Lx83 τέλος?

Reaction score
37
Ώρα 1 την νύχτα και βλέπω ταινία μέσω του lx κοντά στο -45 λόγο ώρας. Ξαφνικά σβήνει και αναβοσβήνει το φωτακι του iPod ( και καλά overload). Aπο τι;;;;;; Που δεν έχει παίξει ποτέ πάνω από -25. ( στα χέρια μου)
Έκανα ρεσετ.....τίποτα. Το έβγαλα από το ρεύμα......τίποτα.....έβγαλα τα hdmi....τίποτα. Αύριο θα βγάλω και τα ηχεία να δώ τι θα κάνει. Αν βγάλει πρόβλημα πραγματικά θα δεν ξέρω το θα κάνω. Πάλι καλά που ήταν άριστο ( έτσι έλεγε η αγγελία) . Πρώτα το δίκτυο που δεν παίζει, τώρα αυτό. Φίλε μου δεν μου τα είπες σωστά μάλλον .

Reaction score
37
Τίποτα, και με όλα εκτός πάλι δεν ανάβει. Τέλεια, νομίζω πως μια χαρά μπήκε το 2014.
Ξέρει κανείς τι παίζει;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
pioneer ? εχε το φτυαρι κοντα ...τα εργαλεία είναι γκαραντι ..........:hunter:

Reaction score
7.089
τον αγορασες μεταχειρισμενο,πριν ποσο καιρο?δεν το τσεκαρες οταν το αγορασες?

Reaction score
37
Καλημέρα, το αγόρασα μτχ. Το είχε επάνω το παιδί, έπαιζε κανονικά, το δίκτυο βέβαια δεν το τεσταραμε γιατί λέει δεν το είχε συνδεδεμένο. Το πήρα πέρσι τον Μάιο (8 αν δεν κάνω λάθος) από άτομο στο φόρουμ. Το βρίσκω απαράδεκτο τόσα προβλήματα . Ποτέ ξανά pioneer

Reaction score
638
Καλημέρα, το αγόρασα μτχ. Το είχε επάνω το παιδί, έπαιζε κανονικά, το δίκτυο βέβαια δεν το τεσταραμε γιατί λέει δεν το είχε συνδεδεμένο. Το πήρα πέρσι τον Μάιο (8 αν δεν κάνω λάθος) από άτομο στο φόρουμ. Το βρίσκω απαράδεκτο τόσα προβλήματα . Ποτέ ξανά pioneer
Αφου το εχεις πανω απο ενα χρονο και δεν ειχες προβληματα τοτε ο φιλος που στον πουλησε δεν φταιει τον αδικει η εκφραση δεν μας τα ειπες καλα .

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Και φταίει ό άλλος 7 μήνες μετά; Το ρεύμα πώς είναι στο σπίτι σου;

Reaction score
37
Δεν ειχα ποτε προβλήματα με ρευματα. Και το εχω σε μπριζα ασφαλειας. Δεν ξερω τι να πω. Θα παει για service....και αν δω ότι είναι πανακριβη η επισκευη του θα παει για πεταμα μαλλον.
Οσο για τους 7 μηνες δεν είναι ότι δουλεψε χωρις προβλήματα....απλα δεν τα εχω αναφερει ποτε.

Reaction score
37
Καλημέρα παλικάρια. Είχα διάφορα προβλήματα υγείας και δεν ενημέρωσα το ποστ. Ο ενισχυτής επισκευαστικε με νέα τελικά στάδια απ'οτι μου είπανε. (είναι μια "Αναβαθμησμενη" έκδοση απο αυτά που φόραγε...τώρα ο Θεός και η ψυχή του). Παίζει άψογα σε όποια ένταση και να τον έχω βάλει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο που άφησα "ως έχει" είναι το θέμα του δικτύου που θέλανε 500 ευρώ για αλλαγή hdmi board

Reaction score
802
Χαιρομαι που ολα σου πηγαν καλά.
Που εγινε η επισκευή των τελικων σταδίων και ποσο σου κόστισε ?

Reaction score
37
Καλημέρα φίλε Vader, η επισκευή μου κόστισε 250 ευρώ για αλλαγή των τελικών. Είχα μια δεύτερη επιλογή της τάξεως τον 500 ευρώ για να αλλαχτεί όλοι η πλακέτα με τα τελικά στάδια, αλλά θα ξαναβαζανε τα ιδια ακριβώς με τα προηγούμενα.
Έγινε στον Μανωλοπουλο η επισκευή

Reaction score
58
Αυτά τα hdmi βγάζουν αρκετά προβλήματα απ'οτι διαβάζω...καλά έκανες και το άφησες' 500€ είναι πολλά.
Ο καημένος ο Pioneer φθηνά τη γλύτωσε.
Περαστικά και καλές ακροάσεις.

Reaction score
37
Φιλε Μάκη σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, ελπιζω σε αλλη συναντηση να ειμαι καλα και να σας γνωρισω ολους απο κοντα. Τα hdmi δεν μου βγαζουν κανενα προβλημα (ισως λιγο χαλαρα οταν βαζω τα βυσματα αλλα πιστευω πως ειναι τα καλωδια που δεν ειναι και τα καλυτερα που υπαρχουν) Η καλη μας pioneer εβαλε το rj45,αρα και την καρτα δυκτιου πανω στο hdmi board,ετσι αν πρεπει να το αλλαξεις παει αναγκαστικα ολο μαζι.
Ποσο τους στοιχιζε να το κανουν ξεχωριστο μοντουλακι ???

Reaction score
802
Νομιζω δεν δεχεται wifi module το συγκεκριμένο μοντέλο.Μονο ενσυρματο δίκτυο και BT.Απο τον LX85 και μετά νομιζω υποστηριζε το usb wifi.
Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης