LUXMAN dummie PREAMP box

Reaction score
98
luxman.jpg

Πωλείται το παραπανω DUMMIE BOX θρυλικού προενισχυτή της LUXMAN 150 euro.
(εξηγώ πως είναι ΜΟΝΟ το κουτί)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.371
Απάντηση: LUXMAN dummie PREAMP box

Να ρωτήσω ως τί θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς κάτι τέτοιο?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.505
Μήπως πρέπει να μετακινηθεί στην κατηγορία με τους κουμπαράδες; Πάντως ενισχυτής δεν είναι!

Reaction score
1.127
Απάντηση: Re: LUXMAN dummie PREAMP box

Γιατί άραγε είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα;είχε αναρωτηθεί κάποιος πρίν λίγους μήνες..Ιδού οι απαντήσεις.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.526
Re: Απάντηση: Re: LUXMAN dummie PREAMP box

Γιατί άραγε είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα;είχε αναρωτηθεί κάποιος πρίν λίγους μήνες..Ιδού οι απαντήσεις.
??? Οι απλές ερωτήσεις γιά το τι θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα κουφάρι ενισχυτή των 130 ευρώ, θα τον κάνουν να μη γράψει ???

Αν και έχω μιά ιδέα! Να βάλει κάποιος μέσα έναν Class D, και να τα έχει όλα! :103:

Reaction score
372

Αν και αποφεύγω να γράφω μέσα σε αγγελίες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη του vinyllover.
Και κάποιοι φυσικά συνεχίζουν ακάθεκτοι!!!

Reaction score
1.127

Και συνεχίζουν...Τέλοσπάντων δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν,απλά απευθύνθηκα σε αυτούς που πραγματικά αναρωτήθηκαν γιατί είναι μια χούφτα και γιατί οι υπόλοιποι συνεχίζουν και γράφουν μόνο στις αγγελίες.Ο volthran,τον οποίο και δεν γνωρίζω,είναι από ότι βλέπω σχετικά νέο μέλος,ελπίζω να μην απογοητευτεί.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.371

Έκανα την ερώτηση από καθαρή περιέργεια.

Καταλαβαίνω την πώληση προ, τελικού, ολοκληρωμένου, λειτουργικού ή μη σε οποιοδήποτε κόστος θέλει ο πωλητής. Επειδή το φτωχό μου μυαλό αδυνατεί να καταννοήσει τη χρηστικότητα ενός dummie, ρωτώ για να μάθω. Μήπως οι απογοητευμένοι που ενεγοποιούνται μόνο στις αγγελίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν?

Reaction score
98

Ένα dummie box μπορεί να μην σου είναι χρήσιμο όπως και πολλά άλλα πράγματα επίσης.Σε κάποιον ΜΠΟΡΕΙ να φανεί χρήσιμο,όπως και έγινε.
Το ότι κάποιος ενεργοποιείται μόνο στις αγγελίες είναι καθαρά δική του επιλογή συνήθως για κάποιους λόγους.Μερικές φορές είναι και προφανείς οι λόγοι rose.athens.

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία,το άχρηστο -για κάποιους- dummie box επωλήθη .

Reaction score
1.815

Έκανα την ερώτηση από καθαρή περιέργεια.

Καταλαβαίνω την πώληση προ, τελικού, ολοκληρωμένου, λειτουργικού ή μη σε οποιοδήποτε κόστος θέλει ο πωλητής. Επειδή το φτωχό μου μυαλό αδυνατεί να καταννοήσει τη χρηστικότητα ενός dummie, ρωτώ για να μάθω. Μήπως οι απογοητευμένοι που ενεγοποιούνται μόνο στις αγγελίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν?
Για κάποιον που ίσως να θέλει να υλοποιήσει μια DIY κατασκευή, θεωρώ οτι θα ήταν ότι καλύτερο, ένα dummy box και μάλιστα από τη Luxman..
Nα πω λοιπόν τα "καλορίζικα" στο νεο ιδιοκτήτη του και καλή αρχή στο νέο μέλος Volthran.:605:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.371

Ένα dummie box μπορεί να μην σου είναι χρήσιμο όπως και πολλά άλλα πράγματα επίσης.Σε κάποιον ΜΠΟΡΕΙ να φανεί χρήσιμο,όπως και έγινε.
Το ότι κάποιος ενεργοποιείται μόνο στις αγγελίες είναι καθαρά δική του επιλογή συνήθως για κάποιους λόγους.Μερικές φορές είναι και προφανείς οι λόγοι rose.athens.

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία,το άχρηστο -για κάποιους- dummie box επωλήθη .
Η απάντηση του delamostre με κάλυψε πλήρως ως προς τη χρηστικότητα. Πριν απ' αυτήν μπορούσα να καταλάβω τη χρησιμότητα, για κάποιους, ενός ζευγαριού μεταχειρισμένων παπουτσιών, καλτσών ή κορδονιών, αλλά όχι του συγκεκριμμένου είδους. Στο δικό μου -φτωχό ή όχι τόσο ευφάνταστο- μυαλό, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του ούτε ως διακοσμητικού ( όπως ένας πίνακας).

Εξάλλου διευκρίνισα νομίζω, ότι η ερώτησή μου έγινε καθαρά από περιέργεια. Χαίρομαι που μπόρεσε να φανεί χρήσιμο σε κάποιον!

Όσο για το τελευταίο σχόλιο περί ενεργοποίησης κάποιου μέλους αποκλειστικά στις αγγελίες ενός φόρουμ, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις. Χωρίς να σε υποχρεώνει κανείς να ενεργοποιείσαι και σε άλλα τμήματα του φόρουμ (κι αυτό με επιφύλαξη), ο τίτλος μιας ιστοσελίδας όπως -για παράδειγμα- "Χρυσή Ευκαιρία" ίσως ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. :126: Και για το δικό μου (επαναλαμβάνω φτωχό και όχι τόσο ευφάνταστο) μυαλό, ίσως αυτός ο λόγος να είναι περισσότερο προφανής από αυτόν που υπαινίσσεσαι.

Όπως και να ΄χει, απάντησα λόγω της ευθείας αναφοράς σου σε μένα, εκθέττοντας την προσωπική μου άποψη, που εκφράζει αποκλειστικά εμένα. Σου εύχομαι με κάθε ειλικρίνεια καλή παραμονή στο avsite!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos