Most visitors online was 2654 , on 7 Oct 2022
Είδα το βιντεάκι, όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο θα τσεκάρω και το Manjaro. Χθες είδα ένα βίντεο σχετικά με την εγκατάσταση του Arch απο το terminal και βλέπω ότι το script κάνει τα ίδια πράγματα ( αν και μου αρέσει να πληκτρολογώ, ξαναζώ τις μεγαλειώδεις στιγμές του MS-DOS, τρόπον τινάAstronaut Jr. Πιο εύκολο για αρχή είναι το Manjaro αλλιώς αν πας για Arch δαγκωτό δες αυτό το βιντεάκι για να το εγκαταστήσεις με το δικό του script.
Μια χαρά μπορούν.Αυτές οι διανομές, manjaro, arch, μπορούν να εγκατασταθούν σε virtual machine στα windows, πχ virtualbox ή και στο εγγενές Hyper V; Έχω να ασχοληθώ με linux μερικά χρόνια, αλλά δεν το θέλω σε dual boot.
να για κάτι τέτοια:Τι λένε αυτοί;
Arch?
Windows Subsystem for Linux. Δες τη διακόσμηση στο τερματικό.Arch?
Είδα λίγες διεργασίες και νόμιζα ότι πόσταρε το λειτουργικό του. Καλά, με το WSL δεν θα ασχοληθώ.Windows Subsystem for Linux. Δες τη διακόσμηση στο τερματικό.
Windows Subsystem for Linux , τρεχω κατι σκριπτακια σε bash...αντε κ κανα sshArch?
Καλά ε; Απορώ πώς καταδέχονται και σου απαντάνε... Ακούς εκεί i3-8100... Τς, τς, τς, τί κόζμος... Τσατίστηκα τώρα! Αρμάνδε, φέρε μου λίγο παντεσπάνι!όσοι ασχολούμαστε με linux εδώ, έχουμε και λίγο φαγούρα με τους υπολογιστές*
όσοι χρησιμοποιούν linux επαγγελματικά έχουν τους λόγους τους
πχ η συντριπτική πλειοψηφία των datacenters
πχ ΟΛΟΙ οι 500 υπολογιστές στην λίστα των 500 πιο γρήγορων υπερυπολογιστών
πχ το πιο σύγχρονο πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ το USS Zumwalt ( εκτός και αν το πολεμικό ναυτικό δεν είχε λεφτά να πάρει άδειες windows ή mac servers) **
* αν και σήμερα το να εγκαταστήσει ένας μία διανομή σε ένα pc για τα βασικά είναι σχεδόν plug n play,
ωστόσο πρέπει να καταλαβαίνει τα στοιχειώδη (πχ τι είναι δίσκος και τι μνήμη)
** δεν ήξερα ότι ένα τέτοιο πλοίο έχει τόσους υπολογιστές όσο ένα μικρό datacenter, εδώ μιλάει για 235 racks με servers
https://arstechnica.com/information-technology/2013/10/the-navys-newest-warship-is-powered-by-linux/
καλά μην το φωνάζεις και εσύ, θα με μπανάρουν από την κατηγορίαΚαλά ε; Απορώ πώς καταδέχονται και σου απαντάνε... Ακούς εκεί i3-8100... Τς, τς, τς, τί κόζμος... Τσατίστηκα τώρα! Αρμάνδε, φέρε μου λίγο παντεσπάνι!![]()
Κάντο file server...αφορμή αναβάθμισης
πολύ καλή ιδέα,Κάντο file server...