Mια νύχτα με τον Βασιλια - One Night With The King (2006)

Reaction score
0
Θέλω να σας παρουσιάσω μια ταινία που είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα για την επιλογή των εταιριών διανομής για το ποιες ταινίες προβάλλονται στους κινηματογράφους. Αυτή τη στιγμή παίζει λοιπόν η ταινία.
‘Ψωνίζω Άρα Υπάρχω’ Εμένα μόνο γέλιο πλέον μου προξενούν όλα αυτά
Το One Night with the King τους το είχαμε προτείνει αλλά το απορρίψανε…Γιατί Άραγε?
Τα σχόλια δικά σας παρακαλώ.

Σκηνοθεσία Michael O.Sajbel (Ultimate Gift)
Παίζουν : Luke Goss(Blade 2)
Jhon Rhys-Davies (The Lord of the rings 1,2,3)
Omar Sharif (Hidalgo),
Peter O Toole (Troy),
Tommy Tiny Lister (Never Die Alone)

4.000.000$ εισπράξεις το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής στην Αμερική

Προτεινόμενη στα Camie Award 2007
Επική
Στην αρχαία Περσία o βασιλιάς Ξέρξης, περιτριγυρισμένος από ύπουλους πρίγκιπες και λίγο πριν φύγει για τον πόλεμο με την Ελλάδα, πιέζετε να αφήσει πίσω μια βασίλισσα για να κρατήσει τον λαό ενωμένο.Όλες οι νεαρές παρθένες στην αυτοκρατορία είναι υποψήφιες.
Ανάμεσα τους και η Αδασσά .
Η νεαρή φτωχή Ισραηλίτισσα ,αλλάζει το όνομα της σε Εσθήρ ,κρύβοντας έτσι την καταγωγή της ,εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή και μαγεύει με την εξυπνάδα της και την μοναδικότητά της την καρδιά του βασιλιά. Ωστόσο η αναγωγή της σε βασίλισσα δεν είναι έτσι όπως την ονειρεύτηκε.
Επικίνδυνες συνομωσίες για την εξόντωση του βασιλιά ,μια επικείμενη σφαγή των Ισραηλιτών για την κατάσχεση των περιουσιών και του πλούτου τους,και ο κίνδυνος για την εξορία της είναι μερικά από αυτά που πρόκειται να αντιμετωπίσει ,κόντρα σε ένα παρανοϊκό βασιλιά και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί το μυστικό της καταγωγής της .Η μόνη ελπίδα των Ισραηλιτών είναι η θυσία της Εσθήρ .
Οι μοιραίες αυτές λέξεις:«Αν χαθώ ,χάθηκα» Θα σηματοδοτήσουν την ιστορία για πολλούς αιώνες αργότερα.

Ένας σοβαρός λόγος για να αφεθείτε σε ένα υπερθέαμα 2 ωρών!
Κυκλοφορεί σχεδόν σε όλα τα video club με ήχο 5,1 Dolby digital

Distribution in US by 20th Century fox

www.onenightwiththeking.com

Έτος Παραγωγής : 2006 Διάρκεια : 123min

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GjLy-oYnXBo[/YOUTUBE]

JL_

Reaction score
19
Re: One Night With The King(2006)

Omar Sharif (Hidalgo),
Peter O Toole (Troy),
Συγγνώμη, αλλά γι' αυτούς τους δύο αυτές τις ταινίες θεωρείς πιο αντιπροσωπευτικές του ερμηνευτικού τους ρεπερτορίου;! :139::135:

Το One Night with the King τους το είχαμε προτείνει αλλά το απορρίψανε…Γιατί Άραγε?
Ποιοί την απορρίψανε και με ποιόν τρόπο; Τελικά, τα δικαιώματα για την κινηματογραφική προβολή της ταινίας στην Ελλάδα ποιός τα έχει;

Reaction score
3
Απάντηση: Mια νύχτα με τον Βασιλια - One Night With The King (2006)

Την νοίκιασα χτες και την είδα.
Δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες παρόμοιες ταινίες.
Βλέποντάς την, νομίζω ότι κακώς πέρασε απαρατήρητη.
Αξίζει να την δείτε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss