Mac Mini & HDMI Switcher

Reaction score
3
Έχω τον HDMI Switcher απο MonoPrice 4x2,επάνω του είναι συνδεδεμένα το ps3 το DVDR και το Mac Mini.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίρνω εικόνα απο το MAc μέσω του HDMI Switcher(το λαμπάκι του μένει κόκκινο),το Mac συνδέεται με DVI-σε-HDMI καλώδιο.ΔΕν έχω πρόβλημα αν δεν παρεμβάλεται το HDMI Switcher βλέπω κανονικά..

Έχει κανεί καμιά ιδέα......?

Reaction score
10
Έχω τον HDMI Switcher απο MonoPrice 4x2,επάνω του είναι συνδεδεμένα το ps3 το DVDR και το Mac Mini.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίρνω εικόνα απο το MAc μέσω του HDMI Switcher(το λαμπάκι του μένει κόκκινο),το Mac συνδέεται με DVI-σε-HDMI καλώδιο.ΔΕν έχω πρόβλημα αν δεν παρεμβάλεται το HDMI Switcher βλέπω κανονικά..

Έχει κανεί καμιά ιδέα......?
Όταν το έχεις πάνω στο switcher σου βγάζει στις επιλογές
της οθόνης, τη δεύτερη "οθόνη"?
Μπορεί με το switcher να μην αναγνωρίζει τη συσκευή σωστά
και για αυτό να μην στέλνει σήμα.

Reaction score
1
Το συγκεκριμένο switcher είναι προβληματικό δυστυχώς, κι εγώ βρίσκομαι στη διαδικασία επιστροφής του στον Lemoncell (ebay) μέσω dispute στο Paypal..

Reaction score
3
τελικα το βρήκα κανενα προβλημα
απλά ρυθμησα την καρτα γραφικων του MAc στα 1280 x 768 75hrz και όλα μια χαρα...με το monoprice swicher 4x2 δεν έχω κανένα πρόβλημα μάλιστα πέρνω 1080p με 15 μετρα καλώδιο τις Clicktronic (αυτό μορε το φτήνο που πουλαει το πλάισιο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef