Luxman PD284 Πικαπ και Onkyo ΤΑ 201 κασετόφωνο

Status
Not open for further replies.

Reaction score
603
Βαλτε μια τιμη για το πικαπ, ο ενισχυτης υπαρχει σε αλλη κατηγορια των αγγελιων.

ika

News
Reaction score
16.686
Ο Metzi έχει και μια αγγελία για ενισχυτή με 120€.

Reaction score
1
Ζητώ συγγνώμη, μπέρδεψα λίγο τα μπούτια μου με τα post, 120e το πικαπ, το οποίο πουλήθηκε, ευχαριστώ τον χρήστη emmanouil για την άψογη συναλλαγή.

Reaction score
1
Ήθελα να πω και δυο λόγια για μια άσχημη εμπειρία που είχα με τον χρήστη archontas (Σταύρος). Την Πέμπτη που μας πέρασε γράφτηκα πρώτη φορά στο site και έβαλα αγγελία. Το πρώτο μήνυμα που δέχτηκα ήτανε από τον συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος έδειξε το ενδιαφέρον του για το πικάπ. Με έβαλε σε περίεργες υποψίες ότι ήθελε να περάσω από το σπίτι του (εγώ μένω Καλλιθέα, αυτός Καλογρέζα), αλλά επειδή κάνω χάρες σαν άνθρωπος είπα οκ (σε δεύτερο τηλεφώνημα μου ζήτησε να φέρω και το κασετόφωνο μαζί να το δει). Σάββατο πρωί πέρασα από το σπίτι του (μαζί με τον πατέρα μου), όπου ο συγκεκριμένος χρήστης (Σταύρος) κουβάλησε αυτός το κασετόφωνο (από το αυτοκίνητο στο σπίτι του) και εγώ το πικάπ (ο πατέρας μου περίμενε στο αυτοκίνητο). Στη μέση του δρόμου γυρνάει, μου δείχνει στο σημείο που δεν υπάρχει κουμπί (κασετόφωνο, φωτογραφία) και με ρωτάει, 'είναι σπασμένο?' Στην φωτογραφία της Πέμπτης αν δείτε κουμπί υπάρχει και αν προσέξετε την φωτογραφία από κάτω δεν υπάρχει σπάσιμο, απλά κάποιος έχει τραβήξει το κουμπί, κάτι που είμαι σίγουρος ότι το έκανε αυτός. Εκείνη την στιγμή δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να κάνει κάτι τέτοιο για να σου βγάλει το μηχάνημα άχρηστο, με αποτέλεσμα να απορούμε με τον πατέρα μου πως έγινε αυτό και να ψάχνουμε μέσα στο αυτοκίνητο και τον δρόμο (μήπως όντως έπεσε?). Στην συνέχεια (στο σπίτι του), έψαχνε τρόπους για να βγάλει το πικάπ άχρηστο και σε κάποια φάση είχα πιστέψει ότι όντως το πικάπ δεν δούλευε (ο τύπος απλά είχε βάλει το on στο off, που έχει το πικάπ από κάτω). Μου έδωσε 25e και για τα δύο και μου λέει εάν βρεις το κουμπί σου δίνω άλλα 20e. Όταν γύρισα στο αυτοκίνητο ο πατέρας μου δεν το δέχτηκε, οπότε του έδωσα τα λεφτά πίσω και πήρα τα μηχανήματα. Το πρόβλημα μου δεν είναι η βενζίνη και ο κόπος μου, αλλά ότι το κασετόφωνο έμεινε χωρίς κουμπί, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το πουλήσω
P1020375.JPG

Attachments

C

chrispo

Guest
.....25 γιούρος ...και για τα both..?...
....σωστός ..ο άρχοντας..:beach:.....και σου ¨έφαγε¨ το κομβίον...και έβγαλε OFF το πικάπ?

