M-DAC πρόβλημα στην έναρξη....?

Reaction score
28
προς κατόχους m-dac audiolab.
φίλοι τελευταίως παρατήρησα ότι το m-dac μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα κατά την έναρξη λειτουργίας πατώντας δηλαδή το ON άλλοτε καθυστερεί να ανοίξει η οθόνη και όταν με το καλό ανοίξει μου βγάζει μήνυμα
"no comms" αυτό συμβαίνει 3-4 φορές με την επόμενη φορά να ανοίγει κανονικά και όταν αρχίσει να λειτουργεί
τότε ανοίγει και κλείνει κανονικά , άραγε λόγω αχρηστίας ( τελευταίως ακούω περισσότερο από τον υπολογιστή -και για λόγω ευκολίας-) μήπως συσσωρευμένη σκόνη ...η μήπως πρόβλημα μεγαλύτερο..? έχει τύχει σε κάποιον.....και εάν ναι άραγε ποιο το κόστος επισκευής ? νομίζω ότι η αντιπροσωπεία είναι ακόμη η audio evolution Καλλιθέα ....?

Reaction score
28
χαιρέτα μας τον πλάτανο δλδ.....βέβαια το έχω 6 χρόνια ( αγορά 2012 μάρτιος) οπότε το συνεχίζω έτσι και κάνω και μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία.................
[DOUBLEPOST=1534930091][/DOUBLEPOST]
χαιρέτα μας τον πλάτανο δλδ.....βέβαια το έχω 6 χρόνια ( αγορά 2012 μάρτιος) οπότε το συνεχίζω έτσι και κάνω και μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία.................

Reaction score
1.656
[DOUBLEPOST=1534930091][/DOUBLEPOST]

Καπως ετσι ψοφησε η Ευρωπαικη βιομηχανια audio και εδραιωθηκε η Ιαπωνικη.

Reaction score
1.656
Και ο Γιαγκος Δρακος ειχε ομιλο εταιρειων , στον υπνο του :) Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζεις τον πελατη και πως τελειοποιεις το προιον σου. Του γραφουν του σχεδιαστη οτι κατι συμβαινει κι αυτος απαντα οτι δεν θα ασχοληθει.

Εχω αγορασει Τογιοτα μεταχειρισμενο του 2009. Με καλεσαν περσι να αλλαξουν ενα αισθητηρα προληπτικα. Μου εδωσαν δικο τους αυτοκινητο. Δεν παταω καν σε συνεργειο της Τογιοτα.

Reaction score
2.166
Του γραφουν του σχεδιαστη οτι κατι συμβαινει κι αυτος απαντα οτι δεν θα ασχοληθει.
O John Westlake είναι ανεξάρτητος σχεδιαστής που συνεργάστηκε με την Audiolab για τη σειρά εκείνη, μεταξύ άλλων. Τον τιμάει που έχει ενεργή συμμετοχή σε φόρουμ και απαντά άμεσα αλλά απ'ότι καταλαβαίνω είχε τελειώσει με την Audiolab σε κείνη τη φάση, το 2012.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_A._Westlake

Reaction score
1.656
O John Westlake είναι ανεξάρτητος σχεδιαστής που συνεργάστηκε με την Audiolab για τη σειρά εκείνη, μεταξύ άλλων. Τον τιμάει που έχει ενεργή συμμετοχή σε φόρουμ και απαντά άμεσα αλλά απ'ότι καταλαβαίνω είχε τελειώσει με την Audiolab σε κείνη τη φάση, το 2012.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_A._Westlake
Ok, τώρα ο φίλος Χαραλάς πρέπει να νοιώθει πολύ καλά που ανοιγοκλείνει η οθόνη του αφού ο σχεδιαστής δεν έχει σχέση και δεν ενδιαφέρεται. Ενδιαφέρον θα έχει να μας γράψει ο φίλος τι θα του πουν από την αντιπροσωπεία ή και από την ίδια την εταιρεία.

Reaction score
28
Ok, τώρα ο φίλος Χαραλάς πρέπει να νοιώθει πολύ καλά που ανοιγοκλείνει η οθόνη του αφού ο σχεδιαστής δεν έχει σχέση και δεν ενδιαφέρεται. Ενδιαφέρον θα έχει να μας γράψει ο φίλος τι θα του πουν από την αντιπροσωπεία ή και από την ίδια την εταιρεία.
έστειλα e-mail εδώ και μια εβδομάδα στην audio evolution αναφέροντας μάλιστα ότι γνωρίζω το πρόβλημα και από συζητήσεις με φίλους αλλά και και από την διεθνή βιβλιογραφία και επικοινωνία με χρήστες αλλά απάντηση δεν πήρα......θέλω να ξέρω εάν μπορώ να κινηθώ νομικά ας πούμε ζητώντας να επισκευασθεί το μηχάνημα με δικά μου έξοδα λογικό αυτό μετά από 6 χρόνια ...η έστω να προμηθευτώ το ανταλλακτικό εάν υπάρχει από την διεθνή αγορά , διότι είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να λειτουργεί....δεν ξέρω επίσης εάν και εφ'όσον δεν βρεθεί λύση με τι μοντιφιά μπορεί κανείς να δώσει λύση.....

Reaction score
28
τελικά ...πάπαλα το M-dac μου .... "No Comms" και δεν συμμαζεύεται ...έχω στείλει e-mail στην αντιπροσωπεία αλλά απάντηση καμμία εδώ και 10 μέρες ...εκείνο που θέλω να μάθω είναι το εάν υπάρχει τρόπος να το φτιάξει κάποιος αφού δεν παίρνω απάντηση από την αντιπρος. ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani