτηνό toshiba απο το praktiker,εχει την χειροτερη εικονα που εχω δει ποτε μου.

Reaction score
1.988
Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως με τα λεφτά που θέλω να δώσω είναι δεν είναι επώνυμο δεν πρέπει να έχω μεγάλες απαιτήσεις.....
Μπορεί το επώνυμο να βγεί πατάτα και το ανώνυμο κελεπούρι ή το ανάποδο (που είναι κ πιο φυσιολογικό....)

Γιατί τα λέω αυτά....γιατι αφού πόσταρα το μύνημα για το crypto έμαθα από το γαμπρό μου οτι έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα εδώ κ 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα....!

Reaction score
139
κι εγω ψαχνω για ενα κοψοχρονια εχω παει μεχρι στιγμης σκλαβενιτη, καρεφουρ, μακρο, πρακτικερ
... πρακτικερ και μακρο ειχαν τα φθηνοτερα με 35, 39, 49 ευρω για μαρκες= βαγγελης (δεν θυμαμαι), αμστραντ, και ενα φιλιπσ (προγκρεσσιβ παρακαλο δηλαδη ετσι εγραφε) στις ως ανω αντιστοιχες τιμες. πα μαλ.
αλλα που θα παει δεν θα βρω ενα με 15 :shock:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.804
Members