M&K SOUND IW150 LCR

Reaction score
671
Έχω τα. Revel performa f208 θα ηθελα την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα ηχεία αν αξίζει να τα αλλάξω η να μείνω με αυτά που ήδη έχω μιλάμε για χώρο 25τμ

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.050
Γιατι να αλλάξεις τα Revel? Σούπερ είναι.

Και δεν καταλαβαίνω τον τίτλο του θρεντ.
Post automatically merged:

Θες να αλλαξεις τα Revel με τα ΜΚ?

Reaction score
57
Θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες από ποια ενισχυτικά οδηγούνται και το πώς είναι διαρρυθμισμένος ο χώρος (πχ μεγάλη-μικρή διάσταση, απόσταση ακρόασης κλπ) για να σου πει κάποιος μια αρχική άποψη.

Reaction score
671
Γιατι να αλλάξεις τα Revel? Σούπερ είναι.

Και δεν καταλαβαίνω τον τίτλο του θρεντ.

Θες να αλλαξεις τα Revel με τα ΜΚ?
Έχω τα. Revel performa f208 θα ηθελα την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα ηχεία αν αξίζει να τα αλλάξω η να μείνω με αυτά που ήδη έχω μιλάμε για χώρο 25τμ
http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eB...0&pm=1&ds=0&t=1569970241000&ver=0&cspheader=1 Ναι αυτό ακριβώς θέλω να κάνω κ ο λόγος είναι ότι τα Revel είναι αρκετά μεγάλα για τον χώρο που έχω. Αυτή τη στιγμή για τα Revel χρησιμοποιώ το parasound a31 πιστεύεται ότι ο ενισχυτής κάνει ?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.050
Είσαι λίγο μακρυά, ακούς περισσότερο δωμάτιο και λιγότερο ηχείο.

Τα ηχεία σου ειναι καλά, και ο ενισχυτής αξιοπρεπής. Μια χαρά είσαι, άραξε. Μην τα πειράζεις.

Αν φαγουρίζεσαι στο πορτοφόλι, σκέψου άλλες αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα περισσότερα Revel, κεντρικό και surrounds απο την ίδια σειρά. 2 subs. Treatments. Calibration. Επεξεργαστή.

Reaction score
671
Είσαι λίγο μακρυά, ακούς περισσότερο δωμάτιο και λιγότερο ηχείο.

Τα ηχεία σου ειναι καλά, και ο ενισχυτής αξιοπρεπής. Μια χαρά είσαι, άραξε. Μην τα πειράζεις.

Αν φαγουρίζεσαι στο πορτοφόλι, σκέψου άλλες αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα περισσότερα Revel, κεντρικό και surrounds απο την ίδια σειρά. 2 subs. Treatments. Calibration. Επεξεργαστή.

Τα περισσότερα απ αυτά που λες τα έχω ήδη.συγγεκριμενα για να σας διευκολύνω δείτε αυτό το link https://www.avsite.gr/forum/threads/Νέο-σύστημα-dts-x-5-1-2-για-σαλόνι.164122/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas