Mαχαιρωσαν Τον Φ.συριγο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο το in.gr:

Επίθεση από αγνώστους έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Supersport FM, στην Καλλιθέα, δέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Φίλιππος Σύριγος.

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» είχε μόλις βγει από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού, όταν δέχτηκε επίθεση με σιδηρολοστό από δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, οι οποίοι τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον μαχαίρωσαν στην πλάτη τέσσερις φορές.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 το απόγευμα, στη διασταύρωση των οδών Αριστείδου και Έλλης. Αφού χτύπησαν τον Φίλιππο Συρίγο, οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή. Εκείνος ακολούθως ειδοποίησε συναδέλφους του με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια αυτοί τον μετέφεραν αιμόφυρτο στη Γενική Κλινική, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα του.

Ο Φίλιππος Συρίγος έχει αποφύγει τον κίνδυνο, βρίσκεται ωστόσο σε καταστολή, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν να του πάρουν κατάθεση, που ενδεχομένως να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Λετε να εχει να κανει με την καταθεση του για γνωστη προ-Ολυμπιακη υποθεση που εχει να κανει με χρηση αναβολικων ουσιων?

Reaction score
25.380
οχι ρε τι ειναι αυτα που λες?
επειδη δηλαδη ο εισαγγελεας στελνει τζεκο κεντερη θανου κα στο δικαστηριο για ποινικες πραξεις?
τι σχεση να εχει ο συριγος που απλως τυχαινει να ξερει ολο το παρασκηνιο για την ιστορια αυτη και μπορει να στειλει τον τζεκο φυλακη (που λεει ο λογος) με την καταθεση του και να κλεισουν οι μισες επιχειρισεις του (και οι ποιο επικερδεις)
Τυχαιο γεγονος θα ελεγα !

Reaction score
14
Αυτά που γίνονται ειναι απαράδεκτα. Είμαι πλουραλιστής αλλά αυθεντίες σαν τον Συρίγο που γίνονται εκ των υστέρων προφήτες μόνο κακό κάνουν. Για εμένα είναι και ήταν απαράδεκτος. Φυσικά,περατικά του. Τα μαχαιρώματα και οι αλητίες αυτού του είδους είναι τρις-χειρότερα και οι υπαίτιοι θα έπρεπε να τιμωρούνται. Φαντάζομαι ότι ο Spor FM τα έχει βάλει με κάποιους μεγαλοπαράγοντες και αυτός είναι ο λόγος. Είναι η δεύτερη φορά που γίνονται περιστατικά εκεί.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Λυπάμαι πολύ για τον κ.Συρίγο. Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες...

Προσωπικά δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις για το συγκεκριμένο κύριο..Η αντιπάθεια προς το πρόσωπό του μου έχει μείνει απο την εποχή που άκουγα SportFM και ο κ.Συρίγος έκλεινε τις γραμμές των ακροατών - που είχαν καλέσει γραμμή 090 και περίμεναν αρκετά πριν βγουν στον αέρα - όταν εκείνοι προσπαθούσαν να εκφράσουν άποψη διαφορετική απο την - ερριστική συνήθως - δική του.  

Ελπίζω πάντως οι υπεύθυνοι να βρεθούν και δεν εννοώ απλά τους εκτελεστές αλλά περισσότερο τους "εργοδότες" τους..Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιοί και γιατί ήθελαν να τον βγάλουν απο τη μέση.

Reaction score
0
Γιατί να έχει σχέση με Κεντέρη-Θάνου-Τζέκο και όχι με την οικονομική διαχείριση της Ολυμπιάδας?????
Τέλος πάντων δεν θα γίνουμε Πουαρώ... Περαστικά του! Όσο αντιπαθής και να ήταν...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εκτός Τζέκου και Γιάννας ο Συρίγος τελευταίως είχε ασχοηθει με το θέμα του γηπέδου του Ολυμπιακού και της σύμβασης Κόκκαλη-Βενιζέλου. Λέτε οι μασκοφόροι να ήταν τίποτε "επιστήμονες" ???

Reaction score
0
Το γεγονός το ίδιο με λυπεί αφάνταστα μια και είναι ενοχλητικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη κοινωνία που ζούμε, παρότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου είναι αντιπαθής λόγω του στιλ του … επίσης είναι πολύ περίεργο ότι κάποιος που φωνάζει για καυτά θέματα της κοινωνίας μας να δέχεται τέτοιας μορφής επίθεση (δεν δέχομαι το δολοφονική μάλλον εκφοβισμού… αν ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το επιτύχουν διαφορετικά…) ποιος κατηγορείται έμμεσα από αυτήν την επίθεση ? Ο Τσεκος ? η Οικ. Αγγελόπουλου ? Ο Κόκκαλης ? η μήπως ο ιππόδρομος ? (ερώτηση εάν έχετε φίλους αλογομούρηδες ρωτήστε ίσως και ξέρουν…)

Reaction score
0
Και εγώ στεναχωρήθηκα με αυτό που συνέβη. Δεν πήγαινα το Συρίγο, και τον θεωρώ υπερβολικό. Δε γνωρίζω βέβαια πόσα από αυτά που λέει ευσταθούν. Κατά την ταπεινή μου άποψη περισσότερο πρέπει να αναζητηθούν οι ένοχοι στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθότι εκεί υπάρχουν οι πλέον ανεγκέφαλοι. Το γνωστό TV Magic και ο γνωστός Τσουκαλάς τον είχαν προειδοποιήσει ότι εάν τον πετύχουν θα τον γ...σουν.

Τι να πώ,

Μεγαλύτερο κακό στον αθλητισμό από τους ιδιωτικούς στρατούς που αποτελούνται κατά κύριο λόγο από πρεζόνια και από αυτούς που τους εκμεταλλέυονται αντί να τους διαλύσουν δεν υπάρχει. Τι να τους κάνουμε τους Γκονζάλες, Ριβάλντο και το Euro...

Reaction score
786
Για να δουμε θα πιασουν κανεναν, ή θα πουνε οτι ο Συριγος επεσε μονος του πανω στο μαχαιρι...

Reaction score
25.380
εκφοβισμος με 4 μαχαιριες παει παρα πολυ (τωρα θα μου πειτε οτι αν ηθελαν να τον φανε θα τον εσφαζαν αλλα ...)
επιπλεον δεν μπορει ολα αυτα που λεει κατα καιρους να ειναι ψεματα.
εκτος αυτου ειναι και βασικος μαρτυρας στην υποθεση τζεκου-κλπ και γιατι οχι να γινει βασικος μαρτυρας και στις αλλες υποθεσης οταν παρουν το δρομο της δικαιοσυνης
για να δουμε...

Reaction score
6
Παιδια εγω πιατευω πως θελαν συγουρα να τον καθαρισουν .
αν θελαν να τον φοβισουν απλως θα τον παλκωναν στο ξυλο.
Και ο λογος δεν εχει καμια σχεση με τους ολυμπιακους αγωνες Τσεκους κτλ.

www.vhs2dvdr.org

[/url]

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos