- Reaction score
- 4.590
Αυτο δε λεει απολυτως τιποτα για το αν κατι ειναι καλυτερο η χειροτερο. Τα παραθυρα και τα πισια ειναι το πιο εβραιος διαδεδομενο λειτουργικο ανα την υφηλιο. Λυνει πολλα προβληματα εφοσον χρησιμοποιειται απο την μαζα καθολικα απ ολους και για ολα.πισιά
Με τη λογική του σούπερ μακ που τα κάνει όλα και συμφέρει,
θα είχανε φθηνότερα μηχανήματα, μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, λιγότερους μπελάδες για το ΙΤ τμήμα και θα τα κρατούσανε περισσότερα χρόνια και χωρίς φορμάτ,
όλοι αυτοί άσχετοι είναι;
δηλαδή με βάση πόσοι ψηφίσανε τι στο δημοψήφισμα απάτη,60% ναι
40% παγιδευμένοι σε μονοπωλιακές τακτικές της microsoft.
Απλά δεν έχουν δει "το φως το αληθινό". Έτσι πιστεύουν οι Apple πιστοί.όλοι αυτοί άσχετοι είναι;
Σε όλες τις μεγάλες εταιρίες στις ΗΠΑ (google, ibm κλπ) έχουν mixed περιβάλλον με mac και win.Είμαι ο απόλυτος γκουρού; Φυσικά όχι.
Ναι, αλλά οι servers τους τί τρέχουν; Και ποιας μάρκας είναι; Apple ή καμία HP, Dell κλπ?Σε όλες τις μεγάλες εταιρίες στις ΗΠΑ (google, ibm κλπ) έχουν mixed περιβάλλον με mac και win.
Κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
Που κολάνε οι servers? Δεν συζητάμε για servers σε αυτό το νήμα.Ναι, αλλά οι servers τους τί τρέχουν; Και ποιας μάρκας είναι; Apple ή καμία HP, Dell κλπ?
Που κολάνε οι servers? Δεν συζητάμε για servers σε αυτό το νήμα.
πισιά
που αναφέρονται πολλές φορές υποτιμητικά.
στηρίζουν ολόκληρες μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.
Και δε μιλάω για περιπτώσεις που χρειάζονται συγκεκριμένο software, αλλά γενικά πράματα, δικτύωση, αποθήκευση δεδομένων, office και τέτοια.
Με τη λογική του σούπερ μακ που τα κάνει όλα και συμφέρει,
θα είχανε φθηνότερα μηχανήματα, μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, λιγότερους μπελάδες για το ΙΤ τμήμα και θα τα κρατούσανε περισσότερα χρόνια και χωρίς φορμάτ,
όλοι αυτοί άσχετοι είναι;
Τι παραπάνω θα ξέρουν, αυτό δεν είπα κι εγώ;Σε όλες τις μεγάλες εταιρίες στις ΗΠΑ (google, ibm κλπ) έχουν mixed περιβάλλον με mac και win.
Κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
Ό,τι αρέσει στον καθένα.δεν έχω δει και κάτι στην πράξη που να κάνει στα μάτια μου τα προϊόντα της Apple τόσο ανώτερα όσο πιστεύουν κάποιοι. Από την άλλη, δεν πιστεύω ούτε στην "ανωτερότητα" των PC. Περί ορέξεως...
Μα, όλες αυτές οι λειτουργίες τρέχουν σε servers και ως επί το πλείστον, κάτω απο κάποιο παρακλάδι του linux.Δεν βλέπω πουθενά τη λέξη server στο ποστ του kiriakr. Αν αυτό εννοούσε τότε είναι οφ τοπικ.
Επαναλαμβάνω, δεν βγάζει servers η απλ. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνουμε.
Το λινκ το είδες;Η ανωτερότητα της Apple και η ασχετοσύνη όλων των υπολοίπων, όμως, δεν βλέπω πως προκύπτει από αυτό (και κατ'επέκταση τα mixed περιβάλλοντα της google και της IBM).
Ε και; Τι σχέση έχει αυτό με desktops/laptops ?Μα, όλες αυτές οι λειτουργίες τρέχουν σε servers και ως επί το πλείστον, κάτω απο κάποιο παρακλάδι του linux.
Τι θες να δω από το λινκ, ότι τα Mac είναι καλύτερα επειδή βγαίνουν (αν δεχτούμε τα όσα λέει το άρθρο) λίγο φθηνότερα από τα PC; Ανέφερα εγώ καθόλου το κόστος; Επίσης καλύτερο είναι ό,τι βγαίνει φθηνότερο;Το λινκ το είδες;
Εξήγησα παραπάνω. Δεν πατάς το κουμπί και αλλάζει μια παγιωμένη κατάσταση δεκαετιών. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγγουρίδα μέλι.Αναρωτιέμαι όμως γιατί η IBM (και λοιποί) δεν έχουν γυρίσει αποκλειστικά σε Mac. Αφού είναι ΚΑΙ καλύτερα, ΚΑΙ φθηνότερα!
τα είπες όλα σε 3 προτάσεις,Αλλά δεν έχω δει και κάτι στην πράξη που να κάνει στα μάτια μου τα προϊόντα της Apple τόσο ανώτερα όσο πιστεύουν κάποιοι. Από την άλλη, δεν πιστεύω ούτε στην "ανωτερότητα" των PC. Περί ορέξεως...