Reaction score
201
Επειδή δε γουστάρω κανένας metzi να στιγματιζει το χαρακτήρα μου μέσα από site, που ευτυχώς οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται, έχω να πω τα εξής.
Πράγματι έστειλα pm στον εν λόγω και εκδήλωσα ενδιαφέρον για το πικαπ. Σε ερωτήσεις μου αν είναι εντάξει και αν λειτουργεί μου είπε ότι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει γιστί τα είχε σε ντουλάπα πολύ καιρό αχρησιμοποίητα. Επειδή δεν ήταν σε θεση να μου πει αν λειτουργεί (δεν είχε καν δίσκους), του πρότεινα να το φέρει σπίτι να το δοκιμάσω εγώ προσφέροντας 100€ αν ήταν σε άριστη κατάσταση, όπως έλεγε. Το πικαπ όταν ήρθε στα χέρια μου δεν ήταν στην κατάσταση που περιέγραφε με κάψιμο στο καπάκι, ταλαιπωρημένη βελόνα και το κυριότερο δεν δούλευε, δεν έπαιρνε ρεύμα, και φυσικά το πρόβλημα του δεν ήταν κανένας διακόπτης on/off που υπάρχει από κάτω από μηχάνημα ο οποίος αφορά αποκλειστικά και μόνο την αυτόματη λειτουργία auto lift και τίποτα άλλο. Το δε κασσετόφωνο ήρθε χωρίς το κουμπί του, μόλις το έβγαλε από το αυτοκίνητο, και όλα έγιναν μπρος τα μάτια του που μου το παρέδωσε στα χέρια μου. Είναι αδύνατο να πήρα το κουμπί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, να το κάνω τι?
Για να επανέλθω στο πικαπ, κάναμε πολλές προσπάθειες να πάρει ρεύμσ αλλά τίποτα. Όλα αυτά μπροστά του και με δικιά του συμμετοχή. Φοβούμενος μην έχει κάψει μετασχηματιστή ή έχει σοβαρότερη ζημιά, του είπα ότι δεν μπορώ να το πάρω και επειδή όπως είπε θα το πέταγε του έκανα τη συγκεκριμένη χρηματική πρόταση. Μόλις εφυγε, το πήγα σε φίλο γνώστη που μένει κοντλα μου, το άνοιξε και διαπίστωσε ότι ο εσωτερικός διακόπτης που κλείνει όταν ο βραχίονας έρθει στην θεση play είχε οξειδωθεί και δεν έκλεινε ωστε να δώσει ρεύμα. Την ώρα εκείνη που ήταν ανοικτό το πικαπ, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μετάνιωσε ο πατέρας του. Παρόλο που είχα φτιάξει τη βλάβη, δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη να του το επιστρέψω, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, μισή ώρα αργότερα αν και εκείνος το είχε δώσει χαλασμενο χωρίς να απαιτήσω τίποτα.
Αντί λοιπόν ο κ. metzi να πει και ευχαριστώ που πήρε στα χέρια του ένα λειτουργικό πικαπ, σε σχέση με αυτό που είχε δώσει, μιλάει για ανύπαρκτους διακόπτες on/off που θέτουν σε λειτουργία ή οχι το πικαπ. Τέτοια ασχετοσύνη!!
Άλλωστε ο νέος κάτοχος του πικαπ μπορεί να διαπιστώσει αν η λειτουργία ή όχι του πικαπ, οφείλεται στο διακόπτη που βρίσκεται κάτω από το πικαπ.

Reaction score
1
Επειδή δε γουστάρω κανένας metzi να στιγματιζει το χαρακτήρα μου μέσα από site, που ευτυχώς οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται, έχω να πω τα εξής.
Πράγματι έστειλα pm στον εν λόγω και εκδήλωσα ενδιαφέρον για το πικαπ. Σε ερωτήσεις μου αν είναι εντάξει και αν λειτουργεί μου είπε ότι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει γιστί τα είχε σε ντουλάπα πολύ καιρό αχρησιμοποίητα. Επειδή δεν ήταν σε θεση να μου πει αν λειτουργεί (δεν είχε καν δίσκους), του πρότεινα να το φέρει σπίτι να το δοκιμάσω εγώ προσφέροντας 100€ αν ήταν σε άριστη κατάσταση, όπως έλεγε. Το πικαπ όταν ήρθε στα χέρια μου δεν ήταν στην κατάσταση που περιέγραφε με κάψιμο στο καπάκι, ταλαιπωρημένη βελόνα και το κυριότερο δεν δούλευε, δεν έπαιρνε ρεύμα, και φυσικά το πρόβλημα του δεν ήταν κανένας διακόπτης on/off που υπάρχει από κάτω από μηχάνημα ο οποίος αφορά αποκλειστικά και μόνο την αυτόματη λειτουργία auto lift και τίποτα άλλο. Το δε κασσετόφωνο ήρθε χωρίς το κουμπί του, μόλις το έβγαλε από το αυτοκίνητο, και όλα έγιναν μπρος τα μάτια του που μου το παρέδωσε στα χέρια μου. Είναι αδύνατο να πήρα το κουμπί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, να το κάνω τι?
Για να επανέλθω στο πικαπ, κάναμε πολλές προσπάθειες να πάρει ρεύμσ αλλά τίποτα. Όλα αυτά μπροστά του και με δικιά του συμμετοχή. Φοβούμενος μην έχει κάψει μετασχηματιστή ή έχει σοβαρότερη ζημιά, του είπα ότι δεν μπορώ να το πάρω και επειδή όπως είπε θα το πέταγε του έκανα τη συγκεκριμένη χρηματική πρόταση. Μόλις εφυγε, το πήγα σε φίλο γνώστη που μένει κοντλα μου, το άνοιξε και διαπίστωσε ότι ο εσωτερικός διακόπτης που κλείνει όταν ο βραχίονας έρθει στην θεση play είχε οξειδωθεί και δεν έκλεινε ωστε να δώσει ρεύμα. Την ώρα εκείνη που ήταν ανοικτό το πικαπ, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μετάνιωσε ο πατέρας του. Παρόλο που είχα φτιάξει τη βλάβη, δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη να του το επιστρέψω, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, μισή ώρα αργότερα αν και εκείνος το είχε δώσει χαλασμενο χωρίς να απαιτήσω τίποτα.
Αντί λοιπόν ο κ. metzi να πει και ευχαριστώ που πήρε στα χέρια του ένα λειτουργικό πικαπ, σε σχέση με αυτό που είχε δώσει, μιλάει για ανύπαρκτους διακόπτες on/off που θέτουν σε λειτουργία ή οχι το πικαπ. Τέτοια ασχετοσύνη!!
Άλλωστε ο νέος κάτοχος του πικαπ μπορεί να διαπιστώσει αν η λειτουργία ή όχι του πικαπ, οφείλεται στο διακόπτη που βρίσκεται κάτω από το πικαπ.
"δε γουστάρω κανένας metzi να στιγματιζει" Να είσαι σωστός στις συναλλαγές σου, να σέβεσαι όταν κάνει ο άλλος κόπο να έρθει και στο σπίτι σου και να μην αρπάζεις κουμπιά (το κουμπί δεν βγαίνει έτσι από μόνο του)
"ότι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει" Γνώριζα ότι λειτουργεί, κάτι άλλα περίεργα που με ρώταγες με τεχνικά θέματα, ναι δεν τα γνώριζα
"κάψιμο στο καπάκι" Μικρό και εσύ μου είπες ότι αυτό δεν είναι τίποτα, δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί το πικάπ
"ταλαιπωρημένη βελόνα" Μια χαρά ήτανε η βελόνα, γνώμη σου
"ήρθε χωρίς το κουμπί του" Είπες ότι είναι σπασμένο, πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα????? Αν δεν είχε κουμπί, δεν θα το πούλαγα, απλά
"να το κάνω τι?" Να ρίξεις τιμή στο κασετόφωνο
"οξειδωθεί και δεν έκλεινε ωστε να δώσει ρεύμα" ?????
"μετάνιωσε ο πατέρας του" Βασικά ο πατέρας μου με έβρισε που πίστεψα το παραμύθι σου.
"ευχαριστώ που πήρε στα χέρια του ένα λειτουργικό πικαπ" ''Έπρεπε να ζητήσω και συγγνώμη, λάθος μου
"Τέτοια ασχετοσύνη" Γνώστης δεν είμαι γενικά στα πικάπ, αλλά αυτό σημαίνει τι?

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Μη συνεχίζετε παρακαλούμε. Οι αγγελίες δεν είναι χώρος συζητήσεων.

Reaction score
1.127
Νομίζω οτί πρέπει να σταματήσετε τον διαδικτυακό καβγά.Δεν ωφελεί κανέναν.Ειναι κάτι που έγινε μεταξύ σας και εδώ δεν είναι δικαστήριο.
Metzi πολύ χρήσιμο θα ήταν να στείλεις αναλυτικές φώτο με μειλ στον ενδιαφερόμενο.Θα είχες γλυτώσει πολύ ταλαιπωρία.Εγώ αυτό κάνω.
Μετα λύπης μου διαπιστώνω οτί η ανυπαρξία ρευστου οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις.Βλέπω μηχανήματα να πέφτουν πολύ χαμηλά οι τιμες και πάλι να μη φεύγουν και δεν μιλάω τόσο για το av site καθώς είμαστε χομπίστες και ''κρατάμε λίγο αντίσταση''.Αλλού να δείτε τι γίνεται..
Ασε που αυτός που τελικά θα βάλει το χέρι στη τσέπη έχει ύφος 10 καρδιναλίων...
Συμφορουμίτης μου εξιστορούσε πρόσφατα τη ταλαιπωρία του να κουβαλάει ηχεία-ενισχυτη μεγαλου όγκου,να πληρώνει διόδια,να κάνει 20-30 χλμ μόνο και μόνο για να κάνει ο ''αγοραστής'' review στο σπίτι του και τελικά δεν του άρεσε το αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει το av site είναι ένας χώρος που διευκολύνει τα μέλη του και φυσικά ''ουδεμία ευθύνη φέρει'' οπότε καλό θα ήταν αυτά να λύνονται μεταξύ σας.

Reaction score
201
Φίλε vinyllover,
δεν είχα καμιά πρόθεση να αγοράσω ένα πικαπ που δεν λειτουργεί στα χρήματα που είχα προτείνει και ούτε κάποια φωτογραφία μπορεί να δείξει τη μη λειτουργία του πικαπ, κάτι που διαπίστωσε και ο ίδιος μόνος του βάζοντάς το στο ρεύμα. Το ότι δούλευε το πικαπ πριν κάποια χρόνια δε σημαίνει ότι λειτουργεί και σήμερα, αφού δε μπήκε στο κόπο να το δοκιμάσει πριν το φέρει.
Μόνο όταν μου είπε ότι θα τα πέταγε τα πήρα και όταν το μετανιωσε ευχαρίστως του τα ξανάδωσα χωρίς δεύτερη κουβέντα, απόδειξη ότι δεν είχα καμιά πρόθεση να τα κρατήσω, αν υπήρχε δόλος (αφού η συναλλαγή είχε ήδη γίνει). Όσοι πουλάνε μηχανήματα, θα πρέπει να αναφέρουν τυχόν προβλήματα πριν προχωρήσουν στην πώληση τους ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις
Αυτό που με εκνευρίζει όμως περισσότερο είναι ότι το πήρε λειτουργικό, χωρίς να πει ούτε ένα ευχαριστώ. Αντίθετα με κατηγόρησε ότι επίτηδες έκλεισα διακόπτη κάτω από το μηχάνημα, όπως λέει στο post του, που φυσικά δεν έχει σχέση με την τροφοδοσία ρεύματος. Όσον αφορά το κουμπί, είναι στο ίδιο κλίμα καχυποψίας και δεν αξίζει καν να το σχολιάσω.

Αυτά και συγγνώμη απο τους συμφορουμίτες, δε πρόκειται να το συνεχίσω. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

Reaction score
5.878
Όταν γύρισα στο αυτοκίνητο ο πατέρας μου δεν το δέχτηκε, οπότε του έδωσα τα λεφτά πίσω και πήρα τα μηχανήματα.
Μόλις εφυγε, το πήγα σε φίλο γνώστη που μένει κοντλα μου, το άνοιξε και διαπίστωσε ότι ο εσωτερικός διακόπτης που κλείνει όταν ο βραχίονας έρθει στην θεση play είχε οξειδωθεί και δεν έκλεινε ωστε να δώσει ρεύμα. Την ώρα εκείνη που ήταν ανοικτό το πικαπ, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μετάνιωσε ο πατέρας του. Παρόλο που είχα φτιάξει τη βλάβη, δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη να του το επιστρέψω, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, μισή ώρα αργότερα αν και εκείνος το είχε δώσει χαλασμενο χωρίς να απαιτήσω τίποτα.
Παντως εδω τα λεγομενα και τον δυο δεν κολλανε.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847