Mια βοήθεια παίδες

Reaction score
164
Όχι, δεν παίζει Bluray.
Αν αξίζει; Μμμμ... Μάλλον όχι, μιας και με τα φτηνότερα, έστω, κομμάτια, φτιάχνεις πολύ πιο καλό και ευέλικτο σύστημα.
Τώρα, αν δεν έχεις/θέλεις να δώσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω, αλλάζει η συζήτηση.

Reaction score
2
Άμα μια συσκευή παίζει blue ray μην ανυσηχείς αν θα το καταλάβεις η όχι .

Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα διαβάσεις με μεγάλα γράμματα στη περιγραφή της!

Θα κάνει από 300-400 ευρώ στη καλύτερη χωρίς ηχεία και άλλα παρεμφερή.

Reaction score
290
Λοιπόν ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Unforgiven μπορεί να έχεις δίκιο αλλά είναι αυτό που λες ότι δεν θέλω να ξοδέψω και πάρα πολλά. Θέλω απλά ένα καλό 5.1 σύστημα που να συνδέσω πάνω Nova και XBOX360. Μάλιστα επειδή εδώ στη Χίο ισχύει το 13%, από 295 ευρώ που κάνει θα μου έρθει στα 279 τελική τιμή. Πολύ καλή πιστεύω για τις δυνατότητές του. 2 απορίες έχω μόνο. Επειδη απ΄οτι μου είπατε δεν παίζει bluray μήπως θα μου βγει άχρηστο σε λίγο καιρο? Και δεύτερον κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Nova θα βγάλει ψηφιακό HDMI αποκωδικοποιητή. Το 5.1 που θα πάρω έχει μόνο μία θύρα HDMI η οπόια θα συνδεθεί με την τηλεόραση. Αν αγοράσω και το Νοva με το HDMI στο μέλλον πως θα γίνει η συνδεσιμότητα? Αυτά και συγνώμη αν λέω κάτι άκυρο απλά δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά. Ευχαριστώ και πάλι και καλό βράδυ.

Reaction score
164
Μέχρι να βάλει η Nova HDMI, τα Bluray θα τα δίνουν οι εφημερίδες 3-3... :142:
Δεν θα σου βγει άχρηστο αν δεν έχει BR. Εδώ ανησυχούμε εμείς που έχουμε BR, μήπως μας βγουν άχρηστα :137:
Πάρε το, απόλαυσε τις άπειρες ταινίες που υπάρχουν σε DVD, και όταν πέσουν οι τιμές, βγουν πολλές ταινίες σε BR, τότε το ξανασυζητάμε.
Αν πάρεις και άλλη συσκευή που έχει HDMI, μιας και δεν έχεις ξεχωριστό ενισχυτή, θα τη συνδέσεις απ' ευθείας στην τηλεόρασή σου. Αν θέλεις να έχεις ήχο από το συγκεκριμένο σύστημα, θα πρέπει να συνδέσεις τη νέα συσκευή με οπτική ίνα πάνω του.

Reaction score
0
Πάρτο άφοβα - μια χαρά δυνατότηες έχει και θα έχεις μια χαρά ήχο σε σχέση με τον ήχο της τηλεόρασης. Αν μετά από μερικά χρόνια έχει κατασταλάξει η αγορά και δεις ότι σου λείπει το ΒR, θα το έχεις σιχαθεί και θα το αλλάξεις ούτως ή άλλως - δεν αγοράζεις και σπίτι. Θύματα του καταναλωτισμού είμαστε όλοι.

Reaction score
290
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Προχωράω τις επόμενες μέρες στην αγορά του.

Reaction score
2
Μη σε απασχολεί ότι το συγκεκριμένο σύστημα έχει 1 hdmi , όλες οι νέες LCD-Plasma έχουν από 3+ hdmi θύρες.

Όσο για τον αποδικωποιητή με hdmi ......έχουμε ακόμα μέλλον...εδώ καλά καλά τα ψηφιακά είναι σε νηπιακό στάδιο και αυτό όλο και όλο 1 ωπότε μην σε απασχολεί και πάρα πολύ το εν λόγω ζήτημα.

Reaction score
290
Ήδη το παράγγειλα. Αφου έκανα μια έρευνα αγοράς σε Eshop και Πλαίσιο, στο Eshop ήταν πολύ φθηνότερα (280 τελική τιμή) και το πήρα απο εκεί. Νομίζω ότι ανάλογα με το budget που ήθελα να διαθέσω (όχι παραπάνω απο 300 ευρώ) έκανα την καλύτερη επιλογή.Άλλωστε μετά από το προϊόν μου οι τιμές ανέβαιναν επικίνδυνα!

PS: Βλέπω να πουλάω και το παλιό μου set που το έχω 4,5 χρόνια, καμιά 90αριά ευρώ οπότε όλα καλά..:126:

Reaction score
290
Λοιπόν τα πήρα και τα εγκατέστησα. Αναφέρομαι σε αυτά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702801.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς καθώς μόλις χτες τα έβαλα oι πρώτες μου εντυπωσεις είναι άκρως θετικές. Άψογη ποιότητα ήχου και τρομερό design. Πολύ δυναμικά μπάσα και ηχεία και πληθώρα επιλογών στα εφέ αν και ακόμα δεν τα έχω δει όλα.Η εικόνα στο dvd σαφέστατα κατά πολύ καλύτερη από το προηγούμενο set μου.(Μένω ήσυχος σε αυτό αφού κάνει up.sc μέχρι και 1080) Έχω συνδέσει το Νοva και το XBOX360 πάνω του και τα αποτελέσματα (ειδικά στο δεύτερο) είναι εντυπωσιακά. Τώρα βλέπω τι θα πει καυτή έδρα αντιπάλου στο ΝΒΑ 2Κ8. Πολύ σημαντικό επίσης το ότι έχει θύρα usb οπότε μπορώ να κατεβάσω μια ταινία σε dvx και τη βλέπω απευθείας στο home cinema μου.Επίσης το εσωτερικό menu ρυθμίσεων είναι πολύ εύχρηστο. Εν κατακλείδι πιστεύω ότι για συσκευή all in one στα 1000 watt και με hdmi στα 280 ευρώ είναι -αν μη τι άλλο- best buy..

Reaction score
290
Αν στο Set Home Cinema που έχω πάρω -στο μέλλον- ξεχωριστά και μία συσκευή blu ray και τα συνδέσω με ένα optical θα έχω 5.1?

Σημειώνω ότι το set έχει optical in.

Reaction score
290
Ναι θα έχεις 5.1 αλλά τα απλά DD και DTS. Όχι True HD και Master Audio δηλαδή.
Εντάξει μου αρκούν αυτά τα format. Σε συνδυασμό με Full HD εικόνα θα είμαι μια χαρά.
Ευχαριστώ πολύ.:107:

Reaction score
6
Εντάξει μου αρκούν αυτά τα format. Σε συνδυασμό με Full HD εικόνα θα είμαι μια χαρά.
Ευχαριστώ πολύ.:107:
Απλά από εμπειρία χιλιάδων τηλεφωνημάτων, πρόσεξε τη ρύθμιση του player στο digital out.
Να μη λέει PCM ή downmix. Να λέει bitstream ή all ή κάτι τέτοιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.248
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale