- Reaction score
- 37.275
Μe and my assistant
(gtxtc) we are in.......
σε λίγο θα περπατάμε με pda με ιντερνετ κονέκτιον ολγουειζ ΟΝ να μην χάνουμε τις "προσφορές" μας!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Aκόμα 4 άτομα μόνο δυστυχώς...
Το θέμα το ανέβασα στις 11:30 και 2 ώρες αργότερα σχεδόν έκλεισαν όλες οι θέσεις... στην επόμενη παρουσίαση θα προσπαθήσω να βρω κάποιον τρόπο ώστε και όσοι δεν έχουν internet στην δουλειά τους να προλαβαίνουν τις θέσεις...
Ο βοηθός σου το ξέρει ότι είναι... βοηθός σου;;;spylab said:Εχει αλλα τον εχω λιγο περιορισμενο :mrgreen:
Τώωωωωρα...αυτό το κάνουμε εδώ και χρόνια...μόνιμα συνδεδεμένοι στο internetdream_GR said:σε λίγο θα περπατάμε με pda με ιντερνετ κονέκτιον ολγουειζ ΟΝ να μην χάνουμε τις "προσφορές" μας!!!!
Ολα τα λεφτα!Βαγγέλης Λάμπρου said:Περί «Σεμιναρίου».
κ.Γενικέ, με όλο το σεβασμό αν και με τιμάει ιδιαιτέρως η πρόταση σας για σεμινάριο, νομίζω ότι υπερβάλουμε. Θα μιλήσουμε για την εικόνα, κάποια από τα μυστικά της και τι προσφέρει κάθε λιθαράκι στο τελικό αποτέλεσμα αλλά δεν θα διδάξω κανένα, ούτε θα μαθητεύσει κανείς σε μένα.
Μακριά από μένα αυτοί οι τίτλοι.
Σεμινάριο με την ακριβή έννοια του όρου και το ειδικό βάρος της λέξης, μπορεί να κάνει ο Joe Kane, o Joel Silver και άλλοι ειδήμονες του παγκόσμιου χώρου. Όχι εγώ.
Εμείς, τα μέλη του AVsite, έχουμε μόνο να κερδίσουμε από τις ανταλλαγές γνώσεων και τους προβληματισμούς που μας παρουσιάζονται στο τεντωμένο πανί της οθόνης....
να δω ποιος θα πληρωνει την καρταunforgiven said:Έχουμε καμία ενδεικτική τιμή για το Media Box; .
Να δω ποιός θα βρεθεί να πάρει το Kiss... :roll:NikosR said:να δω ποιος θα πληρωνει την καρταunforgiven said:Έχουμε καμία ενδεικτική τιμή για το Media Box; .![]()
Και εγώ θέλω ένα αν περισσεύει...unforgiven said: